- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.441
dım dım dımmCanım merhaba, transfer tarihim belli. Büyük gün perşembe. Heyecanı şimdiden başladı. Sabah gözümü açtığımda bile bunu düşünüyordum. Evde dolap düzenini biraz değiştirdim sabahtan beri. Esnememek lazım artık ya :) Hayırlısı hepimiz için inşallah :)
Canım hadi hayırlısı olsun bebeklerine kavuşuyorsun artık ben bile senin adına heyecanlandım şimdiden benimde 14 ü çarşamba histom var doğru söylüyorsun uzanmak esnemek yokCanım merhaba, transfer tarihim belli. Büyük gün perşembe. Heyecanı şimdiden başladı. Sabah gözümü açtığımda bile bunu düşünüyordum. Evde dolap düzenini biraz değiştirdim sabahtan beri. Esnememek lazım artık ya :) Hayırlısı hepimiz için inşallah :)
Aaaa, hadi karşılaşamadık desene, seslenseydin keşke.Can sesi merhaba. Ben galiba seni gördüm ama emin olamadim. Tamamen siyah giyinip sacini toplamis miydin canim:)
Aydınlılar toplanmış oh ne guzel
Manisa var mı peki benim gibi
Canım sen de benimle aynı sıralamada gidiyorsun.. 1 tüp bebek sonra aşılamam başarısız oldu ama 2. tüp bebek denememiz başarılı oldu çok şükür... Olmayacak diye üzülüp strese sokma kendini... Kaan Bey'i illaki tavsiye ediyorum ama aynı merkezde doktor değişikliği nasıl olur bilmiyorum. Bence bir Kaan Bey ile görüş bu konuyu ve düşüncelerini.. O sana mutlaka yol gösterir, gerekirse doktorunla o konuşup üstlenir tedavini...Biz aslinda ilk basta kaan beye gidecektik. ama kaaan bey yurt disindaymis. umit hanimda olur dedik sonra ama simdi ogle bi degisiklik olurmu ki... 3. tane embriom var onlari kaan beymi yapsin diorum. bzde hizdi sadece soru demekki bende de bisiler var yani... offff kafam davul gb allahim dogru yolu gostersin
Bugun gidiorum bakalim umit hanima ne dicek... 2.tupe baslariz heralde... Hayirlisi artik...canım çok üzüldümbu gibi durumlarda ne diyeceğimi şaşırıyorum. olumsuz olan arkadaşlaımın acısının taa derinlerde hissediyorum. hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum. ve Rabbim herkesin mükafatını bebek olarak verir inşallah. doktor seçiminde de ümit hanımı tanımıyorum ama muhakkak iyi bir doktordur. ama kaan bey.de bir tane inşallah en soğru kararı verirsin.
Ay ins. Benim de senin gb olur sonucum... simdi 3 tane embriom var heralde umit hanimla devam ederiz gb gelio... esimde bende umit hanima biz kaan beye gecmek istioruz diyemeyiz o yapimiz yok cunkuCanım sen de benimle aynı sıralamada gidiyorsun.. 1 tüp bebek sonra aşılamam başarısız oldu ama 2. tüp bebek denememiz başarılı oldu çok şükür... Olmayacak diye üzülüp strese sokma kendini... Kaan Bey'i illaki tavsiye ediyorum ama aynı merkezde doktor değişikliği nasıl olur bilmiyorum. Bence bir Kaan Bey ile görüş bu konuyu ve düşüncelerini.. O sana mutlaka yol gösterir, gerekirse doktorunla o konuşup üstlenir tedavini...
hakkında hayırlısı canım, keşke aşılama yerine tüp deneseydin şans %20 lerde çünkü, biz de 2 aşılama denemiştik, sonra pişman olduk, ama o aşamalardan geçmeden de tüp denemiyorlar dı???? güya sebepsiz infertiliteydik... sonra öğreniyoruz rezerv ve kalite sorunumuzu. zaman kaybettik hep. 3 embriyon varmış ne güzel, sadece transfere hazırlancan. umarım bu sefer yüzün güler....Ay ins. Benim de senin gb olur sonucum... simdi 3 tane embriom var heralde umit hanimla devam ederiz gb gelio... esimde bende umit hanima biz kaan beye gecmek istioruz diyemeyiz o yapimiz yok cunku
Hayırlısı olur insallah birsürü yumişin süpriz yapar sana histom keşke perşembe olsaymış tanışmak bende çok isterdim neyse birdaha ki sefere denk geliriz belkicanım, iğnelerin dozunu arttırdı şimdilik farklı bir durum yok. perşembe kontrol. bu arada özlemle tanıştık. umarım birgün seninle de buluşup görüşürüz.
canım 3 embriyonun olması harika, direkt transfer hazırlığı yapacaksın, maliyeti de daha düşük olur hem... benim de 3 taneydi, 3 ünü de transfer ettik, biri tuttu...inşallah paralelliğimiz devam eder de senin de tutar bu sefer...Ay ins. Benim de senin gb olur sonucum... simdi 3 tane embriom var heralde umit hanimla devam ederiz gb gelio... esimde bende umit hanima biz kaan beye gecmek istioruz diyemeyiz o yapimiz yok cunku
İnşallah canım hepimizin emekleri boşa gitmesin :)agapo canım sen de histo aşamasına gelmişsin. az kaldı senin de.. mutlu son olsun inşallah hepimize...
Senin nasıl gidiyor bebelerle yaramazlık yapıyorlarmı doktorun kaan beydi demi?İnşallah canım hepimizin emekleri boşa gitmesin :)
hakkında hayırlısı canım, keşke aşılama yerine tüp deneseydin şans %20 lerde çünkü, biz de 2 aşılama denemiştik, sonra pişman olduk, ama o aşamalardan geçmeden de tüp denemiyorlar dı???? güya sebepsiz infertiliteydik... sonra öğreniyoruz rezerv ve kalite sorunumuzu. zaman kaybettik hep. 3 embriyon varmış ne güzel, sadece transfere hazırlancan. umarım bu sefer yüzün güler....[/Q
bizim bildigimiz sadece hiz problemi vardi ondqn asilamada sansimizin yuksek olacagini dusunuoduk ve denemek istedik. ama galiba bende de sorun var. ins. bu sefer bizi mutlu eder bebisimiz gelir. burdaki herkesi kahraman gb goruorum ben rabbim ins. bebislerimize kavusturur bizi
yağmurlu bir izmir sabahından günaydın canlar...
bugün güzel haberler bekliyoruzblue-eyes senden, hepimizi neşelendir ... hepimize umut ol.
İns. canim bende ucu konsun diorum ama umit hanim pek taraftari degil... ins. Sizlerle konusunca icim umut doluo... Dunden beri agliorum surekli sanki hic ben o duyguyu yasamicak gbyimcanım 3 embriyonun olması harika, direkt transfer hazırlığı yapacaksın, maliyeti de daha düşük olur hem... benim de 3 taneydi, 3 ünü de transfer ettik, biri tuttu...inşallah paralelliğimiz devam eder de senin de tutar bu sefer...
İnan seni çok iyi anlıyorum, her başarısız denemeden sonra kim ne derse desin insan kendine mani olamıyor, sürekli ağlamak istiyorsun ama sana bunun hiçbir faydası yok aksine negatif psikoloji tedavini de negatif etkiler... bunu geride bırak ve önündeki 3 emriyo şansına odaklan...daha orda seni bekleyen kardan bebeklerin var, ona sahip olmak bile o kadar güzel ki... 1 tane kardan bebek için yıllarca uğraşanlar var... herşeyin güzel olacağına inan...İns. canim bende ucu konsun diorum ama umit hanim pek taraftari degil... ins. Sizlerle konusunca icim umut doluo... Dunden beri agliorum surekli sanki hic ben o duyguyu yasamicak gbyim
Biraz boyle takiliorum.. yeni bebislerime baslayinca tekrar odaklaniorum ama icimdeki sesi kaydemiorum olmucak dio hep onu bi yok edebilsem. zaten cok duygusal biriyim. Bisi sorcam senin olumsuzlardan sonra neden olmadigini arastirdilarmi cnm yoksa tekrar ayni tedaviden devammi ettilerİnan seni çok iyi anlıyorum, her başarısız denemeden sonra kim ne derse desin insan kendine mani olamıyor, sürekli ağlamak istiyorsun ama sana bunun hiçbir faydası yok aksine negatif psikoloji tedavini de negatif etkiler... bunu geride bırak ve önündeki 3 emriyo şansına odaklan...daha orda seni bekleyen kardan bebeklerin var, ona sahip olmak bile o kadar güzel ki... 1 tane kardan bebek için yıllarca uğraşanlar var... herşeyin güzel olacağına inan...