- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.101
Gittim canım 3defa gittim diye hatırlıyorum çünkü yumurtaların gelişimlerine göre iğnelerin dozunu ayarliyor doktorumuzAgapocum ne soracağım sana. Peki iğnelere başladıktan sonra opuya kadar bir daha gittin mi
Bol şans canım. Allah yardımcın olsun
Canım dualarimiz seninle ben gecen hafta girdim histoya sana bir tavsiyem ağrı kesici iğneyi odana gelmeden vurmalarını söyle bana geç yaptilar ben dayanamayınca söyledim yapin diyeYarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
Sağol canım. Şehirdışından gidip geleceğim ya ondan soruyorumGittim canım 3defa gittim diye hatırlıyorum çünkü yumurtaların gelişimlerine göre iğnelerin dozunu ayarliyor doktorumuz
Bende şehir dışından geliyorum baya bi gidip geliniyor otobüs yolculuğundan gına geldi ama herşey bebeklerimiz için değer merak ettigin birsey olursa sorabilirsin :)Sağol canım. Şehirdışından gidip geleceğim ya ondan soruyorum
Sağol canım çok teşekkürler benim can yoldaşlarımBende şehir dışından geliyorum baya bi gidip geliniyor otobüs yolculuğundan gına geldi ama herşey bebeklerimiz için değer merak ettigin birsey olursa sorabilirsin :)
Canım dualarimiz seninle ben gecen hafta girdim histoya sana bir tavsiyem ağrı kesici iğneyi odana gelmeden vurmalarını söyle bana geç yaptilar ben dayanamayınca söyledim yapin diyebaya bi ağrım olmuştu önceden yaparlarsa ağrı cekmezsin .
Yarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun canım... Merak etme herşey çok güzel olacak...
Allah yardımcın olsunYarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
Merak etme canım, opudan daha rahat geçecektir. Mis gibi uyuyacaksın :) Yarın ben olamıyorum, iyi şanslar tatlım :)Yarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım inşallahAllah yardımcın olsun
Hersey cok guzel gecer umarım
Merak etme canım, opudan daha rahat geçecektir. Mis gibi uyuyacaksın :) Yarın ben olamıyorum, iyi şanslar tatlım :)
Sagol canımAmeliyathaneye pembe giysilerle gidiliyor. Ofis histolarda kendi giysilerimizle giriyoruz :)
allah yardımcın olsun güzelimYarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
Canım hemen başlamaz bence benim 6 taslak görünüyordu adetliyken vitaminleri 2ay kadar kullandırıyor kaliteyi arttırmak içinCanım beni ilk defa reglken görecek. Daha önceki sefer hasta değildim. Beş taslak vardı. Regl olunca bir daha görmek istiyorum dedi. Vitaminlere başladık zaten. Amh testimi de yaptırdım. Sonuç iyi geldi. Acaba hemen başlarmıyız