- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.721
çok sağol canım demek transferin oldu inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve kucağına almak nasip olur.dualarım seninle.Evet canım Kaan Bey dondurulmuş embriyo tercih ediyor o zamanda vucut rahim dinlenmiş oluyor... Genelde 1 ay sonra transfer oluyor ama bazende daha erken olabiliyor bnm 18 histo 2 ocak transferdi mesela
Bende 2:30 saatlik yoldan gelip gidiyorum benim bazen bir haftada 2_3 sefer gidip gelmisligimvar yumurta toplama oncesi bende çalışıyorum genelde şehir dışından gelenlere yardımcı oluyorlar en son randevuyu 18:30 veriyorlar diye biliyorum siz nerden geleceksiniz kaan bey çok doğru bir tercih herşeye hayirlisiyla bir evlat sahibi olmak için katlaniyoruz inş hakkınizda hayırlısı olurçok sağol canım demek transferin oldu inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve kucağına almak nasip olur.dualarım seninle.
bende kaan beye gidicek gibiyim ama sehir dışındayım izmire 4 saatlik yol onu nasıl yapıcam bilmiyorum
birde kaç kere gidip geliyosun doktora çokmu izin gerekli dondurulup tekrar tedaviye başlamak için canım
çok sağol canım demek transferin oldu inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve kucağına almak nasip olur.dualarım seninle.
bende kaan beye gidicek gibiyim ama sehir dışındayım izmire 4 saatlik yol onu nasıl yapıcam bilmiyorum
birde kaç kere gidip geliyosun doktora çokmu izin gerekli dondurulup tekrar tedaviye başlamak için canım
evet toplandı canım.dünden beri yoğundum giremedim.6 yumurtam toplandı. bugün aradım 6 yumurtamda olgun kaliteliymiş ancak 4' ü döllenmiş.madem kaliteli neden 4' ü döllendi dedim.hepsi döllenmeyebiliyor ama takip ediyoruz dediler.ben pek bir şey anlayamadım.inşallah bu dördü 3. güne gidip dondurulurlar.
canım ben marmaristen gelicem 4 saat yol o beni düşündüruyo ama bebeğimiz için herşeye değer sonu güzel olsunda.Bende 2:30 saatlik yoldan gelip gidiyorum benim bazen bir haftada 2_3 sefer gidip gelmisligimvar yumurta toplama oncesi bende çalışıyorum genelde şehir dışından gelenlere yardımcı oluyorlar en son randevuyu 18:30 veriyorlar diye biliyorum siz nerden geleceksiniz kaan bey çok doğru bir tercih herşeye hayirlisiyla bir evlat sahibi olmak için katlaniyoruz inş hakkınizda hayırlısı olur
evet toplandı canım.dünden beri yoğundum giremedim.6 yumurtam toplandı. bugün aradım 6 yumurtamda olgun kaliteliymiş ancak 4' ü döllenmiş.madem kaliteli neden 4' ü döllendi dedim.hepsi döllenmeyebiliyor ama takip ediyoruz dediler.ben pek bir şey anlayamadım.inşallah bu dördü 3. güne gidip dondurulurlar.
anladım canım çok sağolÇok teşekkür ederim canım.. Valla gidip gelmelerimi saymadım ama transfere kadar 10 kere gidilmiştir herhalde özellikle yumurta takibinde 2 günde bir de çağırılıyorsun yeri geldiğinde..
canım çok üzüldüm ama allahtan her şeyin hayırlısını dilemek lazım.pes etmek yok.mücadeleye devam etmeliyiz.dualarım seninle canım.Kizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herzmn hepiniz dualarimdasiniz benide unutmamaniz dilegiyle...
evet canım doğru söylüyorsun ama yine de aklımda bir sürü sorular gezip duruyor.korkuyorum sanırım.cuma günü hayırlı haberleri bir alsam o zaman içim rahatlayacak.Canım benim de 7 tane toplandı ama 3 tanesi döllenip donduruldu. yani neye göre döllenme gerçekleşiyor bilmiyorum ama hiç az olmuş diye düşünüp üzülme o kadar uğraşıp bir adet döllenen embriyo ile hamile kalan arkadaşlar var.
canım peki 3. güne kaç tanesi gidip donduruldu?Hayırlı olsun inş benim de 8 yumurtam toplanmıştı 6si istenilen düzeydeydi bunlardan 4 u döllenmiş dediler hayırlısı bakalım:)))
Bana ayni yazdigim cumleyi kullandılar su gün bugün dediklerini hatırlamıyorum ama bu kontrolümde soracagim bana bu konuda bilgi vermediler canimcanım peki 3. güne kaç tanesi gidip donduruldu?
anladım canım ben toplamanın ertesi günü kaç yumurtanız toplandı, bunlardan kaç tanesi döllendi diye haber veriyorlar diye biliyorum.bir de 3 gün sonra bu döllenenlerden kaç tanesi 3. güne gidip donduruldu onu haber veriyorlar.istersen telefon edip bir sor.Bana ayni yazdigim cumleyi kullandılar su gün bugün dediklerini hatırlamıyorum ama bu kontrolümde soracagim bana bu konuda bilgi vermediler canim
canım burada benden daha iyi bilen arkadaşlar var. yanlış bilgi vermek istemem ama anladığım kadarıyla 5. güne kadar gidebildiği için daha kaliteli oluyor.ama 5. gün embriyosuyla hamile kalamayıp 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar da var. bu iş biraz nasip kısmet.Ben telefonu evde unutmuştum bana ulasamamislardi pazartesi toplandı sanirim salı yada carsamba 8 yumurta toplandı, perşembe günü de 4 tane dollendi diye aramislardi ama kaçıncı gün embriyosu oldugunu bilmiyorum soracagim . benim anlamadığım 3. Gün _ 5. Gün embiryosu arasında ne fark var?
evet canım doğru söylüyorsun ama yine de aklımda bir sürü sorular gezip duruyor.korkuyorum sanırım.cuma günü hayırlı haberleri bir alsam o zaman içim rahatlayacak.
Cok TSK ederim bildiğim verdigin bilgiler içincanım burada benden daha iyi bilen arkadaşlar var. yanlış bilgi vermek istemem ama anladığım kadarıyla 5. güne kadar gidebildiği için daha kaliteli oluyor.ama 5. gün embriyosuyla hamile kalamayıp 3. gün embriyosuyla hamile kalanlar da var. bu iş biraz nasip kısmet.