- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.161
Hem üzdün hem güldürdün aynı anda :) Çok geçmiş olsun canım, peki daha hızlı atlatabilmek için, ilaç kullanıyor musun.Tesekkur ederim. Beni soran var mi diye merakla bakıyordum, ben çok fenayim , karnımin ici tamamen su. Bizzat ekranda yumurtalarin su içinde yuzdugunu gördüm. 2 dr da yat dinlen dedi. Rapor aldım. Okulu erken kapadim . Karnım 5 aylik gibi hamilelik öncesi prova gibi acı ama eğlenceli
Canım hic ağlama en azından iki tane barbar cok sukurİstedigimiz kalitede dediler ama hucre sayisini soylemediler su an bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum
Hem üzdün hem güldürdün aynı anda :) Çok geçmiş olsun canım, peki daha hızlı atlatabilmek için, ilaç kullanıyor musun.
Aaaa neden oyle olmus ki canımTesekkur ederim. Beni soran var mi diye merakla bakıyordum, ben çok fenayim , karnımin ici tamamen su. Bizzat ekranda yumurtalarin su içinde yuzdugunu gördüm. 2 dr da yat dinlen dedi. Rapor aldım. Okulu erken kapadim . Karnım 5 aylik gibi hamilelik öncesi prova gibi acı ama eğlenceli
Canım benim kaşıntı oluyor birazda hareketi biriyim sanırım senin gibi bir kac yeri hava dolduKızlar bant kullanan ve ya kullanmış arkadaşlar bantı takalı 2gün oldu duş aldım biraz içleri hava doldu değiştirdim 4günden önce değiştiren oldumu hiç kaan bey kalkarsa değiştirebilirsin demişti.histo sonrası rahimde hafif batmalarınız oldumu acaba bantlardan mı yoksa histo sonrası olan birşeymi ki ?
Hic korkma canım bende farklı merkezde yaptırdım aradaki farkı gordum burası Okadar rahat o kadar kolay ki elbette Ağrı sizi oluyor ama on güne geçiyorGeçmiş olsun canım, yat dinlen kendini yorma...Kanama yaptımı? bende bu adet döneminden sonra yumurta toplama olucak. daha önce başka bir merkezde tüp bebek yaptırmıştım..ama yöntemleri farklı...sizler böyle yazınca hepsinden korkar oldum.
Canım guzel haberlerini bekliyoruz dört gözleYELLOW ANGEL35 @agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim..
Canım guzel haberlerini bekliyoruz dört gözle
Üzülme sakın Bebeğin seninlede insaallah
Bana nedense oyle geliyor
Seni seviyoruz
Hem üzdün hem güldürdün aynı anda :) Çok geçmiş olsun canım, peki daha hızlı atlatabilmek için, ilaç kullanıyor musun.
Hic korkma canım bende farklı merkezde yaptırdım aradaki farkı gordum burası Okadar rahat o kadar kolay ki elbette Ağrı sizi oluyor ama on güne geçiyor
Ben diğer merkezde 3 ay çektim
O yüzden icin rahat olsun
Blue-eyes blueeyes blueeyes blueeyes
give us happy news
estrofem ve inofolic verdi, geçen hafta vitaminlerim bitti yine aldık...Bir şey soracağım. Kaan beyin ilk zaman verdigi vitaminleri bittikce tekrar aldiniz mi.
I agree with you