Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kürek kemiğime yapıştırdım. Bugün spora gittim müthiş terledim, duş aldım. Dünden bu güne hiç oynama olmadı yerinde.
Canım benim 26 ocak kontrolüm bantlara yarın başlıyorum ya aynı gün ya da arkaarkaya olucak transferlerimiz ne güzel olur aynı odada olsak sen bantları nereye yapıştırdın herkesten fikir alıyorum da :KK66:

kızlar bugün transfer günüm belli oldu nasipse çarşamba günü saat 3 de . embiryoların kalitesini öğrendim açıkcası moralim cok bozuldu 1 tanesi orta düzeyde diğerleri ondan daha düşükmüş .kaan bey hepsini koycaz dedi .sanırım şansı arttırmak için söyledi. bu benim ilk denemem .ne olur bana da dua edin .rabbim dualarımızı kabul etsin ve kucaklarımızı doldursun .çarşamba günü transferi olacak olan arkadaş var mıydı ?

kızlar bugün transfer günüm belli oldu nasipse çarşamba günü saat 3 de . embiryoların kalitesini öğrendim açıkcası moralim cok bozuldu 1 tanesi orta düzeyde diğerleri ondan daha düşükmüş .kaan bey hepsini koycaz dedi .sanırım şansı arttırmak için söyledi. bu benim ilk denemem .ne olur bana da dua edin .rabbim dualarımızı kabul etsin ve kucaklarımızı doldursun .çarşamba günü transferi olacak olan arkadaş var mıydı ?
Canım moralini hiç bozma orta yada düşük kalitede embriyolarla hamile kalanları çok okudum rabbim yeterki ol desin insallah bebeklerin annesine sımsıkı yapışırlar :KK66:

Canım Allahım kısmet ederde hamile kalırsam zaten o düşünceyle elime bile almayacağıma eminim ama şimdi acaba diye başlayan soruların stresiyle dayanamıyorum iyi ce geriliyorum ama tüp bebekten öncesine göre zaten çok az içiyorum :KK43:
Canım hiçbir zaman ciddi bir içici olmadığım için seni tam olarak anlamam mümkün değil biliyorum. Hamile kaldığında da dediğin gibi içmeyecek gücü bulacağına eminim ama bu kadar vitamin, mineral takviyelerini yumurtaların sağlığı için alırken emin ol bu aşamada ki sigarada onda etki edebilir.
Her süreci zaman zaman stres yaşayabileceğimiz bir dönem bu ve ben en zorlu 10 günlük evresini yaşıyorum. Ama beni dua ile birlikte zamandan koparan bir kitap okuyorum. Olumsuz şeylerle kafamı bıdı bıdıdan kurtarıyorum :KK66: Benim de sana tavsiyem seni sürekleyebilecek bir kitaba başlayabilirsin. Aşk' tavsiye edebilirim. Elif Şafak'ın. İş temposundan fırsat bulamamıştım. Şu dönemde en ihtiyacımız olan tevekkülü iyice sindirmemi sağladı. Sevgilerimle :)

Âmin canım üstesinden geleceğiz inşallah :KK43:
Zu-zu seninle aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz. Ne yazık ki ben de uzun yıllar sigara içtim. Son iki yıldır günde 5 'i geçmemek kaydıyla içmeye devam ettim. Ben de esasen şuan bırakmaya çalışıyorum. Bağımlı birisi için zor bir süreç. Keşke hiç bulaşmasaymışız. Allah önce irade sonrada soğukluk versin ne diyim.

Desteğin için çok teşekkürler Aşk'ı çok severek okumuştum bugün annem almış Elif Şafak'ın İskender ona başlayacağım hayırlısı ama kendimi güçlü hissediyorum inşallah olacak :KK66:
Canım hiçbir zaman ciddi bir içici olmadığım için seni tam olarak anlamam mümkün değil biliyorum. Hamile kaldığında da dediğin gibi içmeyecek gücü bulacağına eminim ama bu kadar vitamin, mineral takviyelerini yumurtaların sağlığı için alırken emin ol bu aşamada ki sigarada onda etki edebilir.
Her süreci zaman zaman stres yaşayabileceğimiz bir dönem bu ve ben en zorlu 10 günlük evresini yaşıyorum. Ama beni dua ile birlikte zamandan koparan bir kitap okuyorum. Olumsuz şeylerle kafamı bıdı bıdıdan kurtarıyorum :KK66: Benim de sana tavsiyem seni sürekleyebilecek bir kitaba başlayabilirsin. Aşk' tavsiye edebilirim. Elif Şafak'ın. İş temposundan fırsat bulamamıştım. Şu dönemde en ihtiyacımız olan tevekkülü iyice sindirmemi sağladı. Sevgilerimle :)

Ş
Âmin canım üstesinden geleceğiz inşallah :KK43:

Desteğin için çok teşekkürler Aşk'ı çok severek okumuştum bugün annem almış Elif Şafak'ın İskender ona başlayacağım hayırlısı ama kendimi güçlü hissediyorum inşallah olacak :KK66:
Harika, çok sevindim. Gönülden istersen elbette olacak :KK66: Sabır diliyorum arkadaşlar :emir_bebek::emir_bebek:

Esmaaaaaa benimde carsamba gunu saat 14:30 da transferim
Tabi genetikten sağlıklı gelipte 5. Güne kadar büyürlerse
Rabbim hayırlısıni versin ikinizide de, hepimizede
Kac embriyon var

Bide tam anneliği anlatan siyah sut kitabı var Elif şafağın oda super
Hepinize tavsiye ederim

Siyah süt beni anne olma fikrinden uzaklaştırmıştı. Belki herkeste ayrı şeyler hissettirecektir . Ya da, belki de ben okuduğum dönemde anne olmayı düşünen biri olmadığım için bana ürkütücü gelmişti kitapta anlatılanlar. Yine de Elif ŞAFAK okuduğum, kalemi en iyi bayan yazarlardan.
Bide tam anneliği anlatan siyah sut kitabı var Elif şafağın oda super
Hepinize tavsiye ederim

bugün ilk defa kaan beyle tanıştımm anllattığınız kadar varmış güzel karşılandım.keşke 2 yıl önce ilk onunla karşılaşsaymışız. sıfırdan 2 yıl geriye gittim yumurta rezervim yaşıma göre çok düşükmüş ve önce onları çoğaltmak gerekiyomuş.şu ana kadar yapılanları boşuna yapmışsıznız (yani boşa geçen 2 yıl) sigara bırakmaya çalışan arkadaşım 12 yılsigara içtim ve 2 yıldır içmiyorum ve şu anda içtiğim hergüne lanet ediyorum çünkü meleğime ulaşmama en büyük engellerden biri de o...eğer annelik kadar istediğin bir şey varsa bu düşünce her sigara eline alışında aklına gelsin. ben nasıl bıraktım evim hobi dünyasına döndü. sıkılgan biriyimdir devamlı damdan dama atlarım. tavsiyem puzzel,şeker hamurları,ahşap boyamalar ,spor hatta şu aralar zumba yapmanı tavsiye ederim. sigarada tek çare boş zamanlarını öldürmek ve anne olmayı hayal etmek.

Esmaaaaaa benimde carsamba gunu saat 14:30 da transferim
Tabi genetikten sağlıklı gelipte 5. Güne kadar büyürlerse
Rabbim hayırlısıni versin ikinizide de, hepimizede
Kac embriyon var
Bende diyorum kızlardan biri de çarşamba olacaktı çok sevindim yalniz olmadığıma :) esma ile esranin günü olacak desene:KK48::KK48::KK48::KK48:hahahaha ayni 1.sınıf kitap adi gibi oldu.inşallah carsambadan sonra bebislerimizle birlikte kendi kitaplarimizi yazmaya başlarız çok opuyorum:KK68::KK68::KK68:

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. Zaten ben ikizdi tekti diye hic bakmıyorum.. Yeterki sağlıklu bi evladımız olsun.. Dün aksamdan beri nette araştırıyorum benim gibi olupta düzelen varmı diye?? Bi kaç tane buldum.. Ama genelde ya dış ya da kimyasal gebelik çıkıyor.. Rabbim hayırlısını versin...
Canim allah yardimcin olsun deger dusuk olursa dis gebelik mi oluyormus.

Puzzel çok parlak bir fikir uygulayacağım gündüz çalışıyorum elektronik sigara almayı düşünüyorum 2 gündür 3 sigara içtim ama içime çekmiyorum elektroniğinde içime çekmeden kullanacağım beni oyalasın yeter çünkü 20 senedir aralıksız içiyorum :KK43: biraz güç ama imkansız değil :KK66: Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın o duyguyu en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın Âmin :KK66:
bugün ilk defa kaan beyle tanıştımm anllattığınız kadar varmış güzel karşılandım.keşke 2 yıl önce ilk onunla karşılaşsaymışız. sıfırdan 2 yıl geriye gittim yumurta rezervim yaşıma göre çok düşükmüş ve önce onları çoğaltmak gerekiyomuş.şu ana kadar yapılanları boşuna yapmışsıznız (yani boşa geçen 2 yıl) sigara bırakmaya çalışan arkadaşım 12 yılsigara içtim ve 2 yıldır içmiyorum ve şu anda içtiğim hergüne lanet ediyorum çünkü meleğime ulaşmama en büyük engellerden biri de o...eğer annelik kadar istediğin bir şey varsa bu düşünce her sigara eline alışında aklına gelsin. ben nasıl bıraktım evim hobi dünyasına döndü. sıkılgan biriyimdir devamlı damdan dama atlarım. tavsiyem puzzel,şeker hamurları,ahşap boyamalar ,spor hatta şu aralar zumba yapmanı tavsiye ederim. sigarada tek çare boş zamanlarını öldürmek ve anne olmayı hayal etmek.

Siyah süt beni anne olma fikrinden uzaklaştırmıştı. Belki herkeste ayrı şeyler hissettirecektir . Ya da, belki de ben okuduğum dönemde anne olmayı düşünen biri olmadığım için bana ürkütücü gelmişti kitapta anlatılanlar. Yine de Elif ŞAFAK okuduğum, kalemi en iyi bayan yazarlardan.
Belki de bakış acısı canım
Bende aksine ne kadar renkli ne kadar degisik bi duygu dedim
Ve de ne kadar kadına has...
Sonu guzel bitiyor ya o guzel
Trajikomik bi kitap

Bende diyorum kızlardan biri de çarşamba olacaktı çok sevindim yalniz olmadığıma :) esma ile esranin günü olacak desene:KK48::KK48::KK48::KK48:hahahaha ayni 1.sınıf kitap adi gibi oldu.inşallah carsambadan sonra bebislerimizle birlikte kendi kitaplarimizi yazmaya başlarız çok opuyorum:KK68::KK68::KK68:
Ins canım bende cok sevindim heyecanımı paylaşacak biri olduğuna :KK15:
Ins carsamba bixim bebeklerimize kavuşacağımız gunün ilk adımı olur
Canimmmm kaderdaşim opuyorum

X