- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.321
arkadaşlar climara forte bant kullanıyordum . çamaşırıma yapışmış ve çıktı ne yapmalıyım bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yenisini yapıştır canım yapabileceğin tek şey bu merak etme bende bazen kalıyor diye sık değiştirmiştim.arkadaşlar climara forte bant kullanıyordum . çamaşırıma yapışmış ve çıktı ne yapmalıyım bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız????
Bende bugun değiştirecektimarkadaşlar climara forte bant kullanıyordum . çamaşırıma yapışmış ve çıktı ne yapmalıyım bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız????
Seninkimi iyi benimkimi iyi hiç anlamadım belki belirti vardırda sen hissetmiyosundyr. Bu arada senin regl zamanın ne zamandı? Benim mesela dündü... Belki alışkanlıktan öyle hissediyorum.seninde zamanın gelince belki sende hissedersin
Ben adnan menderes bulvarında oturuyorum canım. Aynen burada sizleri görmek beni çok sevindiriyorNe kadar guzel burada yalniz olmadigimi bilmek. Cok sevindim .aydinda bu kulupten arkadaslarimin oldugunu bilmek Cok guzel.aydinin neresindesin canim. Ben mimar sinanda oturuyorum.
çok tşk ederim sizlerden cevap gelinceye kadar yapıştırdım acayip bir yanma ve karıncalama hissi var hemen değiştiriyorumyenisini yapıştır canım yapabileceğin tek şey bu merak etme bende bazen kalıyor diye sık değiştirmiştim.
çok tşk ederimBende bugun değiştirecektim
Ama dun aksam kaymış Kaan beye sordum bugünden değiştirsem olur mu diye
Daha iyi olur dedi
Cikinca yapıştırmaya uğraşma Demişti hemşire yenisini yapıştır yani
Evet canım hepimiz heyecanla bekliyoruz sevinçten burayı unutmuş olmalı iyi düşünelim iyi olsunsayfayı yenilemekten helak oldum hala gelmemiş eymen4545
kaç yumi toplandı canım hadi geçmiş olsun inşallah güzelce döllenirlerTeşekkürler şimdi eve geldim. Her şey yolunda cok şükür.
Teşekkür ediyorum. Evdeyim şimdi çok şükür her şey yolunda.Canım yumilerin toplanmıştır herhalde bol ve kaliteli olurlar inşallah. Bende İrenbedeyim görmek isterdim seni ama
kaç yumi toplandı canım hadi geçmiş olsun inşallah güzelce döllenirler
oyy maşallah bir sürü kardan bebeğin olur inşallah18 tane toplandı. Kaan bey her sey yolunda dedi. Icim rahat geldim.
Gecmis olsun gözünaydın insallah hepsi güzelce döllenir ve kaliteli birer embriyo olurBenim için dua eden beni merak eden herkese sonsuz teşekkürler. Benim icin su an her sey yolunda mutluyum. Dilerim sizler icin de aynı şekilde devam eder. Rabbim büyüktür , dua ile her sey. Sizleri öpüyorum biraz dinlenecegim