Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaslar tecrubeli arkadaslarin fikrine ihtiyacim var kaan beyin hastasiyim 7 yumurtam toplanmisti sadece 2 si dollendi 1 tanesi donduruldu kullanilmak icin durumum umitsiz mi

Merhaba arkadaslar tecrubeli arkadaslarin fikrine ihtiyacim var kaan beyin hastasiyim 7 yumurtam toplanmisti sadece 2 si dollendi 1 tanesi donduruldu kullanilmak icin durumum umitsiz mi
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun üzülme bir tanede olsa kardan bebeğin var peki bir daha toplama önerdi mi kaan bey ?

Tesekkur ederim canim bilmiyorum daha konusamadim dun haber verdiler izmir disinsayim bu benim ilk tedavimdi bugun gidip gorusecem

Yarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum :KK70:

Günaydın arkadaşlar... laughnow laughnow hayırlısıyla histon güzel geçsin, efil79 efil79 senden de güzel haber bekliyoruz, blue-eyes blue-eyes seninde değerlerin katlanarak gitsin...İnşallah bu gün güzel haberlerle güzel bir gün olsun =>tüm güzellikler bizlerle olsun..dualarımız sizinle...

İstedigimiz kalitede dediler ama hucre sayisini soylemediler su an bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum
Stres yapmamaya çalış canım bir tek embriyoyla hamile kalanları çok okudum ben bak kaliteliymişte bebişin belki kaan bey bir kere daha toplamayı önerir sana emin olki kaan bey seni rahatlatıcak konuşmalar yapacaktır o çünkü negatif düşünceyi hiç sevmez bu tedavide pozitiflik çok önemli :KK66:

P phoyt cum nasıl oldun? Gittin mi doktora
Tesekkur ederim. Beni soran var mi diye merakla bakıyordum, ben çok fenayim , karnımin ici tamamen su. Bizzat ekranda yumurtalarin su içinde yuzdugunu gördüm. 2 dr da yat dinlen dedi. Rapor aldım. Okulu erken kapadim . Karnım 5 aylik gibi hamilelik öncesi prova gibi acı ama eğlenceli

Tesekkur ederim canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin eli bos kalmasin
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim bir arkadaşım ileri yaşta bir deneme yaptı ve rezervi az olduğu için tek yumurta toplandı. Ve tuttu. Şimdi sağlıklı bir bebeği var

Tesekkur ederim. Beni soran var mi diye merakla bakıyordum, ben çok fenayim , karnımin ici tamamen su. Bizzat ekranda yumurtalarin su içinde yuzdugunu gördüm. 2 dr da yat dinlen dedi. Rapor aldım. Okulu erken kapadim . Karnım 5 aylik gibi hamilelik öncesi prova gibi acı ama eğlenceli
Ah canım ya kıyamam. Çok yımurta toplandığı için mi olmuş? Ne dedi doktorlar? Her işte vardır bir hayır. Bol bol yat dinlen kitap oku.

Ah canım ya kıyamam. Çok yımurta toplandığı için mi olmuş? Ne dedi doktorlar? Her işte vardır bir hayır. Bol bol yat dinlen kitap oku.

Evet cok yumurtadan olmuş. Karnımda çatlak bile oldu düşün artik. Herkes hamile sanıyor. Hickirsam karnımdaki su oynadigindan midem bulanıyor.
Kaan bey de diger doktorum da yat geçecek ama zamanla dediler. .. anneme ankaraya gidecegim. Histoyo kadar orada bekleyecegim

Geçmiş olsun canım, yat dinlen kendini yorma...Kanama yaptımı? bende bu adet döneminden sonra yumurta toplama olucak. daha önce başka bir merkezde tüp bebek yaptırmıştım..ama yöntemleri farklı...sizler böyle yazınca hepsinden korkar oldum.

Kızlar bant kullanan ve ya kullanmış arkadaşlar bantı takalı 2gün oldu duş aldım biraz içleri hava doldu değiştirdim 4günden önce değiştiren oldumu hiç kaan bey kalkarsa değiştirebilirsin demişti.histo sonrası rahimde hafif batmalarınız oldumu acaba bantlardan mı yoksa histo sonrası olan birşeymi ki ?

Geçmiş olsun bu gibi problemler fazla yumurtası toplanan arkadaşlarda oluyormuş polikistik over Sendromu olanlarda daha çok senin sorununda öylemiydi ?

X