Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

YELLOW ANGEL35 agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim..
Canım öyle deme ümidini yitirme ben yüksediğine eminim canım senin bebiş saklambaç oynuyor seninle bak görürsün sonunda yakalanacak

Cok gecmis olsun canim...

Toplu cevap yazayım. Benimki sebepsiz infertilite. Yumurta toplama işlemim cok rahattı, canım hic yanmadi. . 2. gun başladı şişme ve 10 gun boyunca hep sis kaldı. Kanamam olmadı sayılır 3 gun pembe akinti geldi sordum bir şey olmaz dediler.

Yumurta toplamadan korkmayın , benim 18 yumurtam toplandı ondan oyle oldu.

Canım çok güzel geçti oradayım şimdi mutlu sona bir adım daha attık inşallah :)

Çok rahat geçti canım ağrı kesiciyi odaya gelir gelmez vurdurdum iyi ki demişsin çok rahatım teşekkür ederim

Selam canlar umarim cokkk guzel bir gun olsun hepimiz icin.blue eyes hic stres yapma bak nasilda katlayacak degerin.minnak cok calisiuo simdi annesi
ya bide arkadaslar adi aklima gelmedi ama bir arkadas vardi hani sonuc belli olmayan belirsiz olan varmi ondan bir haber.swallowmuydu adini hatirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…