Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar Benim dun kontrolum vardi.çok sukur 6 yumurtams da büyümeye devam ediyor.en büyüğü 14 mm. Kaan bey güzel buyuyorlar dedi. İgnelere devam. Cumartesi tekrar kontrolün var. Nasipse pazartesiye de opu. Arkadaşlar cumartesi randevum 15.00 te. Esim iişinden dolayı gelemeyecek. Cumartesi giden arkadaşlar sizlerle tanismak isterim:)

Hayırlı olsun canım. 14.30 benim randevum:)

Gözünaydın canım insallah hepsi kaliteli embriyo olurlar :)

Canım yapma bu kadar stres diyeceğim ama bende yaparım diye düşünüyorum hep olumlu düşünmeye çalış ben hamilesin diyorum bize güzel haberi vereceksin buna inan

Benim de randevum 14.15' te, görüşebiliriz diye tahmin ediyorum
Özlemcim yine üçledik ama bu sefer agapo yok

an sesi, post: 38743158, member: 637929"]Benim de randevum 14.15' te, görüşebiliriz diye tahmin ediyorum
Özlemcim yine üçledik ama bu sefer agapo yok [/QUOTE]
İnsallah Canim cok sevinirim.

Canım yapma bu kadar stres diyeceğim ama bende yaparım diye düşünüyorum hep olumlu düşünmeye çalış ben hamilesin diyorum bize güzel haberi vereceksin buna inan

İnşallah canım inşallah.. Ama ben merak ettim bi de ondan sordum.. sorumun yanıtını bilen bi arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olsun

İnşallah canım inşallah.. Ama ben merak ettim bi de ondan sordum.. sorumun yanıtını bilen bi arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olsun

cnm test Allah korusun negatiif çıkarsa ilaçları kesiyoruz ve kısa bi süre sonra relg oluyoruz.
çünkü bzm relglimiz her ay yumurtladığımız yumurtalar değil kalınlaşan rahim duvarı aslında. çünkü düşündüğünde yumurtlama problemi olan arkadaşlarda relgli oluyo.
buarada bugün havuç suyunu içtim yalnız sende içerken içine az zeytinyağı damlat vitaminin daha iyi emilimi için

Cevabın için tşk ederim canım cok merak ediyordum... Tamam dediğin gibi icicem havuç suyunu da tşk ederim...

Bensiz oldu mu şimdi kendimi çok yanlız hissedicem belki çarşamba gelicek arkadaşlar vardır özlemcim sende bize oğluşundan güzel haberler getir :)
Canım çok isterdim seni de görmeyi hakikaten. Bir dahakine inşallah. Oğluş neler yapmış 1 aydır bakalım görücez nasipse:)

Hayırlısı olsun canım tedavin umarım istediğin gibi ilerler [/QUOTE]
Tesekkur ederim

Ben
Film cektirdigimde acidan agliyordum doktor kanallarin acik ondan bu kadar şiddetli oldu sancin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…