- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.501
Canım endişelenme sende hamişsin rüyam gerçek olucak insallahCanim cooook sewindimmm yaaaaa Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn. Allahim ins yarinda bana nasip etsin boyle guzel haberler paylasmayi
Canim cooook sewindimmm yaaaaa Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn. Allahim ins yarinda bana nasip etsin boyle guzel haberler paylasmayi
Ayyyy canım yaa o kadar çok sevindim ki anlatamam benim içime doğuyordu zaten insallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerin düşük degildir kaan beye güven gitgide artacaktır
Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
SÜPPEEERRRR...... Hayırlı olsun... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.... Kaan Bey merak etme demiş ya, bir sorun olsa söylerdi bak gör Cuma günkü değeri nasıl katlamış olacak....Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Amin inşallah canım bizlerde hamileyiimmm yazabilirizÇok ama çok tşk ederim canım... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Canim cooook sewindimmm yaaaaa Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn. Allahim ins yarinda bana nasip etsin boyle guzel haberler paylasmayi
cok sevindim kendim hamileymişim gibi sevindim gözün aydın darısı başımızaKızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına.Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Canım inşallah yarın da senin güzel haberlerini alırız. Dualarım seninle.Canim cooook sewindimmm yaaaaa Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn. Allahim ins yarinda bana nasip etsin boyle guzel haberler paylasmayi
gözün aaydın bitanem sağlıkla sıhatle eline almayıda nasip etsin o meleği:)Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
canıııım tebrikler Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm