- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.481
bu arada Tombiliboo canım sende aydındaydın dimi ben aydın şifada yaptırmıştım. ordaki biyokimya uzamı farketmez demişti. bilgine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merkezi aradım su içmeyin dedi birde bugün adet başlayalı bir hafta oldu normalde 4gün sürerdi şimdi hala azıcık geliyor belli belirsiz tamamen temizlenmek gerekmiyormuydu histo içincanımçok fazla içme histon kaçtaydı ona göre 4 saat öncesinden kalksan 1 bardak su içsen yeterde artar bile ben sadgeiçtimişti. naestezi alacağın için mide bulantısı yapabilir.
Gunaydin :)Günaydın canım, ben aslen Manisalıyım canım, İzmir'de oturuyorum. Kemalpaşa'da Çalışıyorum.
Canım gunaydin :)Günaydın canım, ben aslen Manisalıyım canım, İzmir'de oturuyorum. Kemalpaşa'da Çalışıyorum.
tamamen temizlenmek gerekiyormuş canım ..benim cuma bitmişti ama tam emin olalım dediler cumartesi oldu histomKızlarrr histo yaptıranlar histo gününe kadar azda olsa adetiniz geldimi yani belli belirsiz ?
[/QUOTE]Yaklaşık 2 saat önce çıktım histo dan. Benim normal adet 7 gün sürer bugün 9. Gün hala lekelenme vardı. Zaten bu ay çok kanamam oldu. Ayrıca ilk lavaboya utanır uyanmaz gir. Sonra girme. Nahide hemşireye ben bugün çok tedirgin oldum, ya uyurken bir kaza çıkarsa dediğimde uyuyup uyanman birkaç dk. sürecek zaten. Stres yapma çok çok sıkışmadıysan sorun olmaz dedi. Üstüne bir de hhisto için beni hazırlayan hemşirelere sordum bir kaza olur mu diye. Normal uyku halinde idrar kaçırma problemin yoksa bunda da olmaz dedi. Nitekim kazanın belasız atlattık. Yani en azından ben öyle biliyorum. QUOTE="agapo, post: 38818707, member: 622296"]Kızlarrr histo yaptıranlar histo gününe kadar azda olsa adetiniz geldimi yani belli belirsiz ?
evet canım olsun da yaramaz olsunlar.... beni bırakmasınlar diye dua ediyorum, evde dinlenmedeyim.
[/QUOTE]Yaklaşık 2 saat önce çıktım histo dan. Benim normal adet 7 gün er bugün 9. Gün hala lekelenme vardı. Zaten bu ay çok kanamam oldu. Ayrıca ilk lavaboya utanır uyanmaz gir. Sonra girme. Nahide hemşireye ben bugün çok tedirgin oldum, ya uyurken bir kaza çıkarsa dediğimde uyuyup uyanman birkaç dk. sürecek zaten. Stres yapma çok çok sıkışmadıysan sorun olmaz dedi. Üstüne bir de hhisto için beni hazırlayan hemşirelere sordum bir kaza olur mu diye. Normal uyku halinde idrar kaçırma problemin yoksa bunda da olmaz dedi. Nitekim kazanın belasız atlattık. Yani en azından ben öyle biliyorum. QUOTE="agapo, post: 38818707, member: 622296"]Kızlarrr histo yaptıranlar histo gününe kadar azda olsa adetiniz geldimi yani belli belirsiz ?
Canım opu yumurta toplama histoda histeroskopi yani rahime bakılıyor transfere uygunmu diyeKızlar ben henüz tüp bebek aşamasına geçmedim ya kullandığınız dili anlayamıyorum bazen .
Histo nedir Opu nedir acaba? Sıkça Kullanılan başka kısaltmalar da varsa. Biri açıklayabilir mi acaba?
Geçmiş olsun sende mutlu sona yaklaşıyorsun :)tamamen temizlenmek gerekiyormuş canım ..benim cuma bitmişti ama tam emin olalım dediler cumartesi oldu histom
Canım ben Manisa'ya 9 yasında geldimİzmir'den gidip Manisa'ya alışabildin mi? İzmir gibi deniz'i olmasa da ben her zaman "her sokağı denize çıkmasa da seviyorum seni Manisa" diye haykırınca İzmirli arkadaşlarım bana gülüyor kısmet olursa inşallah bir gün görüşürüz...
canım benim hayırlı olsun çok sevindim. Kaan Bey ok dediyse bence sorun yoktur. 5 in üstünü hamilelik kabul ediyolar zaten. birde dediğin gibi erken baktırmışsın. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMM Kaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
canım benim hayırlı olsun çok sevindim. Kaan Bey ok dediyse bence sorun yoktur. 5 in üstünü hamilelik kabul ediyolar zaten. birde dediğin gibi erken baktırmışsın. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMM Kaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Ayyyy canım yaa o kadar çok sevindim ki anlatamam benim içime doğuyordu zaten insallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerin düşük degildir kaan beye güven gitgide artacaktırKızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMM Kaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm