Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hem üzdün hem güldürdün aynı anda :) Çok geçmiş olsun canım, peki daha hızlı atlatabilmek için, ilaç kullanıyor musun.

İstedigimiz kalitede dediler ama hucre sayisini soylemediler su an bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum
Canım hic ağlama en azından iki tane barbar cok sukur
Bu isler nasip walla ben bunu öğrendim
Benim ilkinde 9 yumurtadan 6 si dollendi
Ikincide 12 yumurta vardı sevindim birsuru döllenir diye sadece 2 tanesi dollendi ilk cok üzüldüm cok ağladım ama sonra dedim ki onlarda döllenmeyebilirdi
Arkadaşların dediği gibi Kaan bey bi kere daha toplayalım diyor boyle durumda
Bi konus bence

Hem üzdün hem güldürdün aynı anda :) Çok geçmiş olsun canım, peki daha hızlı atlatabilmek için, ilaç kullanıyor musun.
Aaaa neden oyle olmus ki canım
Kendine dikkat et

Canım benim kaşıntı oluyor birazda hareketi biriyim sanırım senin gibi bir kac yeri hava doldu
Ben ilaciz kalmasin diye 2. Gunün bitiminde değiştirdim

Hic korkma canım bende farklı merkezde yaptırdım aradaki farkı gordum burası Okadar rahat o kadar kolay ki elbette Ağrı sizi oluyor ama on güne geçiyor
Ben diğer merkezde 3 ay çektim
O yüzden icin rahat olsun

Canım guzel haberlerini bekliyoruz dört gözle
Üzülme sakın Bebeğin seninlede insaallah
Bana nedense oyle geliyor
Seni seviyoruz

Çok teşekkür ederim canım.. İnşallah öyledir, bebişim benimledir ama ben nedense artık öyle sanmıyorum.. Her geçen dk daha bi geriliyorum.. İrenbe'de sağolsun 2 saatte çıkıyor diyor ama 3 saati buluyor.. Beklemedeyim..

Hic korkma canım bende farklı merkezde yaptırdım aradaki farkı gordum burası Okadar rahat o kadar kolay ki elbette Ağrı sizi oluyor ama on güne geçiyor
Ben diğer merkezde 3 ay çektim
O yüzden icin rahat olsun

sağ ol canım, ayın 30'unda randevum...iğnelere başlayacağız.. şimdilik vitaminlere devam, ama burada hamile haberlerini duydukça daha çok hevesleniyorum, hemen transfer olsun o mutlu haberi bende buradan sevincimi sizlerle paylaşayım, bizlerde başkalarına umut olalım istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…