Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

YELLOW ANGEL35 YELLOW ANGEL35 agapo agapo P phoyt canlarım biraz önce kanımı verdim ama ne yalan söyleyim hiç umudum yok.. Rabbim Hayırlısı Neyse Onu Versin Ama Çok Dua Ettim.. :KK61:
Canım öyle deme ümidini yitirme ben yüksediğine eminim canım senin bebiş saklambaç oynuyor seninle bak görürsün sonunda yakalanacak :KK66:

Tesekkur ederim. Beni soran var mi diye merakla bakıyordum, ben çok fenayim , karnımin ici tamamen su. Bizzat ekranda yumurtalarin su içinde yuzdugunu gördüm. 2 dr da yat dinlen dedi. Rapor aldım. Okulu erken kapadim . Karnım 5 aylik gibi hamilelik öncesi prova gibi acı ama eğlenceli
Cok gecmis olsun canim...

Toplu cevap yazayım. Benimki sebepsiz infertilite. Yumurta toplama işlemim cok rahattı, canım hic yanmadi. . 2. gun başladı şişme ve 10 gun boyunca hep sis kaldı. Kanamam olmadı sayılır 3 gun pembe akinti geldi sordum bir şey olmaz dediler.

Yumurta toplamadan korkmayın , benim 18 yumurtam toplandı ondan oyle oldu.

Canım çok güzel geçti oradayım şimdi mutlu sona bir adım daha attık inşallah :)
Günaydın arkadaşlar... laughnow laughnow hayırlısıyla histon güzel geçsin, @efil79 senden de güzel haber bekliyoruz, blue-eyes blue-eyes seninde değerlerin katlanarak gitsin...İnşallah bu gün güzel haberlerle güzel bir gün olsun =>tüm güzellikler bizlerle olsun..dualarımız sizinle...

Günaydın kızlar gününüz böyle güneşli aydınlık geçsin histosu olan arkadaşım @ laughnow insallah su gibi geçirirsin @ efil79 hamilelik haberine sevinelim hepberaber blue-eyes blue-eyes testin kat ve kat artsın inşallah dualarım hepinizle :KK66:
Çok rahat geçti canım ağrı kesiciyi odaya gelir gelmez vurdurdum iyi ki demişsin çok rahatım teşekkür ederim :KK66:

Selam canlar umarim cokkk guzel bir gun olsun hepimiz icin.blue eyes hic stres yapma bak nasilda katlayacak degerin.minnak cok calisiuo simdi annesi :KK66:
ya bide arkadaslar adi aklima gelmedi ama bir arkadas vardi hani sonuc belli olmayan belirsiz olan varmi ondan bir haber.swallowmuydu adini hatirlayamadim

X