- 10 Aralık 2011
- 93
- 260
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.261
efil79 sen hangi aşamadasın canım?
Herhalde öyle hassaslar , uçları alarm halinde dimdik
Canım insallah hayırlısıyla bebeklerini al gel bize hamilelik haberini ver kaç bebiş koyulacak?agapo canım yarın transferim var.......... stres teyim .......... dualarınızı bekliyorummmm... heyecanlıyım, bi de 2 gün önce hafif bi zehirlenme yaşadım anca toparlandım... inşallah yarın daha da iyi olayim bebeklerimi alayım geleyim, sağlıkla kalsınlar benimle....
Hayrola canim serenata başladınGeçmiyor Günler Yar Yar Yarrrrrr
saol canım... kaan beyle hiç konuşmadık ama benim 3 embriyo var zaten 3 ünüde koysun istiyorum, bakalım ne diycek .2 kesin de.... inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşalım.Canım insallah hayırlısıyla bebeklerini al gel bize hamilelik haberini ver kaç bebiş koyulacak?
Hayrola canim serenata başladın
İyi iyi bebeklerin canı sıkılmıyordur icerde nede olsa anneleri çok eğlenceli7. Gündeyim bi 10 a tamamlayamadım da .. İyice kendimi kaybettim artık
agapo canım yarın transferim var.......... stres teyim .......... dualarınızı bekliyorummmm... heyecanlıyım, bi de 2 gün önce hafif bi zehirlenme yaşadım anca toparlandım... inşallah yarın daha da iyi olayim bebeklerimi alayım geleyim, sağlıkla kalsınlar benimle....
İyi iyi bebeklerin canı sıkılmıyordur icerde nede olsa anneleri çok eğlenceli
Dualarımız seninle canım kaç yaşındaydın?saol canım... kaan beyle hiç konuşmadık ama benim 3 embriyo var zaten 3 ünüde koysun istiyorum, bakalım ne diycek .2 kesin de.... inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşalım.
şimdiden dua ve destekleriniz için teşekkür ederim...
Allah kabul etsin insallahCanımsın canım benim ... Bu arada söylenmez ama cuma saatinde hepiniz için dua ettim... Yalnız değiliz bunu bilelim hep birlikte
saol canım... kaan beyle hiç konuşmadık ama benim 3 embriyo var zaten 3 ünüde koysun istiyorum, bakalım ne diycek .2 kesin de.... inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşalım.
şimdiden dua ve destekleriniz için teşekkür ederim...
Benim son kontrolde boyutları iyi olan 15 yumurtam vardı. Yarin mi belli olacak kaliteli oldukları. Hmmm kaliteli de olmayabilir degil mi? Öyle olan var mı ki?