- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.421
Canım agrilarin çoğalır, sağa sola dönerken şirin varsa, nefes almada zorluk çekersen, hemen doktorumuza bildir ben geçen sene çok yumurta toplandığı için büyük sorunlar yaşadım ihmal etme sakın geçmiş olsun.Kızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı
Canım agrilarin çoğalır, sağa sola dönerken şirin varsa, nefes almada zorluk çekersen, hemen doktorumuza bildir ben geçen sene çok yumurta toplandığı için büyük sorunlar yaşadım ihmal etme sakın geçmiş olsun.
Ilgine teşekkür ederim. Nefes konusunda problem yok. Sadece göbek altim ile kasiklarim arası siskin sert. Ara ara vuruyor sancı.
Baska bir soru duphaston kullandiktan sonra ksc gün içinde regl oldun. Rahin cizdirme için adet baslar baslamaz arasam 5 .gün mu yapıyorlar
Canım bende merakla bekliyorum, hiç benim gibi bir tup bebek vakasi yok olmamış sanırım önümüzdeki hafta sonu netleşir artık diye bekliyoruz canim
Canım bende merakla bekliyorum, hiç benim gibi bir tup bebek vakasi yok olmamış sanırım önümüzdeki hafta sonu netleşir artık diye bekliyoruz canim
Amiinn cumlemiziHakkında hayırlısı olsun. . Duaların kabul olsun inşallah.
Inşallah canım inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Ara sıra haberdar et bizi
Merhaba, geçmiş olsun @efil79. Yukarda olacağım diye yazmıştın bir gün önce. Bende muayeneden sonra çıkmadan sana uğrayıp geçmiş olsun demek, yapabilirsem biraz moral vermek istemiştim ama kısmet olmadı. Umarım meleklerin sende kalır. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Bilgilendirdigin için sağol canim.[/QUOTE]Bilgilendirdi gün ost: 38803517, member: 622296"]Canım transfere sıkışık gidiliyor opuda anestezi alacağın için açsusuz oluyorsun
maşallah canım. inşallah kaliteli bir sürü embriyon olur. ve sonrada o bebeklerin annesi.18 tane toplandı. Kaan bey her sey yolunda dedi. Icim rahat geldim.
canım, iğnelerin dozunu arttırdı şimdilik farklı bir durum yok. perşembe kontrol. bu arada özlemle tanıştık. umarım birgün seninle de buluşup görüşürüz.Bugün kontrolü olan arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl geçti gününüz @cansesi@özlem-arıca@kalbiminozu
canım çok üzüldümMaalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
Canım merhaba, transfer tarihim belli. Büyük gün perşembe. Heyecanı şimdiden başladı. Sabah gözümü açtığımda bile bunu düşünüyordum. Evde dolap düzenini biraz değiştirdim sabahtan beri. Esnememek lazım artık ya :) Hayırlısı hepimiz için inşallah :)[/QUOTE]Gözünaydın canım çok sevindim kızları gördünmü yine @cansesinin transfer tarihi belli oldumu ki?
Merhaba, üçe doğru uğradım yanına canım, çıkmış dinleniyorsun diye düşünmüştüm ama neyse kısmet değilmiş. Teşekkürler, sende kendine ve meleklerine iyi bak :)canım transfer biraz gecikti anca aldılar tam o sırada gelmişsin. ben gelmene çok sevindim. görüşemedik diye de üzüldüm. senin de perşembe transferin ben de senin için dua edicem, kendine iyi bak sevgiyle kal..