Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

efil79 sen hangi aşamadasın canım?
agapo canım yarın transferim var.......... stres teyim .......... dualarınızı bekliyorummmm... heyecanlıyım, bi de 2 gün önce hafif bi zehirlenme yaşadım anca toparlandım... inşallah yarın daha da iyi olayim bebeklerimi alayım geleyim, sağlıkla kalsınlar benimle....

Herhalde öyle hassaslar , uçları alarm halinde dimdik

Canim hayirlisi olsun, saglikli kaliteli bol yumislerin olsun
Aslinda korkcak hicbisey yok ama ilk yasayacagimiz icin korkuyuruz. Ben mesela hic bilmiyodum odaya cikacagimizi pembeleri giyecegimi ameliyat hane odasinida gormemistim hic bide tam ameliyathaneye girerken onceki operasyondan sanirim kanli aletleri gorunce bi fena olmustum
Ama mis gibi uyucan uyancan sonra gzl hbrleri beklemeye baslicaksin cnm

Merhaba tekrar. Yarın toplamam var ya
makyaj yok , takı yok , parfüm yok, 12 den sonra yeme içme yok
evlilik cüzdanı , 2 fotoğraf
kurallar bunlar değil mi ?

Heyecanlı mıyım ne?
P phoyt canım benim de transfer.... inşallah kaliteli yumilerin olsun,....ben de çok heyecanlıyım. hakkımızda hayırlısı.

Canım insallah hayırlısıyla bebeklerini al gel bize hamilelik haberini ver kaç bebiş koyulacak?

Canım insallah hayırlısıyla bebeklerini al gel bize hamilelik haberini ver kaç bebiş koyulacak?
saol canım... kaan beyle hiç konuşmadık ama benim 3 embriyo var zaten 3 ünüde koysun istiyorum, bakalım ne diycek .2 kesin de.... inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşalım.
şimdiden dua ve destekleriniz için teşekkür ederim...

Allah yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninle. Benim de toplamam var .görürüm seni

Hayırlısı olsun canım... Nacizane tavsiyem benim gibi cok su içme ben 2lt ictim bin pisman oldum 1lt iç o yeterli olur bence

Benim son kontrolde boyutları iyi olan 15 yumurtam vardı. Yarin mi belli olacak kaliteli oldukları. Hmmm kaliteli de olmayabilir degil mi? Öyle olan var mı ki?

Benim son kontrolde boyutları iyi olan 15 yumurtam vardı. Yarin mi belli olacak kaliteli oldukları. Hmmm kaliteli de olmayabilir degil mi? Öyle olan var mı ki?

Moralini bozmak gibi olmasin ama Bnm ultrasonda 18 yumrta gozukuyodu 8 toplandi 7 si dollenebilcek kaltidedeymis 5i dollendi coi sukurki 5 i de donduruldu ama su da var 15 gozukup 20 de toplayabilirler hayirlisi cnm. Dondurulcaklari gun kaitesini ogrenceksn

Bende anneme demiştim boyle boyle arkadaşlarla yazisiyorum diye
Oda sayfaya girip hergun okuyormuş sizi
Bugun bana diyor ki hadi siz igne yiyorsunuz hormonlar ağlatıyor bana noluyorsa okuyup okuyup ağlıyorum
Hepsine tek tek dua ediyorum diyor
Yalnız değiliz Rabbim Görüyor, biz de dua ediyoruz , eşlerimiz ailelerimiz
Kenetlendik resmen burda aile olduk birlikte
Rabbim Görüyor ki kabul olacak dualarımız biliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…