-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.081
güzel haberlerle başlamış günün daha da güzel haberlerini peş peşe bekliyoruz şekerim
bende ilk defa cumartesi günü gittim ilk kontrolüme hasta deeğildim kontrol yaptı yumurta rezervin az dedi ve adetin ilk gününde gel dedi ve vitaminlere başladık. 2. gidişimde hemen iğnelere başlarmıyız dedim daha dur dedi yumurta rezervleni görücez dedi ve amh tahlilimi istedi(yumurta rezervi tahlili ve 2 haftadaçıkıyomuş) yani iğnelere rezerv azlığı varsa hemen başlamıyor canımMerhaba arkadaşlar. Mutlu haftalar olsun hepimiz için . Daha yolun çok başında biri olarak bir soru sormak istiyorum sizlere. Kaan bey reglinin ikinci veya üçüncü günü gel demişti. Bugün yarın regl olacağım. Bu gidişimde sadece muayene mi edecek, yoksa îğnelere başlatır mı? Sizlerîn nasıl olmuştu
Canım 3 adette görmek istiyor dr amh testi 3-4 günde çıkmıştı benim.bir kaç adette görünen taslakları sayıyor ona göre ilaç dozunu ayarlıyorbende ilk defa cumartesi günü gittim ilk kontrolüme hasta deeğildim kontrol yaptı yumurta rezervin az dedi ve adetin ilk gününde gel dedi ve vitaminlere başladık. 2. gidişimde hemen iğnelere başlarmıyız dedim daha dur dedi yumurta rezervleni görücez dedi ve amh tahlilimi istedi(yumurta rezervi tahlili ve 2 haftadaçıkıyomuş) yani iğnelere rezerv azlığı varsa hemen başlamıyor canımtabi kişiye özel yapıyomuş tedavi sürecini ben yeni başlayan olarak yazdım bunları
İNsaaBu kadar özeni hakedecek inşallah annesi. Eminim annelerini çoook beğenmişlerdir.
insaallah begenmislerdir oyle umuyorumBu kadar özeni hakedecek inşallah annesi. Eminim annelerini çoook beğenmişlerdir.
sagol sekerimmmmgüzel haberlerle başlamış günün daha da güzel haberlerini peş peşe bekliyoruz şekerim
Arkadaşlar çikolata kisti kası ve göğüs ağrısı yapar mı bilen var mı?
Sağol canım demek ki herkesin farklı . Bakalım benim nasıl olacak? Merakla bekliyorum.Ben ucuncu gunu gitmistim ogun baslatmisti canim ignelere..zaten oncesinde muayene ediyo duruma gore baslatiyodur mutlaka.
Canım beni ilk defa reglken görecek. Daha önceki sefer hasta değildim. Beş taslak vardı. Regl olunca bir daha görmek istiyorum dedi. Vitaminlere başladık zaten. Amh testimi de yaptırdım. Sonuç iyi geldi. Acaba hemen başlarmıyızCanım bu herhalde 2.adet kontrolün eğer yumurta rezervinde azalma varsa vitaminler kullandırıyor 2-3 ay hemen ignelere baslamiyor 3adette görmek istiyor yumurta taslaklarını srnin kac tane taslak saymıştı adette ?
Canim.insallah guzel haberler aliriz sendende allahim gonlune gore versingünaydın canlar.... yarın test günüm son bi kaç gündür zaman pek geçmedi hem de korkmaya başladım.... bugün nasıl geçer bilmiyorum... umarım iyi haberler veririm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
bende ilk defa cumartesi günü gittim ilk kontrolüme hasta deeğildim kontrol yaptı yumurta rezervin az dedi ve adetin ilk gününde gel dedi ve vitaminlere başladık. 2. gidişimde hemen iğnelere başlarmıyız dedim daha dur dedi yumurta rezervleni görücez dedi ve amh tahlilimi istedi(yumurta rezervi tahlili ve 2 haftadaçıkıyomuş) yani iğnelere rezerv azlığı varsa hemen başlamıyor canımtabi kişiye özel yapıyomuş tedavi sürecini ben yeni başlayan olarak yazdım bunları
Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Ben de ilk hasta değilken gitmiştim. Reglinin îkinci veya üçüncü günü gel dedi. Vitaminlere başladık. Testlerimi yaptırdım. Şimdi regl olmayı bekliyorum.benim rezervimi yaşıma göre fena bulmamıştı. Merak ediyorubende ilk defa cumartesi günü gittim ilk kontrolüme hasta deeğildim kontrol yaptı yumurta rezervin az dedi ve adetin ilk gününde gel dedi ve vitaminlere başladık. 2. gidişimde hemen iğnelere başlarmıyız dedim daha dur dedi yumurta rezervleni görücez ded0 (534) 858 90 95i ve amh tahlilimi istedi(yumurta rezervi tahlili ve 2 haftadaçıkıyomuş) yani iğnelere rezerv azlığı varsa hemen başlamıyor canımtabi kişiye özel yapıyomuş tedavi sürecini ben yeni başlayan olarak yazdım bunları
Bol şans canım. Allah yardımcın olsunYarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
Agapocum ne soracağım sana. Peki iğnelere başladıktan sonra opuya kadar bir daha gittin miCanım 3 adette görmek istiyor dr amh testi 3-4 günde çıkmıştı benim.bir kaç adette görünen taslakları sayıyor ona göre ilaç dozunu ayarlıyor
canım bende seninle aynı şekilde gittim ilk gittiğimde regl değildim vitaminlere başladım testleri yaptırdım ikinci gittiğimde reglide gittim ama o zamanda başlamadık bir ay daha ilaçları kullandım ikinci reglide başladık iğenlere bendede çikolata kisti vardı rezerv fena değildi 5-5 ti taslak sayısı bu şekilde oldu.Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Ben de ilk hasta değilken gitmiştim. Reglinin îkinci veya üçüncü günü gel dedi. Vitaminlere başladık. Testlerimi yaptırdım. Şimdi regl olmayı bekliyorum.benim rezervimi yaşıma göre fena bulmamıştı. Merak ediyoru
biz gelene kadar hastaneyi terketmeYarına histoya giriyorum hayırlısıyla ilk kez bu işleme gireceğim dualarınızı bekliyorum
kızlar bu taslak dediğiniz nedir acaba?canım bende seninle aynı şekilde gittim ilk gittiğimde regl değildim vitaminlere başladım testleri yaptırdım ikinci gittiğimde reglide gittim ama o zamanda başlamadık bir ay daha ilaçları kullandım ikinci reglide başladık iğenlere bendede çikolata kisti vardı rezerv fena değildi 5-5 ti taslak sayısı bu şekilde oldu.
canım yumurtalıklarımız her ay birden fazla yumurta ile başlıyor bu ufaklıklara taslak deniyor ama en nihayetinde sadece dominant bir folikül geliyor. bizlere yumurta geliştiri hormonlarla diğer minnaklarıda geliştirmeye çalıştıkları için ilk baştaki sayı önemli yani yumurta tasaklarımızkızlar bu taslak dediğiniz nedir acaba?
anladım canım çok sağolcanım yumurtalıklarımız her ay birden fazla yumurta ile başlıyor bu ufaklıklara taslak deniyor ama en nihayetinde sadece dominant bir folikül geliyor. bizlere yumurta geliştiri hormonlarla diğer minnaklarıda geliştirmeye çalıştıkları için ilk baştaki sayı önemli yani yumurta tasaklarımız