Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım çok geçmiş olsun. Darısı başıma. Bayağı yumurtan toplanmış. Sağlıkla döllensinler inşallah.

Canım cok sevindim senin adına
18 super rakam
Ins hepsi döllenir buyur ve kardan bebek Takımın olur

Maalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom

Maalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom

Canım çok üzgünüm.. Ben seni Kaan Bey'de zannediyordum.. Ümit Hanımı hiç tanımıyorum ama içinden geçeni yap derim çünkü bu iş birazda inançla alakalı.. Bu arada senin dondurulmuşmuydu?

Vardir bunda da bi hayir canim tüp denersin artik olmazsa içine hangisi siniyorsa onu yap canim. Doktorlar da vesile herşey Allahtan

canım çok üzüldüm senin adına peki görüştünmü doktorunla bir kezmi deneyecektiniz aşılama.. moralini çok bozma aşılamalar da zaten şans çok düşük oluyor ben iki kez aşılama olmuştum ikiside tutmamıştı şükür ilk tüp bebeğim tuttu. doktor konusunda sen karar ver kendini hangisinde rahat hissedeceksen onda devam et. hakkında hayırlısı olsun..

biz onbeş tatilde tup denicektik 2.kez arada bi aşılama yapalım dedik bizim isteğimizde canım oda olmadı. ümit hanıma ayıp olurmu ki diye düşünüorum da... kararızım.... ilk tüp olmadı diyelim... bi araştırma oluormu... bizim nedeni arartırılmadı da merak ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…