-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.201
Anneler güçlüdür canım@phoyt canlarım çok sağolun...cvz Allahaşükür hiç kanamam olmadı.. Kaan bey pek sevinme dedi peki dedim yüzde kaç artması lazım dedim yüzde66 dedi ama ona bakarsak öylede artmış dedi ama bugün 18.günüm günler geçiyor 1000 olacakta keseyi görücez bu zaman kaybı beni öldürüyor ya cocugum sağlıklı olmazsa diye.. Canım senin değerin kaç olsu bidaha baktırdınmı?
bugün kan verdim devlet hastanesinde int .ten bakıcam sonuca 3 cıkması lazımdı hala bekliyorum cnm@phoyt canlarım çok sağolun...cvz Allahaşükür hiç kanamam olmadı.. Kaan bey pek sevinme dedi peki dedim yüzde kaç artması lazım dedim yüzde66 dedi ama ona bakarsak öylede artmış dedi ama bugün 18.günüm günler geçiyor 1000 olacakta keseyi görücez bu zaman kaybı beni öldürüyor ya cocugum sağlıklı olmazsa diye.. Canım senin değerin kaç olsu bidaha baktırdınmı?
Numaran yok canımArkadaşlarım Bu sayfa beni delirtecek telefon bozulacak. Ben profil ime tel numaram i yazıyorum whatsupp tan grup kurup konuşuruz. Eklemek isteyen eklesin.
Kızlarrrrr bebeklerimden haber geldi 3 tanesi transfere uygunmus
Annem babam ben hıçkıra hıçkıra ağladık
Esim isteydi
Cok sukur Rabb'ime yarın sabah 11:30 da transferim var
Cok mutluyum umarım tutunurlar dua edin
Benim dualarım sizinle
Gözünaydın canım kaç tanesini koyduracaksın ?Kızlarrrrr bebeklerimden haber geldi 3 tanesi transfere uygunmus
Esim isteydi
Benim dualarım sizinle
Canım çok sevindim. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Yarın dualarım senînleKızlarrrrr bebeklerimden haber geldi 3 tanesi transfere uygunmus
Esim isteydi
Benim dualarım sizinle
Sonuçum 153 çıktı kızlar.. 4 gün önce 65ti Kaan bey ne sevin ne üzül bekleyelim cuma tekrar test yaptır dedi.. Sizce nasıl?
Canım iyi düşün iyi olsun inşallah. Ben inanıyorum bebişin seninleSonuçum 153 çıktı kızlar.. 4 gün önce 65ti Kaan bey ne sevin ne üzül bekleyelim cuma tekrar test yaptır dedi.. Sizce nasıl?
Canım numaran gözükmüyor bence de whats up grubu iyi fikirYükselmiş demekki o degeri verecek bir sey var içerde :) dua dua dua.
gozun aydin hayirlidi olsunKızlarrrrr bebeklerimden haber geldi 3 tanesi transfere uygunmus
Esim isteydi
Benim dualarım sizinle
Dualarım seninle canım inşallah artarak gider değerin :)Ben düşük tansiyonlu biriyiöm düşüük beta hcg li neden olmayım demi ama ???
hala çıkmadı hastaneden mi kaynaklanıyor siteden mi bilmiyorum.yarın gidip öğrencemHerkese çok teşekkür ederim.. Sizin dualarınızla değerlerim tavan yapıcak artık buna inanıyorum.. Kene gibi yapışsın bana :)cvz değerin belli oldu mu?
Iki tane istiyoruz ama 5. Gun transferi olacak kac tane der Kaan bey bilmiyorumGözünaydın canım kaç tanesini koyduracaksın ?
Kene gibi yapışsın duana aminnnn diyorum
Herkese çok teşekkür ederim.. Sizin dualarınızla değerlerim tavan yapıcak artık buna inanıyorum.. Kene gibi yapışsın bana :)cvz değerin belli oldu mu? sen benden 4 gün öndesin dimi