- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.361
destekleriniz için çok saolun arkadaşlar... iyiki varsınız...
Maşallah çok guzel inşallah hepsi güzel sonuçlar verir:)18 tane toplandı. Kaan bey her sey yolunda dedi. Icim rahat geldim.
Bende Manisa'da oturuyorum ozlemcimEymen4545 canim herseyuin hayırlısı. Rabbimen kisa surede ssağlıklı sihhatli bir evlat nasip etsin sanada. Lütfen umudunu yitirme. Agapocum cok şükür iyiydi oglusum. Şeker yuklemesi oldu ama sonucunu bilmiyorum aramadilar. Bu arada soran arkadaslar olmus evet Manisadayim ben.
Senin hakkindaMaalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
Uzulmeyin ne olur Rabbim en iyisini bilir ve verir hakkınizda hayırlısı olsunMaalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
Sende iyi ki varsın arkadasımdestekleriniz için çok saolun arkadaşlar... iyiki varsınız...
allah birgün ol diycek ve olacak bitanem sakın ümidini yitirme ve sakın vazgeçme aşılamalar çok başarılı olmuyor tüp bebek bir kere olmadı diye sonrasında da olmayacak diye birşey yok belki 2. tüp bebek senin kaderindedir.sağlıklısın eşin yanında şükret hayatına ve azimle yarına tekrar merhaba de zor biliyorum ama elden dua etmekten başka şu anda başka birşey gelmiyor. yalnız olmadığını bil amadestekleriniz için çok saolun arkadaşlar... iyiki varsınız...
canım ya çok tatlısın :) bende bugün transfer olunca beklemek ne zor diyordum sen de geçmiyor günler demişsin :) İnşallah sonucun iyi olsun da canım benim :*Geçmiyor Günler Yar Yar Yarrrrrr
Canımsın canım benim ... Bu arada söylenmez ama cuma saatinde hepiniz için dua ettim... Yalnız değiliz bunu bilelim hep birlikte
Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
Oda sayfaya girip hergun okuyormuş sizi
Bugun bana diyor ki hadi siz igne yiyorsunuz hormonlar ağlatıyor bana noluyorsa okuyup okuyup ağlıyorum
Hepsine tek tek dua ediyorum diyor
Yalnız değiliz Rabbim Görüyor, biz de dua ediyoruz , eşlerimiz ailelerimiz
Kenetlendik resmen burda aile olduk birlikte
Rabbim Görüyor ki kabul olacak dualarımız biliyorum ...
canım ya çok tatlısın :) bende bugün transfer olunca beklemek ne zor diyordum sen de geçmiyor günler demişsin :) İnşallah sonucun iyi olsun da canım benim :*
Ay ins ya sabahtan beri agliorum... Adet gb de gelio ama ilac kullandigim icin olmama lazim. tup de ogle olmustu 8-9. gun adet olmustum ilaclari birakinca... hayirlisi artik allah buyuk
18 tane toplandı. Kaan bey her sey yolunda dedi. Icim rahat geldim.
Maalesef olmadi kizlar cok uzgunum... napicagimi bilmiorum.. umit hanimcok ii bi doktor onu cok seviorum ama... sonucta benim icin onemli bi akil verin kizlar... kaan beye gecsem olurmu sizce napayim devammi edeyim bilmiom
Amin İnşallah Canım Benim.. Umarım Hepimizin Duaları Kabul Olur, Yüzümüz Güler.. Seninde Transferin Hayırlı Olsun Canım Benim... Mutlu Sona Ulaşmak Ümidiyle
Canim umarim en kisa zamnda sende guzel haberler vericeksin inaniyorum hic sikma canini benimde basarisiz bi asilamam olmistu cok iyi anliyorum umarim hepimizin yuzu guler insallah Allahim hepimize nasip eder o guzel duyguyu..ayrica fikrim, hic doktora ayip olur diye dusunme, gonlunden gecen icinin isindigi doktoru sec kolay asamalardan gecmiyoruz.biz onbeş tatilde tup denicektik 2.kez arada bi aşılama yapalım dedik bizim isteğimizde canım oda olmadı. ümit hanıma ayıp olurmu ki diye düşünüorum da... kararızım.... ilk tüp olmadı diyelim... bi araştırma oluormu... bizim nedeni arartırılmadı da merak ediorum
Gözün aydın canım inşallah güzel güzel kardan bebeklerinin haberini de alalım :)