Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim cooook sewindimmm yaaaaa Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn. Allahim ins yarinda bana nasip etsin boyle guzel haberler paylasmayi

Merak etme canım senden de güzel haberler alıcağımıza inanıyorum ben.. Ümidini kaybetme.. Dualarım sizinle... Bu arada çok teşekkürler

Çok mutlu oldum canım benim hayaller gerçek oluyor bak bizlere de umut oluyorsunuz.... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ....

SÜPPEEERRRR...... Hayırlı olsun... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.... Kaan Bey merak etme demiş ya, bir sorun olsa söylerdi bak gör Cuma günkü değeri nasıl katlamış olacak....

Bizi sevindireceğin belliydi, o kadar hissettim ki. Hoş geldi kandil bebesi yuvanıza. Sağlıkla büyüsün, doğsun anneciği :)

cok sevindim kendim hamileymişim gibi sevindim gözün aydın darısı başımıza

Canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına.

tebrik ederimmmm!! hayırlısı olsun inşallah rabbim sonuna kadar her kontrolde sevindirsin ve sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. 2 gün sonra yakında bi yerde tekrarla bence o yükselişi gördükçe için rahatlıyo :) omega3'ü niye kesmen gerektiğini söyledi mi? ben aynen devam ediyorum

Yuppie ttebrik ederim. Darısı tüm bekleyenlere olsun. QUOTE="gulsah84, post: 38823160, member: 122763"]tebrik ederimmmm!! hayırlısı olsun inşallah rabbim sonuna kadar her kontrolde sevindirsin ve sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. 2 gün sonra yakında bi yerde tekrarla bence o yükselişi gördükçe için rahatlıyo :) omega3'ü niye kesmen gerektiğini söyledi mi? ben aynen devam ediyorum[/QUOTE]

Teşekkür ederim agapo. İyiyim şükür ara ara küçük kasık ağrılarım oluyor. Yalnız kanamam adetin ilk günü gibi şuan. Gözünde büyütme. Hemencecik olup bitiyor işlem. Allah senin işleminde de kolaylık versin. Aynı zamanlarda güzel haberlerle dönelim arkadaşlara inşallah. Canım öncelikle cok gecmis olsun mutlu sona yaklaşıyorsun benimde uzun sürdü ve çok geldi bu seferki adetim en fazla 5.güne kadar lekelenme tarzinda gelirdi bir hafta oldu bugün yine kırmızıya döndü lekelenmem çarşambaya kadar biter diye umuyorum bizim seninle aynı zamanlarda transferimiz olucak gibi birde histodan sonra ağrın sızın kanaman oldumu?[/QUOTE]

gözün aaydın bitanem sağlıkla sıhatle eline almayıda nasip etsin o meleği:)

canıııım tebrikler Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
değerin kafana hiç takılmasın hızla artacak annesi o daha çok minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…