-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.381
Canım öncelikle ümidini yitirme rabbim bir zamanını kolluyordur doktorlar aslında bir vesile kaan beyde yapsaydı aşılamanı olmayabilirdi içinden nasıl geliyorsa öyle yap tüp bebekte aşılamaya oranlaşans daha yüksek hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sende anne olucaksın..Biz aslinda ilk basta kaan beye gidecektik. ama kaaan bey yurt disindaymis. umit hanimda olur dedik sonra ama simdi ogle bi degisiklik olurmu ki... 3. tane embriom var onlari kaan beymi yapsin diorum. bzde hizdi sadece soru demekki bende de bisiler var yani... offff kafam davul gb allahim dogru yolu gostersin
Bu güneşli Aydın havasında kucak dolusu Günaydın! !!!
Bugün hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim , ben daha yolun basindayim ama her sey yolunda cok şükür. Allah cooooook zengin herkese her istediğini verir yeter ki isteyelim. Ben bugün öğleden sonrami duaya ayırmak istiyorum . Ve isim isim bilmesem de içimden burada olup da isteyen herkese ver Rabbim diyeceğim. Allah hakeden hakkıyla bakabilecek olan , onun için hayırlı olacak olan herkese istedigi kadar bebek versin inşallah
Hadi hayirlisi olsun canim.ben de cok bakindim ama kimseyi göremedimherkese iyi akşamlar canlar.... ben 3 bebişimi de aldım geldm... hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. maalesef oradaki arkadaşlarla karşılaşamadım, @Can sesi gelen sen miydin? eşim anlamamış galiba, görüşemedik ama saol. 10 gün sonra inşallah güzel haberi de paylaşabileyim... sevgiyle kalın...
Bu güneşli Aydın havasında kucak dolusu Günaydın! !!!
Bugün hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim , ben daha yolun basindayim ama her sey yolunda cok şükür. Allah cooooook zengin herkese her istediğini verir yeter ki isteyelim. Ben bugün öğleden sonrami duaya ayırmak istiyorum . Ve isim isim bilmesem de içimden burada olup da isteyen herkese ver Rabbim diyeceğim. Allah hakeden hakkıyla bakabilecek olan , onun için hayırlı olacak olan herkese istedigi kadar bebek versin inşallah
Kızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı
Kızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı
Canım benim ilk iki gun hafif ağrım vardıKızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı
blue-eyes cnmmm yrn test gunun.. Kac gibi gtmeyi dusunuyosunnn?
Hiç bilmiyorum ki canım... Daha belirlemedik.. Ne kadar geç o kadar iyi bencesen salı günü kaç gibi düşünüyorsun? Bu arada hala belirti yok mu?
Ya ben anneme ve arkadaslara carsamba diye yutturdum ama esim yemediogleden sonra giderim heralde. Insanlar beni olumsuza hazirlamasi gerekirken beb cevremi olumsuza alistiriyorum saka gibi
Buarada hic belirtim yok cnm