Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hala çıkmadı hastaneden mi kaynaklanıyor siteden mi bilmiyorum.yarın gidip öğrencem
Canim nasil sabrediceksin anlamadim ben ilk tahlilimden daha cok ikinci tahlilimde heyecanlandim acaba ikiye katlandi mi bebeklerim benimlemi diye bence ozel hastanede ver hicbir aksilik yasamazsin ve beklemek zorunda da kalmazsin ben butun tahlillerimi ozel hastanede yaptiriyorum tavsiye ederim canim

kızlarrr koruyorummm görüşmem vardı bugun kaan bey iğneleri verdi ve şuan eşim ilaçları hazırlıyor acıyo muuuu

Canım mutemelen oldun iğnelerini ve can yakmadığını anlamışsındır.. Bağımlılık bile yapıyo kerata Geçmiş olsun

oldu da bitti maşallah ilk deneme kötüydü biraz ilaçta yaktı ama ikincisini hiç anlamadım bile
P phoyt sağol canım. evet canımı yakmamak istemedi yavaş batırdı iğneyi ama daha çok acıdı :)))
haftaya bugun iğneler bitiyor kontrol etcek sonra yumurtalarım toplancakkkk

Canım ben de gönderdim sana numaramı grup kurabîliyorsan kursana hep beraber konuşalım. Ben bilmiyorum
Canım bana gonder ben kurayım cunku P phoyt bugun annesine gidecekti int paketi 2 gun sonra yenilenecekmis
Isteyen arkadaslar bana özelden msj atsın numarasını. Grup kurarım

Hadi dua edin yarın bebislerimi almaya gidiyorum

çok sevindim senin adına en kısa zamanda seninde bebiş haberlerini alırız inşallah

hayırlı olsun canım hani senin 14:30 d DEĞİL MİYDİ TRANSFERİN bebişleri topla gel canım

canım çok sevindim. bugün için bol şanslar. dualarla yanındayız. ve bebeklerin seni hiç bırakmasın sımsıkı tutunsunlar annelerine

canım hayırlısı olsun yumilerin büyüsün annelerini hiç üzmesinler. bu arada iğneleri yavaş batırırsanız daha çok acı hissedersin. birde yakma kızarma kaşınma morarma hatta kan bile akabilir. panik yapma canım.

kızlarrr koruyorummm görüşmem vardı bugun kaan bey iğneleri verdi ve şuan eşim ilaçları hazırlıyor acıyo muuuu
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ne soracağım sana. Sen ne zaman başladın tedaviye? Bu kaçıcı gidişin? Ben de yarın gideceğim nasipse. İğneler başlatır mı yoksa bir ay bekletir mi çok mrk ediyorum da ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…