- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.141
YELLOW ANGEL35 agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öyle deme ümidini yitirme ben yüksediğine eminim canım senin bebiş saklambaç oynuyor seninle bak görürsün sonunda yakalanacakYELLOW ANGEL35 agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim..
Cok gecmis olsun canim...Tesekkur ederim. Beni soran var mi diye merakla bakıyordum, ben çok fenayim , karnımin ici tamamen su. Bizzat ekranda yumurtalarin su içinde yuzdugunu gördüm. 2 dr da yat dinlen dedi. Rapor aldım. Okulu erken kapadim . Karnım 5 aylik gibi hamilelik öncesi prova gibi acı ama eğlenceli
canım inşallah kat kat artmıştır değerin.dua etmekten başka çare yok.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.YELLOW ANGEL35 agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim..
Çok rahat geçti canım ağrı kesiciyi odaya gelir gelmez vurdurdum iyi ki demişsin çok rahatım teşekkür ederimGünaydın kızlar gününüz böyle güneşli aydınlık geçsin histosu olan arkadaşım @ laughnow insallah su gibi geçirirsin @ efil79 hamilelik haberine sevinelim hepberaber blue-eyes testin kat ve kat artsın inşallah dualarım hepinizle
Canım dualarım seninle rabbim hayırlısını versin inşallahYELLOW ANGEL35 agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim..
Geçmiş olsun canım odaya geldikten bi 10 dakika sonra feci bir ağrım oldu neyse svindim rahat geçtiğine bebelere bir adım daha yaklaştık hayırlısı ileÇok rahat geçti canım ağrı kesiciyi odaya gelir gelmez vurdurdum iyi ki demişsin çok rahatım teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım. Bebeğe az kaldıııCanım çok güzel geçti oradayım şimdi mutlu sona bir adım daha attık inşallah :)
Güzel çıkacak inşallah. Haberlerini bekliyoruz. Zor dakiklar ama içerdekini üzme olur mu :)HVYD1798 inşallah calışıyordur canım.. Kaan Bey'e de kanımı verdim umudum yok ama haberinizi beklyorum dedim.. Dur hele bi sonucun çıksında demiş.... Bayağı gerildim