Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın kızlar. Hepimiz için mutlu, umut dolu bir hafta olsun inşallah. Bugün sabah erkenden gidip, kan verdim. Testlerimi yaptırdım ama AMH aydında sadece özel laboratuvarda yapılıyormuş. Orayı aradığımda sonuçların Ankaraya gittiğini söylediler. Sizlerin de mi böyle oldu? Kafam karıştı. Bir de reglimin ikinci günü gelmemi söylediler test için. Ama Kaan bey böyle birşey söylememişti. Siz nasıl yaptınız

canım benim ilk tüp bebek ve aşılama başka yerlerde olmuştu zaten ve tamamen uydurma şekilde ticari amaçlı uygulamalardı... Kaan Bey'e çok inandım, ona bıraktım kendimi.. Kaan Bey ile ilk denememizde oldu, belki onunla da olmasaydı araştırılabilirdi ama hazırlık aşamasında yapılan testlere göre Kaan Bey bir tedavi uyguladı ve çok şükür oldu...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. Kalbim yerinden çıkacak neredeyse... Gün içinde gidicez ama zamanını henüz bilmiyorum.. Akşama kadar sizi bilgilendireceğim.. Dua edin lütfen.. Sizi seviyorummmm
Hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoruz benim içime doğuyor olucak :)

Evet canım amh testini özel bir laboratuvarda yapırmıştım bende 2-3güne gelmişti sonuç sen kaan beye adetliyken gitmişsindir hemen yaptırırsan diye dememiştir merkezi arayıp hemşirelerede sorabilirsin

Canım AMH testi FSH gibi değil yani herhangi bir zaman yaptırabiliyorsun. Adetinin kaçıncı gününde olduğun sonucu değiştirmiyor. Balıkesir'de de hatta İrenbe de bile AMH yapılmıyor. Ben 2 kez yaptırdım amh ı birisi İstanbul Gelişime diğeri Ankara Düzene gönderildi sonuç ikisinde de aynı çıktı. Ankaradaki laboratuvarın düzen miymiş sorsana eğer öyleyse iyi bir laboratuvar.
Mesela benim FSH değerlerim yumurta rezervinin tükendiğini gösterirken AMH normal çıktı. FSH stresten, günden bir sürü faktörden etkilendiği için güvenilir değilmiş. Kaan Bey direkt ben amh a güvenirim dedi.

Evet canım ANkara'da DÜzen laboratuvarına gîdiyormuş. İçim rahatladı o zaman. Çok sağol canım

Evet canım amh testini özel bir laboratuvarda yapırmıştım bende 2-3güne gelmişti sonuç sen kaan beye adetliyken gitmişsindir hemen yaptırırsan diye dememiştir merkezi arayıp hemşirelerede sorabilirsin
Canım ben Kaan beye adetliyken gitmedim. Dokuzuncu günümdü. Bu ay adetliyken gideceğim nasipse.çok sağol

Ay ins. Benim de senin gb olur sonucum... simdi 3 tane embriom var heralde umit hanimla devam ederiz gb gelio... esimde bende umit hanima biz kaan beye gecmek istioruz diyemeyiz o yapimiz yok cunku
Hayırlısı olsun, zaten embriyolarda hazır olduğuna göre, tüp bebekte yolun çoğuda bitmiş. Transfer kalmış sadece sanırım. Bundan sonra ki doktor değişikliği de çok şey değiştirmeyebilir gibi. Banusu gibi bu sefer güzel gidecek inşallah herşey.
İnancını lütfen yüksek tut :)

Kızlar histo olanlar size birsey soracağım hemşire bana sabah erken kalk idrarını yap sonra biraz su iç yani mesanende biraz su olsun dedi yani ne kadar su içeyim ki siz ne yapmıştınız
Canım sabah ilk idrarından sonra tekrar çıkmıyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ilacım vardı, onu yarım çay bardağı suyla içmiştim o sabah. Sen yine de emin olamıyorsan merkezden sorsan daha iyi olur :)

canım transfer biraz gecikti anca aldılar tam o sırada gelmişsin. ben gelmene çok sevindim. görüşemedik diye de üzüldüm. senin de perşembe transferin ben de senin için dua edicem, kendine iyi bak sevgiyle kal..
canım hayırlı olsun transferin. benim sabahtan işim bitti kalamadım öğleden sonraya. kusura bakma valla yanında olmak isterdim.

kızlar irembede gebelik teti 2 saattemi çıkıyo
Canım aradım merkezi hiç su içmiyormuşuz sabah erkenden ilk idrarı yapılacakmış heyecan mı bastı ne

Kızlar histo olanlar size birsey soracağım hemşire bana sabah erken kalk idrarını yap sonra biraz su iç yani mesanende biraz su olsun dedi yani ne kadar su içeyim ki siz ne yapmıştınız
canımçok fazla içme histon kaçtaydı ona göre 4 saat öncesinden kalksan 1 bardak su içsen yeterde artar bile ben sadece bi yudum içtimişti. naestezi alacağın için mide bulantısı yapabilir.

canım öyle birşey yok en azından ben herhangi bi zamanda yaptırdım hatta yaptırdığım merkezdeki biyokimya uzamınıda farketmez demişti. kaan beye sor yaptır. zaten geç çıkıyor sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…