Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sağol canım.peki kaan beyin verdiği testleri direkt doktora göstersem bu testleri yazarmı,birde özele gitmeyi düşünüyordum özelde kadın doğuma gitsem testler ücretli mi yoksa ssk karşılarmı ?
Bende bazılarını kadın doğumda bazılarını devlet hastanesi dahiliye bölümündeki doktorlara rica ettim yazdılar sabahtan verdik sonuçların hepsini öğleden sonra aldık sadece d vitamini testini sanirim ankaraya gönderiyorlar onu özelde yaptirdik3 gün sonra da onun sonucunu aldık ozellerde tahliller çok pahalı umarim yardimci olabilmisimdir .tedaviniz hayırlı olsun şimdiden:)

arkadaşlar devletteki test sınırlaması yıllarıdr olan birşey en az 5 yılllık bir muhabbet bu ama pek uygulayan yoktu sanırım sizhep uyanlara denk gelmişsiniz.
ivy11 ivy11 canım araştırma yada üni. hastanelerinde d vit dahil tüm testlerini yaptırabilirsin. ben ilk yaptırdığımda bizim burda hastanede yaptırdım d viti ikinci kez irenbede yaptırdım. özelde boş yere para harcama tedavinin her aşaması zaten para. ben amh ve dha testini özlede yaptırmıştım ikisine 160 lira ödemiştim. ama üni hiç aklıma gelmemişti. bi gününü ayırırsan yaptırırsın hepsini.

bu arada kızlar bende bi kaç gündür yazmıyorum epey gelişmeler var.. yarın transfer günü iki bebiş daha anneciğine kavuşuyor yuppi :KK76::KK76::KK76:
herkesciklerden hayır haberler bekliyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
merhaba bişey sorabilirmiyim?
bu arada bebeğinizide sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah.
bende 4. tüp bebeğe başlıycam merkez ve fiyat araştırması yapıyorum.
irenbeyi öneririmisiniz?ve de ücret olarak ne kadar tutuyor?
bilgi verirseniz çok sevinirim.

merhaba bişey sorabilirmiyim?
bu arada bebeğinizide sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah.
bende 4. tüp bebeğe başlıycam merkez ve fiyat araştırması yapıyorum.
irenbeyi öneririmisiniz?ve de ücret olarak ne kadar tutuyor?
bilgi verirseniz çok sevinirim.
kusura bakmayın görmemişim. çok sağolun Rabbim herkese nasip etsin..
irenbeyi hatta kaan bozkurtu kesinlikle tavsiye ederim. fiyat olarak merkez 4500 tl alıyordu ilaçlar hariç ama yeni yılda değişiklik olmuşmu bilmiyorum yeni başlayan arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. doktorumuz genelde transfer öncesi histeroskopi yaparak rahim içine bakıyor ve çizik atıyor bu işlem içinde 1000tl ödemiştik. ilaçlar kişiden kişiye ve yumurta rezervine göre değişir benim tüm tüp bebek harcamlarım yol paraları dahil. yaklaşık 9 bin falan tuttu. izmir dışından geliyordum.

özele gidersek çok para istiyorlar devlete gidersek tersliyorlar birde üstüne sınırlama getirmişler,,valla iki arada kalıp çekeceğimizi çekiyoruz yani:KK43: bende ssk anlaşması olan özele gitmeye karar verdim canım:/
hangi şehirdesin bitanem yorumlar şehirden şehire değişiyor ben tahlillerimi devlette inan çok kolay yaptırdım önce orayı dene derim özelde çok ödeme yapıcan emin ol az uz tahlil istenmiycek senden.şu anda sınırda yok bilesin ben 2 kere tahlil yaptırdım ve tüm testleri yaptırdım 20nin üstündeydi neredeyse bakılan değerler.özeller para tuzaklarıyla dolu basit bi teste bile biton para istiyolar.

kusura bakmayın görmemişim. çok sağolun Rabbim herkese nasip etsin..
irenbeyi hatta kaan bozkurtu kesinlikle tavsiye ederim. fiyat olarak merkez 4500 tl alıyordu ilaçlar hariç ama yeni yılda değişiklik olmuşmu bilmiyorum yeni başlayan arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. doktorumuz genelde transfer öncesi histeroskopi yaparak rahim içine bakıyor ve çizik atıyor bu işlem içinde 1000tl ödemiştik. ilaçlar kişiden kişiye ve yumurta rezervine göre değişir benim tüm tüp bebek harcamlarım yol paraları dahil. yaklaşık 9 bin falan tuttu. izmir dışından geliyordum.
çok sağol verdiğin bilgi için canım allah razı olsun.
histeroskopi işlemi nasıl zormu sancılı mı peki?birde tüp tedavisi içindeyken mi yapılıyor bu tedavi bir ay öncesinden falan mı?
muhtemelen banada yaparlar bu sefer.

10-15 dk sürüyor toplamda anestezi altında oluyorsun 15 dk uyuyorsun herşey bitiyor sonrasında biraz kanaman oluyor ama hiç korkulcak birşey değil.
ayyy çok sağol canım dikiş falan oluyo mu peki?
birde bu tüp bebek tedavisi sırasındamı oluyor yoksa tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay önce falan mı?
bende şehir dışından gidicem canım onun için kendimi ayarlayımm.
çok sordum kusura bakma canım yaaa.

ayyy çok sağol canım dikiş falan oluyo mu peki?
birde bu tüp bebek tedavisi sırasındamı oluyor yoksa tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay önce falan mı?
bende şehir dışından gidicem canım onun için kendimi ayarlayımm.
çok sordum kusura bakma canım yaaa.

Ben yardımcı olmaya çalışayım op yani yumurtaların toplandıktan bi iki gün sonra regl oluyorsun reglin bittikten 3-4 gün sonra da arkadaşımızn dediği gibi rahim cizme histeroskopi oluyorsun eğer kaan bey uygun görürse bantlar ve ilaçlara başlayıp transfere hazırlıyor.. Dikişlik bisey değildir histeroskopi.. Kısaca kamerayla rahime bakıyor ve embriyo iyi tutunsun diye çizik atıyor

:KK66: heyecan durumun nasıl . benim karnımda bu geceden kelebekler uçmaya başladı. buradan rahat olun demeye benzemiyormuş. :KK23: ilkin de bile çok daha sakindim ama şimdi boğazıma bir şeyler yerleşti.
Yarın müsait olursanız bizim için dua eder misiniz arkadaşlar :) Eminim yerine ulaşacaktır..

Ben yardımcı olmaya çalışayım op yani yumurtaların toplandıktan bi iki gün sonra regl oluyorsun reglin bittikten 3-4 gün sonra da arkadaşımızn dediği gibi rahim cizme histeroskopi oluyorsun eğer kaan bey uygun görürse bantlar ve ilaçlara başlayıp transfere hazırlıyor.. Dikişlik bisey değildir histeroskopi.. Kısaca kamerayla rahime bakıyor ve embriyo iyi tutunsun diye çizik atıyor
yani embriyolar dondurulup bir sonraki aymı transfer oluyor yanicanım
yumurta toplandıktan sonra demişsin orayı anlayamadımda canım nasıl yani.

Can sesi Can sesi seninde transfer yarınmış ya çok isterim seni de görmeyi göremezsem de dualarım seninle de olacak, hayırlısıyla bebişlerini al gel inşallah...
Teşekkürler canım, kavuşuyorum nihayet meleklerime :) Bir gibi oradayım, biraz erken orada olmak istedim. Karşılaşabilirsek bende çok mutlu olacağım :)

yani embriyolar dondurulup bir sonraki aymı transfer oluyor yanicanım
yumurta toplandıktan sonra demişsin orayı anlayamadımda canım nasıl yani.

Evet canım Kaan Bey dondurulmuş embriyo tercih ediyor o zamanda vucut rahim dinlenmiş oluyor... Genelde 1 ay sonra transfer oluyor ama bazende daha erken olabiliyor bnm 18 histo 2 ocak transferdi mesela

X