- 3 Ocak 2015
- 64
- 204
- 42
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.221
Canim nasil sabrediceksin anlamadimhala çıkmadı hastaneden mi kaynaklanıyor siteden mi bilmiyorum.yarın gidip öğrencem
Kene gibi yapışsın duana aminnnn diyorum
Bebeklerimiz bizimle olacak ben inanıyorum
Senin minigede dua ediyorum
Opuldun
blue eyes sen benden 4 gün öndesin dimi
kızlarrr koruyorummmgörüşmem vardı bugun kaan bey iğneleri verdi ve şuan eşim ilaçları hazırlıyor acıyo muuuu
Canım ben de gönderdim sana numaramı grup kurabîliyorsan kursana hep beraber konuşalım. Ben bilmiyorumBu arada biz esra86 ile whatsupp tan konuşmaya başladık. Ozelden telefon verelim buluşalım orda
Canım mutemelen oldun iğnelerini ve can yakmadığını anlamışsındır.. Bağımlılık bile yapıyo kerataGeçmiş olsun
Canım bana gonder ben kurayım cunku P phoyt bugun annesine gidecekti int paketi 2 gun sonra yenilenecekmisCanım ben de gönderdim sana numaramı grup kurabîliyorsan kursana hep beraber konuşalım. Ben bilmiyorum
çok sevindim senin adına en kısa zamanda seninde bebiş haberlerini alırız inşallahKızlarrrrr bebeklerimden haber geldi 3 tanesi transfere uygunmus
Annem babam ben hıçkıra hıçkıra ağladık
Esim isteydi
Cok sukur Rabb'ime yarın sabah 11:30 da transferim var
Cok mutluyum umarım tutunurlar dua edin
Benim dualarım sizinle
hayırlı olsun canım hani senin 14:30 d DEĞİL MİYDİ TRANSFERİN bebişleri topla gel canım
canım çok sevindim. bugün için bol şanslar. dualarla yanındayız. ve bebeklerin seni hiç bırakmasın sımsıkı tutunsunlar annelerineKızlarrrrr bebeklerimden haber geldi 3 tanesi transfere uygunmus
Annem babam ben hıçkıra hıçkıra ağladık
Esim isteydi
Cok sukur Rabb'ime yarın sabah 11:30 da transferim var
Cok mutluyum umarım tutunurlar dua edin
Benim dualarım sizinle
canım bizde seni gördüğümüze çok sevindik.@cycas vekalbiminozu kızlar gelip beni ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim biraz fazla yorulmuşum uyuyakalmışım yazamadım sizlere iyi ki geldiniz
canım hayırlısı olsun yumilerin büyüsün annelerini hiç üzmesinler. bu arada iğneleri yavaş batırırsanız daha çok acı hissedersin.
Canim tez vakitte seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Bugun allah yardimcin olsun dualarimiz seninlehayırlı olsun canım hani senin 14:30 d DEĞİL MİYDİ TRANSFERİN bebişleri topla gel canım
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ne soracağım sana. Sen ne zaman başladın tedaviye? Bu kaçıcı gidişin? Ben de yarın gideceğim nasipse. İğneler başlatır mı yoksa bir ay bekletir mi çok mrk ediyorum da ondan soruyorumkızlarrr koruyorummmgörüşmem vardı bugun kaan bey iğneleri verdi ve şuan eşim ilaçları hazırlıyor acıyo muuuu
Öyleydi ama erkene aldılar canım sanırım laboratuarda daha fazla bekletmek istemiyorlar malum 5 günlük oldularhayırlı olsun canım hani senin 14:30 d DEĞİL MİYDİ TRANSFERİN bebişleri topla gel canım