Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende Manisa'da oturuyorum ozlemcim
Ne guzel aynı Şehirde hamiş bi arkadasım var

Maalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
Senin hakkinda
Maalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
Uzulmeyin ne olur Rabbim en iyisini bilir ve verir hakkınizda hayırlısı olsun

herkese iyi akşamlar canlar.... ben 3 bebişimi de aldım geldm... hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. maalesef oradaki arkadaşlarla karşılaşamadım, Can sesi gelen sen miydin? eşim anlamamış galiba, görüşemedik ama saol. 10 gün sonra inşallah güzel haberi de paylaşabileyim... sevgiyle kalın...

Merhaba kızlar benim de sekiz tane kardan bebişim var salı günü histereskopim oldu 20 sin de de kontrolum var sonrada transfer inşallah hepimizin inşallah her şey istediği gibi olur uzun zamandır yazmamıştım ama hepinizi takip ediyorum umut oluyorsunuz bana umarım bende birilerinin umudu olabilirim :)

destekleriniz için çok saolun arkadaşlar... iyiki varsınız...
allah birgün ol diycek ve olacak bitanem sakın ümidini yitirme ve sakın vazgeçme aşılamalar çok başarılı olmuyor tüp bebek bir kere olmadı diye sonrasında da olmayacak diye birşey yok belki 2. tüp bebek senin kaderindedir.sağlıklısın eşin yanında şükret hayatına ve azimle yarına tekrar merhaba de zor biliyorum ama elden dua etmekten başka şu anda başka birşey gelmiyor. yalnız olmadığını bil ama

Amin canım inşallah annene de teşekkür ediyorum ellerinden öpüyorum çok çok

canım ya çok tatlısın :) bende bugün transfer olunca beklemek ne zor diyordum sen de geçmiyor günler demişsin :) İnşallah sonucun iyi olsun da canım benim :*

Amin İnşallah Canım Benim.. Umarım Hepimizin Duaları Kabul Olur, Yüzümüz Güler.. Seninde Transferin Hayırlı Olsun Canım Benim... Mutlu Sona Ulaşmak Ümidiyle

Canım benim çok üzgünüm şu anda böyle okuyunca kalakaldım Kaan bey iyi bir doktor kesinlikle onun hastalarından biri olarak öneririm.

Amin İnşallah Canım Benim.. Umarım Hepimizin Duaları Kabul Olur, Yüzümüz Güler.. Seninde Transferin Hayırlı Olsun Canım Benim... Mutlu Sona Ulaşmak Ümidiyle

Amin canım. Benim henüz transfer olmadı şubat başı inşallah önceki transferim de beklerken bunalmış dayanamamış 9. gün gebelik testi yapmıştım o da negatif çıkmıştı Allahın izniyle bu sefer pozitif sonucu görürüm, görürüz inşallah dualarım seninle :)

Canim umarim en kisa zamnda sende guzel haberler vericeksin inaniyorum hic sikma canini benimde basarisiz bi asilamam olmistu cok iyi anliyorum umarim hepimizin yuzu guler insallah Allahim hepimize nasip eder o guzel duyguyu..ayrica fikrim, hic doktora ayip olur diye dusunme, gonlunden gecen icinin isindigi doktoru sec kolay asamalardan gecmiyoruz.

Biz aslinda ilk basta kaan beye gidecektik. ama kaaan bey yurt disindaymis. umit hanimda olur dedik sonra ama simdi ogle bi degisiklik olurmu ki... 3. tane embriom var onlari kaan beymi yapsin diorum. bzde hizdi sadece soru demekki bende de bisiler var yani... offff kafam davul gb allahim dogru yolu gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…