Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım agrilarin çoğalır, sağa sola dönerken şirin varsa, nefes almada zorluk çekersen, hemen doktorumuza bildir ben geçen sene çok yumurta toplandığı için büyük sorunlar yaşadım ihmal etme sakın geçmiş olsun.

Ilgine teşekkür ederim. Nefes konusunda problem yok. Sadece göbek altim ile kasiklarim arası siskin sert. Ara ara vuruyor sancı.

Baska bir soru duphaston kullandiktan sonra ksc gün içinde regl oldun. Rahin cizdirme için adet baslar baslamaz arasam 5 .gün mu yapıyorlar

lgine teşekkür ederim. Nefes konusunda problem yok. Sadece göbek altim ile kasiklarim arası siskin sert. Ara ara vuruyor sancı.

Baska bir soru duphaston kullandiktan sonra ksc gün içinde regl oldun. Rahin cizdirme için adet baslar baslamaz arasam 5 .gün mu yapıyorlar[/QUOTE]
P phoyt Canım duphastonu bıraktıktan 6gün sonra geldi benim adetim adet başlangıcından itibaren 8.günü histom olucak tamamen temizlenmen gerekiyormuş

Ilaç bittikten 5_6 gün sonra adet olmuştum Adetin başladığı gün aradım adet bitiminin 2 günü histom olmuştu canım

Bilgilendirdi gün ost: 38803517, member: 622296"]Canım transfere sıkışık gidiliyor opuda anestezi alacağın için açsusuz oluyorsun[/QUOTE]
Bilgilendirdigin için sağol canim.

Can sesi merhaba. Ben galiba seni gördüm ama emin olamadim. Tamamen siyah giyinip sacini toplamis miydin canim:)

Merhabalar...nasil keyifler...gelemedim bu ara yine okullarda malum son haftalarin yogunlugu sinaviydi notuydu defteri plani derken..carsamba kntrlm vardi benimde estrofem basladik bugum itibariyle de bant..ayin 23 24 u gibi transfer olacak gibi görünüyor en kötü ihtimalle 26 dedi kaan hoca..estrofem beni yormaya devam edio goguslerim iice buyudu bi de nefes problemi basladi konusurken bile daraliyorum bazen..napalimm halimize bin sukur..transferi olan arkadaslarr zaman su olup aksin guzel haberlerinizi alalim massallahlar havada ucussun insallahh..hepinizi cok operimm..

Maalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
canım çok üzüldüm bu gibi durumlarda ne diyeceğimi şaşırıyorum. olumsuz olan arkadaşlaımın acısının taa derinlerde hissediyorum. hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum. ve Rabbim herkesin mükafatını bebek olarak verir inşallah. doktor seçiminde de ümit hanımı tanımıyorum ama muhakkak iyi bir doktordur. ama kaan bey.de bir taneinşallah en soğru kararı verirsin.

Gözünaydın canım çok sevindim kızları gördünmü yine @cansesinin transfer tarihi belli oldumu ki?
Canım merhaba, transfer tarihim belli. Büyük gün perşembe. Heyecanı şimdiden başladı. Sabah gözümü açtığımda bile bunu düşünüyordum. Evde dolap düzenini biraz değiştirdim sabahtan beri. Esnememek lazım artık ya :) Hayırlısı hepimiz için inşallah :)[/QUOTE]
dım dım dımm canım artık finaldesin. inşallah herşey çok güzel geçecek ve güzel haberler alacağı? bu arada perşembe bende ordayım inşallah görüşürüz.

canım transfer biraz gecikti anca aldılar tam o sırada gelmişsin. ben gelmene çok sevindim. görüşemedik diye de üzüldüm. senin de perşembe transferin ben de senin için dua edicem, kendine iyi bak sevgiyle kal..
Merhaba, üçe doğru uğradım yanına canım, çıkmış dinleniyorsun diye düşünmüştüm ama neyse kısmet değilmiş. Teşekkürler, sende kendine ve meleklerine iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…