Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canımçok fazla içme histon kaçtaydı ona göre 4 saat öncesinden kalksan 1 bardak su içsen yeterde artar bile ben sadgeiçtimişti. naestezi alacağın için mide bulantısı yapabilir.
Canım merkezi aradım su içmeyin dedi birde bugün adet başlayalı bir hafta oldu normalde 4gün sürerdi şimdi hala azıcık geliyor belli belirsiz tamamen temizlenmek gerekmiyormuydu histo içinHoppa

İzmir'den gidip Manisa'ya alışabildin mi? İzmir gibi deniz'i olmasa da :KK43: ben her zaman "her sokağı denize çıkmasa da seviyorum seni Manisa" diye haykırınca İzmirli arkadaşlarım bana gülüyor o_O kısmet olursa inşallah bir gün görüşürüz...

Yaklaşık 2 saat önce çıktım histo dan. Benim normal adet 7 gün sürer bugün 9. Gün hala lekelenme vardı. Zaten bu ay çok kanamam oldu. Ayrıca ilk lavaboya utanır uyanmaz gir. Sonra girme. Nahide hemşireye ben bugün çok tedirgin oldum, ya uyurken bir kaza çıkarsa dediğimde uyuyup uyanman birkaç dk. sürecek zaten. Stres yapma çok çok sıkışmadıysan sorun olmaz dedi. Üstüne bir de hhisto için beni hazırlayan hemşirelere sordum bir kaza olur mu diye. Normal uyku halinde idrar kaçırma problemin yoksa bunda da olmaz dedi. Nitekim kazanın belasız atlattık. Yani en azından ben öyle biliyorum. QUOTE="agapo, post: 38818707, member: 622296"]Kızlarrr histo yaptıranlar histo gününe kadar azda olsa adetiniz geldimi yani belli belirsiz ?[/QUOTE]

Yaklaşık 2 saat önce çıktım histo dan. Benim normal adet 7 gün sürer bugün 9. Gün hala lekelenme vardı. Zaten bu ay çok kanamam oldu. Ayrıca ilk lavaboya utanır uyanmaz gir. Sonra girme. Nahide hemşireye ben bugün çok tedirgin oldum, ya uyurken bir kaza çıkarsa dediğimde uyuyup uyanman birkaç dk. sürecek zaten. Stres yapma çok çok sıkışmadıysan sorun olmaz dedi. Üstüne bir de hhisto için beni hazırlayan hemşirelere sordum bir kaza olur mu diye. Normal uyku halinde idrar kaçırma problemin yoksa bunda da olmaz dedi. Nitekim kazanın belasız atlattık. Yani en azından ben öyle biliyorum. QUOTE="agapo, post: 38818707, member: 622296"]Kızlarrr histo yaptıranlar histo gününe kadar azda olsa adetiniz geldimi yani belli belirsiz ?
[/QUOTE]

Hadi gecmis olsun cnm mutlu sona az kalmis:KK45:

Kızlar ben henüz tüp bebek aşamasına geçmedim ya kullandığınız dili anlayamıyorum bazen o_O.
Histo nedir Opu nedir acaba? Sıkça Kullanılan başka kısaltmalar da varsa. Biri açıklayabilir mi acaba?

evet canım olsun da yaramaz olsunlar.... beni bırakmasınlar diye dua ediyorum, evde dinlenmedeyim.

bende pc başında en sizler kadar heycanla güzel haberler için dua ediyorum... Bende kardan bebişlerimi alıp geleceğim günün hayalini kuruyorum...sizlerle burada gün sayacağız inşallah..aynı duyguları yaşadığımız için bizi daha iyi anlayan olmaz.. Gereksiz şeyler düşünüp kendini üzme...Test günü yaklaştıkça Stres yapma desem de insanın elinde olmadan bazen karamsarlığa düşüyor, ve bu da korkular yaşamana sebep oluyor.. aklına takılan ne olursa olsun burada paylaş, kafan dağıtmak için kitap oku.. bol bol dua et.. kendine ve bebişlerine iyi bak..

Yaklaşık 2 saat önce çıktım histo dan. Benim normal adet 7 gün er bugün 9. Gün hala lekelenme vardı. Zaten bu ay çok kanamam oldu. Ayrıca ilk lavaboya utanır uyanmaz gir. Sonra girme. Nahide hemşireye ben bugün çok tedirgin oldum, ya uyurken bir kaza çıkarsa dediğimde uyuyup uyanman birkaç dk. sürecek zaten. Stres yapma çok çok sıkışmadıysan sorun olmaz dedi. Üstüne bir de hhisto için beni hazırlayan hemşirelere sordum bir kaza olur mu diye. Normal uyku halinde idrar kaçırma problemin yoksa bunda da olmaz dedi. Nitekim kazanın belasız atlattık. Yani en azından ben öyle biliyorum. QUOTE="agapo, post: 38818707, member: 622296"]Kızlarrr histo yaptıranlar histo gününe kadar azda olsa adetiniz geldimi yani belli belirsiz ?
[/QUOTE]
Canım öncelikle cok gecmis olsun mutlu sona yaklaşıyorsun benimde uzun sürdü ve çok geldi bu seferki adetim en fazla 5.güne kadar lekelenme tarzinda gelirdi bir hafta oldu bugün yine kırmızıya döndü lekelenmem çarşambaya kadar biter diye umuyorum bizim seninle aynı zamanlarda transferimiz olucak gibi birde histodan sonra ağrın sızın kanaman oldumu?

Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMM :anneadayı: Kaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm:KK68::KK68::KK68:

İzmir'den gidip Manisa'ya alışabildin mi? İzmir gibi deniz'i olmasa da :KK43: ben her zaman "her sokağı denize çıkmasa da seviyorum seni Manisa" diye haykırınca İzmirli arkadaşlarım bana gülüyor o_O kısmet olursa inşallah bir gün görüşürüz...
Canım ben Manisa'ya 9 yasında geldim
Sakın bi sehir olunca seviyorum
Yaşaması rahat
Alışverişe izmire geliyorum
Manisalı oldum artik

Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMM :anneadayı: Kaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm:KK68::KK68::KK68:
canım benim hayırlı olsun çok sevindim. Kaan Bey ok dediyse bence sorun yoktur. 5 in üstünü hamilelik kabul ediyolar zaten. birde dediğin gibi erken baktırmışsın. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canim cooook sewindimmm yaaaaa Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsinnn. Allahim ins yarinda bana nasip etsin boyle guzel haberler paylasmayi:KK19:

Ayyyy canım yaa o kadar çok sevindim ki anlatamam benim içime doğuyordu zaten insallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerin düşük degildir kaan beye güven gitgide artacaktır:KK73:

X