-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.301
Aydında bu sorunu olan sadece benmişim gibi geliyordu. Yalnız olmadığıma sevindim
Canım maşallah 5 karsan bebeğin var. Kaliteli olması iyi tabiki amaArkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
Maşallah canım 5 kardan bebeğine. Kalitelerine fazla takılma Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur. Allah yardımcın olsunArkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendimmaşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
hepimiz için hayırlısı olsun, yüzümüz gülsün, göbişler dolsun. AMİN.
Ne kadar guzel burada yalniz olmadigimi bilmek. Cok sevindim .aydinda bu kulupten arkadaslarimin oldugunu bilmek Cok guzel.aydinin neresindesin canim. Ben mimar sinanda oturuyorum.Ben de aydın merkbummi
Canım yumilerin toplanmıştır herhalde bol ve kaliteli olurlar inşallah. Bende İrenbedeyim görmek isterdim seni amaBen kaçar arkadaşlar , yarın yumurta toplama islemim var azıcık temizlik yapayım. Telefon elimde kaldi sabahtan beri. Herkese sevgiler saygılar başarılar
canım çok arkadaşımızın kanaması olduğu halde gebeliği devam ediyor çok şükür.Sen içini ferah tut.Mutlu haberlerini bekliyoruzKizlar gunaydin birazdan kan vermeye gidicem ama bisi sormak istiom sabah tuvalette pembe bisiler geldi cok korkuorum ne acaba...
Ay ins ya sabahtan beri agliorum... Adet gb de gelio ama ilac kullandigim icin olmama lazim. tup de ogle olmustu 8-9. gun adet olmustum ilaclari birakinca... hayirlisi artik allah buyukSelam canim senin bugun test gununmuydu.pembelerden korkma canim.burada epey kanamasi olup hic sorun cikmayan annecikler var.icini ferah tut
Kizlar gunaydin birazdan kan vermeye gidicem ama bisi sormak istiom sabah tuvalette pembe bisiler geldi cok korkuorum ne acaba...
İns. cnm ins. bebegim benimledir...canım çok arkadaşımızın kanaması olduğu halde gebeliği devam ediyor çok şükür.Sen içini ferah tut.Mutlu haberlerini bekliyoruz
Okadar guzel konusuosunuz ki ins. olurrrCanım Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz.. İçimden Bi Ses İngaaaa Diyor...
Canım sakin ol. Allahın izniyle hamilelik haberini paylaşacaksın. Kanaması olup hamileliği devam eden arkadaşlarımız var. Dualarım seninle canım.Kizlar gunaydin birazdan kan vermeye gidicem ama bisi sormak istiom sabah tuvalette pembe bisiler geldi cok korkuorum ne acaba...
Yok Valla Hiç Niyetim Yok Hatta 12.Günmü Yapsam Diyorum... Gögüs altımda,karın bölgesi gibi ağrılar giriyo, batıyor.. Bazen regl olcam diyorum sonra geçiyor... Bendeki Dengesizlik sebebiyle erken bakmıcam
Ya sende enazindan bi hareket var ayrica bu ilaclari igne ve fitili kullandikca ztn relg olmucaksin rahat ol her wc ye gttiginde stres olma. Gun yaklasiyo bnde stres olmaya basladim bnde hic hicbir sey yok ne gogus ne kasik ne batma hic
canım inşallah hayırlı haberler verisin kanamalar oluyor biliyorsun içini ferah tutKizlar gunaydin birazdan kan vermeye gidicem ama bisi sormak istiom sabah tuvalette pembe bisiler geldi cok korkuorum ne acaba...