Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

güzel haberlerle başlamış günün daha da güzel haberlerini peş peşe bekliyoruz şekerim

bende ilk defa cumartesi günü gittim ilk kontrolüme hasta deeğildim kontrol yaptı yumurta rezervin az dedi ve adetin ilk gününde gel dedi ve vitaminlere başladık. 2. gidişimde hemen iğnelere başlarmıyız dedim daha dur dedi yumurta rezervleni görücez dedi ve amh tahlilimi istedi(yumurta rezervi tahlili ve 2 haftadaçıkıyomuş) yani iğnelere rezerv azlığı varsa hemen başlamıyor canımtabi kişiye özel yapıyomuş tedavi sürecini ben yeni başlayan olarak yazdım bunları

Arkadaşlar merhaba. Sizlerden uzak kalmak ne kadar kötüymüş. Uzun süredir sadece arada birkaç yazı okuyup çıkıyorum ve takip edemiyorum nerdeyse kimseyi. Bu süreçte hamilelik haberi alan arkadaşlarıma hayırlı olsun tekrar. Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz:) Kanaması olan arkadaşlar lütfen endişelenmeyin hemen. Bende de ve benim gibi çoğu kişide oldu bu lekelenmeler ve kanamalar. Kaan Bey'le istibatta olun o size en doğru olanı önerecektir zaten. Herkese hayırlı bir hafta diliyorum. Bol müjdeli güzel haberli günler olması dileğimle sevgiler:)

Canım 3 adette görmek istiyor dr amh testi 3-4 günde çıkmıştı benim.bir kaç adette görünen taslakları sayıyor ona göre ilaç dozunu ayarlıyor

Canım bu herhalde 2.adet kontrolün eğer yumurta rezervinde azalma varsa vitaminler kullandırıyor 2-3 ay hemen ignelere baslamiyor 3adette görmek istiyor yumurta taslaklarını srnin kac tane taslak saymıştı adette ?
Canım beni ilk defa reglken görecek. Daha önceki sefer hasta değildim. Beş taslak vardı. Regl olunca bir daha görmek istiyorum dedi. Vitaminlere başladık zaten. Amh testimi de yaptırdım. Sonuç iyi geldi. Acaba hemen başlarmıyız

Canim.insallah guzel haberler aliriz sendende allahim gonlune gore versin

Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Ben de ilk hasta değilken gitmiştim. Reglinin îkinci veya üçüncü günü gel dedi. Vitaminlere başladık. Testlerimi yaptırdım. Şimdi regl olmayı bekliyorum.benim rezervimi yaşıma göre fena bulmamıştı. Merak ediyoru

canım bende seninle aynı şekilde gittim ilk gittiğimde regl değildim vitaminlere başladım testleri yaptırdım ikinci gittiğimde reglide gittim ama o zamanda başlamadık bir ay daha ilaçları kullandım ikinci reglide başladık iğenlere bendede çikolata kisti vardı rezerv fena değildi 5-5 ti taslak sayısı bu şekilde oldu.

kızlar bu taslak dediğiniz nedir acaba?

kızlar bu taslak dediğiniz nedir acaba?
canım yumurtalıklarımız her ay birden fazla yumurta ile başlıyor bu ufaklıklara taslak deniyor ama en nihayetinde sadece dominant bir folikül geliyor. bizlere yumurta geliştiri hormonlarla diğer minnaklarıda geliştirmeye çalıştıkları için ilk baştaki sayı önemli yani yumurta tasaklarımız

anladım canım çok sağol
bakalım benim taslaklar nasıl çıkçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…