Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

saol canım... kaan beyle hiç konuşmadık ama benim 3 embriyo var zaten 3 ünüde koysun istiyorum, bakalım ne diycek .2 kesin de.... inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşalım.
şimdiden dua ve destekleriniz için teşekkür ederim...
Hayırlı olsun inşallah Rabbim islerini kolaylastirsin bebislerin ananelerinHocam Allah razi olsun sizden,aksama kadar Tweet yazdım,siz ve birkaç arkadaştan başka RT yapan yok,ne diyeyim bilmiyoru
saol canım... kaan beyle hiç konuşmadık ama benim 3 embriyo var zaten 3 ünüde koysun istiyorum, bakalım ne diycek .2 kesin de.... inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşalım.
şimdiden dua ve destekleriniz için teşekkür ederim...
Rabbim yardımcı olsun inşallah güzel haberlerini duyarız darisi basimiza :)

UOTE="Esra-86, post: 38780096, member: 649719"]Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
Oda sayfaya girip hergun okuyormuş sizi
Bugun bana diyor ki hadi siz igne yiyorsunuz hormonlar ağlatıyor bana noluyorsa okuyup okuyup ağlıyorum
Hepsine tek tek dua ediyorum diyor
Yalnız değiliz Rabbim Görüyor, biz de dua ediyoruz , eşlerimiz ailelerimiz
Kenetlendik resmen burda aile olduk birlikte
Rabbim Görüyor ki kabul olacak dualarımız biliyorum ...[/QUOTE]
@e

UOTE="agapo, post: 38780188, member: 622296"]UOTE="Esra-86, post: 38780096, member: 649719"]Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
Bugun bana diyor ki hadi siz igne yiyorsunuz hormonlar ağlatıyor bana noluyorsa okuyup okuyup ağlıyorum
Rabbim Görüyor ki kabul olacak dualarımız biliyorum ...[/QUOTE]
@e[/QUOTE]
E esra86 anneciğinin ellerinden öperim onlar olmasa ne yaparız bir onlar bizim heranımızda yanımızdalar teyzecim insallah en kısa zamanda torununuza kavuşursunuz:KK68:

Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
Rabbim Görüyor ki kabul olacak dualarımız biliyorum ...
Aminnnn canim aminn Rabbim bizi de görür ve evlat hasretiyle bizleri sinamaz inanın bana bende her 15dk da bir kızlar ne yazmış neler yapmislar demekten kendimi alamiyorum iyi ki varsiniz ve iyi ki busayfaya üye olmuşum bir çok şeyi de buradan öğreniyorum gecen Nahide hemşireye de dedim birçok konuyu kadınlar kulubunden öğreniyorum diye güldü benden de selam soyle dedi üzerimde kalmasin selami:):KK70::KK76::KK76:

Moralini bozmak gibi olmasin ama Bnm ultrasonda 18 yumrta gozukuyodu 8 toplandi 7 si dollenebilcek kaltidedeymis 5i dollendi coi sukurki 5 i de donduruldu ama su da var 15 gozukup 20 de toplayabilirler hayirlisi cnm. Dondurulcaklari gun kaitesini ogrenceksn
Benim de 8 yumurtam toplanmisti buradan 6 tanesi istenilen duzeymis 4 tanesi döllenmiş ama kaçıncı gün embiryosu olduğunu bilmiyorum buradan öğrendim boyle bir şey olduğunu kontrole gittiğimde soracagim bana boyle bir bilgi vermediler

Aminnnn canim aminn Rabbim bizi de görür ve evlat hasretiyle bizleri sinamaz inanın bana bende her 15dk da bir kızlar ne yazmış neler yapmislar demekten kendimi alamiyorum iyi ki varsiniz ve iyi ki busayfaya üye olmuşum bir çok şeyi de buradan öğreniyorum gecen Nahide hemşireye de dedim birçok konuyu kadınlar kulubunden öğreniyorum diye güldü benden de selam soyle dedi üzerimde kalmasin selami:):KK70::KK76::KK76:
Çok tatlı ve insana güven veren biri nahide hemşire. İrenbenin emektarı:KK15:

UOTE="agapo, post: 38780188, member: 622296"]UOTE="Esra-86, post: 38780096, member: 649719"]Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
@e[/QUOTE]
E esra86 anneciğinin ellerinden öperim onlar olmasa ne yaparız bir onlar bizim heranımızda yanımızdalar teyzecim insallah en kısa zamanda torununuza kavuşursunuz:KK68:[/QUOTE]
Aminnnnnn hepimiz kavuşalım bebislerimize :anneadayı:

Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
Yalnız değiliz Rabbim Görüyor, biz de dua ediyoruz , eşlerimiz aileleri
Amiiinn canım.

Benim son kontrolde boyutları iyi olan 15 yumurtam vardı. Yarin mi belli olacak kaliteli oldukları. Hmmm kaliteli de olmayabilir degil mi? Öyle olan var mı ki?
phoyt cum benim son kontrolde 18 görünüyordu, 16 yumurtam toplandı,15 i döllendi,12 tanesi 3.gün istenilen kalitedeydi.3. gün 12 embriyo donduruldu.Yani toplanan yumurtalara sperm enjekte edilip 3 gün takip ediliyor.Döllenme olmayan veya kalitesiz olanlar bu süreçte eleniyor.Sana bunları telefonla arayıp bildiriyorlar. Bir başka sorun daha vardı.Yumurta toplamadan sonra histereskopi ne zman diye sormuşsun.Yumurta toplamadan sonra ilk adette İrenbe yi arıyorsun adet oldum histo günü istiyorum diye.Onlar sana hemen adet bitimine gün veriyorlar.Yani ben yumurta toplama sonrası ilk adetin 5. günü histo oldum. Canım inşallah bol yumişin toplanır bugün ve hepsi iyi birer embriyo olur :KK70:

Gunaydin arkadaslarimmm
P phoyt opun gzl gcmistr ins en kisa znnda bizi bilgilendir.bide transferi olcak arkadas vardi onun icin Rabbim hayirlisini nasip etsin
Geçmiş olsun phoyt, umarım iyi geçmiştir. Yumurta sayına bakılırsa güzel sonuçlanacak inşallah :)
Bugün efil için büyük gündü yanlış hatırlamıyorsam. Saat ikide olması gerek. Umarım meleklerin hep seninle kalır canım.
Hepinize bol şans diliyorum. Allah hepimizin gönlünden geçeni verecek inşallah.
Bugün transfer tarihim belli olabilir. 14.15 te oradayım. Bulabilirsem size ulaşırım. :KK3:

X