- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr sali günü saat 10:00 da opum var. bana pazartesi gecesi saat 12.00 den sonra bir şey yeme. su bile içme dediler.biraz kafam karıştı. opuya tuvalete sıkışık gidilmiyor muydu? su bile içilmeyecek dediler...bu durumda nasıl sıkışık gideceğiz.tuvalete sıkışık olacaksın da demediler.acaba ben mi karıştırıyorum.transfere mi sıkışık gidiyordunuz?
Canım opda sıkışık olmayacaksın.. Sadece transferde sıkışık olacaksın.. Panikleme
Canım opda sıkışık olmayacaksın.. Sadece transferde sıkışık olacaksın.. Panikleme
hayırlısı olsun ama merak ettim neden üç adet kondu ben üç istedim iki adet koydu.herkese iyi akşamlar canlar.... ben 3 bebişimi de aldım geldm... hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. maalesef oradaki arkadaşlarla karşılaşamadım, Can sesi gelen sen miydin? eşim anlamamış galiba, görüşemedik ama saol. 10 gün sonra inşallah güzel haberi de paylaşabileyim... sevgiyle kalın...
canım benim zaten toplam 3 taneydi, 1 tane 1. kalite, 2 tane 2. kalite. 2.toplama da maalesef kaliteli embiriyom olmadı. 3. toplamayı da ben istemedim, bir daha da deneyecek maddi ve manevi gücüm yok... hepsi 1. kalite olsaydı belki 2 tane konulurdu bilmiyorum, kaan bey hepsini koyuyorum dedi. yaş 36 zaten....hayırlısı olsun ama merak ettim neden üç adet kondu ben üç istedim iki adet koydu.
canım toplanma sonrası oluyor dinlen güzelce birkaç gün sürebilir endişelenmeKızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı
Kaan bey hicbir şey vermedi, sordum gerek yok dedi. D vitamini verdi hsni su trk icimlik ampulden.
Kanamam yok şükür ama ağrım cok otururken bile agri yapıyor .
neden antibiyotik vermedi ki
Gözünaydın canım çok sevindim kızları gördünmü yine @cansesinin transfer tarihi belli oldumu ki?[/QUOTE][QUOTE="ozlem_arica, post: 38792502, member: 618367ymen4545 canim herseyuin hayırlısı. Rabbimen kisa surede ssağlıklı sihhatli bir evlat nasip etsin sanada. Lütfen umudunu yitirme. Agapocum cok şükür iyiydi oglusum. Şeker yuklemesi oldu ama sonucunu bilmiyorum aramadilar. Bu arada soran arkadaslar olmus evet Manisadayim ben.
herkese iyi akşamlar canlar.... ben 3 bebişimi de aldım geldm... hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. maalesef oradaki arkadaşlarla karşılaşamadım, Can sesi gelen sen miydin? eşim anlamamış galiba, görüşemedik ama saol. 10 gün sonra inşallah güzel haberi de paylaşabileyim... sevgiyle kalın...
Ya ben anneme ve arkadaslara carsamba diye yutturdum ama esim yemedi ogleden sonra giderim heralde. Insanlar beni olumsuza hazirlamasi gerekirken beb cevremi olumsuza alistiriyorum saka gibi
Buarada hic belirtim yok cnm
canım transfer biraz gecikti anca aldılar tam o sırada gelmişsin. ben gelmene çok sevindim. görüşemedik diye de üzüldüm. senin de perşembe transferin ben de senin için dua edicem, kendine iyi bak sevgiyle kal..Merhaba, geçmiş olsun efil79 . Yukarda olacağım diye yazmıştın bir gün önce. Bende muayeneden sonra çıkmadan sana uğrayıp geçmiş olsun demek, yapabilirsem biraz moral vermek istemiştim ama kısmet olmadı. Umarım meleklerin sende kalır. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canım merhaba, transfer tarihim belli. Büyük gün perşembe. Heyecanı şimdiden başladı. Sabah gözümü açtığımda bile bunu düşünüyordum. Evde dolap düzenini biraz değiştirdim sabahtan beri. Esnememek lazım artık ya :) Hayırlısı hepimiz için inşallah :)[/QUOTE]Gözünaydın canım çok sevindim kızları gördünmü yine @cansesinin transfer tarihi belli oldumu ki?
Bencede onlar kesin hamile benimde içime doğuyorOlumsuza hazırlamasan, olunca nasıl olsa alışılıyor. Eminim güzeli sürekli diliyorsun ama daha çok inan lütfen. :)
Ben yakında blue-eyes ile ikinizin de hamile haberlerinizi alacağımızı hissediyorum. İnşallahta öyle olacak.
Kızlar bana antibiyotik vermemişti kaan bey unuttumu ki gerçi sonrası ağrım olmadı biraz batmalar oluyordu oda geçtiCanım benim ilk iki gun hafif ağrım vardı
Üçüncü gun gece Çok şiddetli ağrıyla uyandım
Acile gittik anlamadılar sabah Kaan beye gittik
Yumurtaların ici boşaltılıyor ya kabuklarının ici su ve kan doluyormuş ve bunun olması normalmiş 2 kez muayene etti serum verdi
Birşey yok dedi zamanla gecti zaten antibiyotik kullanınca hic canını sıkma normal yani
Canım transfere sıkışık gidiliyor opuda anestezi alacağın için açsusuz oluyorsunKizlarr sali günü saat 10:00 da opum var. bana pazartesi gecesi saat 12.00 den sonra bir şey yeme. su bile içme dediler.biraz kafam karıştı. opuya tuvalete sıkışık gidilmiyor muydu? su bile içilmeyecek dediler...bu durumda nasıl sıkışık gideceğiz.tuvalete sıkışık olacaksın da demediler.acaba ben mi karıştırıyorum.transfere mi sıkışık gidiyordunuz?
Olumsuza hazırlamasan, olunca nasıl olsa alışılıyor. Eminim güzeli sürekli diliyorsun ama daha çok inan lütfen. :)
Ben yakında blue-eyes ile ikinizin de hamile haberlerinizi alacağımızı hissediyorum. İnşallahta öyle olacak.
Olumsuza hazırlamasan, olunca nasıl olsa alışılıyor. Eminim güzeli sürekli diliyorsun ama daha çok inan lütfen. :)
Bencede onlar kesin hamile benimde içime doğuyor