- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.061
Umutdoluela83 selam canim nick degismis super. Kacta kalp atisi randevun merak ettim. Ben de yarin gidicem cok heyecanliyim...
Ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsunCumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canım ellerim titriyor yazarken. Şu an hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki...14 şubat 2013 te aynı duyguyu bizzat bende yaşadım. Allah sabırlar versin sana ve eşine. Biliyorum çok zor kim ne derse desin şu anki üzüntünü teselli edemez. Ben 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğunda bağırarak ağladığımı ailemin çaresizce gözümün içine baktığını çok net hatırlıyorum. Yazarken bile ağlamaya başladımCumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canım ellerim titriyor yazarken. Şu an hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki...14 şubat 2013 te aynı duyguyu bizzat bende yaşadım. Allah sabırlar versin sana ve eşine. Biliyorum çok zor kim ne derse desin şu anki üzüntünü teselli edemez. Ben 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğunda bağırarak ağladığımı ailemin çaresizce gözümün içine baktığını çok net hatırlıyorum. Yazarken bile ağlamaya başladımAma bilmelisin ki bebekler sağlıklı olmadıkları zaman böyle erken haftalarda anne karnında kalpleri duruyormuş. O zaman inanmayıp 4 doktora gitmiştim ben. Hatta 4 boyutlu ultrasona girdim yalvararak belki yanlış görüyorlardır diye. Radyolog doktor yarım saat konuşmuştu bir psikolog gibi benimle. Çocuğun özürlü doğsa bir ömür birilerine muhtaç olarak yaşasa daha mı çok sevinirdin diye... O nedenle lütfen metanetini koru. Hamile kalabiliyorsun bak bunu biliyorsun en azından. Lütfen umudunu yitirme. Rabbim kahverengi dallardan pembe çiçekler çıkarıyor. Umut etmeden olmaz. Allah yardımcın olsun tekrar sabırlar diliyorum
Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canım çok üzüldüm, Allah sabır versin, yutkunamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum... Üzüntü ve karmaşık diğer duygularını tahmin bile edemiyorum... Ama isyan etme, Allah'ım bunu yaşattıysa bunda da b,r hayır vardır.Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canım cok üzüldüm cok cok cok...Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canım ellerim titriyor yazarken. Şu an hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki...14 şubat 2013 te aynı duyguyu bizzat bende yaşadım. Allah sabırlar versin sana ve eşine. Biliyorum çok zor kim ne derse desin şu anki üzüntünü teselli edemez. Ben 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğunda bağırarak ağladığımı ailemin çaresizce gözümün içine baktığını çok net hatırlıyorum. Yazarken bile ağlamaya başladımAma bilmelisin ki bebekler sağlıklı olmadıkları zaman böyle erken haftalarda anne karnında kalpleri duruyormuş. O zaman inanmayıp 4 doktora gitmiştim ben. Hatta 4 boyutlu ultrasona girdim yalvararak belki yanlış görüyorlardır diye. Radyolog doktor yarım saat konuşmuştu bir psikolog gibi benimle. Çocuğun özürlü doğsa bir ömür birilerine muhtaç olarak yaşasa daha mı çok sevinirdin diye... O nedenle lütfen metanetini koru. Hamile kalabiliyorsun bak bunu biliyorsun en azından. Lütfen umudunu yitirme. Rabbim kahverengi dallardan pembe çiçekler çıkarıyor. Umut etmeden olmaz. Allah yardımcın olsun tekrar sabırlar diliyorum
Evet genetik testlerini muhakkak yaptır canım. Yaptır ki bir sorun varsa ona göre önlem alınsın. Bak ben iğne yapıyorum her gün bu nedenle. Kürtaj felan çok basit şeyler uyuyorsun sakın orasını düşünme. Umut dolu olmaya devam et hep. Dualarımız seninle. Rabbim en kısa sürede sana da nasip etsin bu güzelliği inşallah.Baska doktora baktirmayi hic dusunmedim. Kaan bey e guvenim tam. Zaten kendide cok uzuldu. Cok ugrasti gorecegim diye, ama yok. 1-2 gunluk bisi. Isyan etmiyorum , kimseyi uzmemeye calisiyorum. Ama bu kisacik surede cok alistirmux kendine. Simdi en bastan genetik testlerimuz yapilacak, ki umarim sorun cikmaz, sonra tekrar transfer . Ama once benim kendimi toparlamam lazim. Zaten daha kurtajim olacak haftaya. Offf , sizleride uzdum ama sizden baska kimse anlayamaz suan beni
Canım çok çok üzgünüm.Rabbim İnşallah bir dahakine yavrunu kucağına aldığını göstersin.Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
ben artık öğrendim sabretmeyi canım:)))))maşallah canım sabrınıza hayranım sabırsız biri olarak hayatta bekleyemem son güne kadar herhalde inşallah Rabbim müfakatını verir
canım evet progesteron testi yapıldı.Neyse ki yumurtlamamışım.Transfer günüm önümüzdeki salıydı fakat 5.gün embriyosu istedim.Perşembe olacak o yüzden.Salı çözdürülüp perşembe transfer olacak nasipse.Rahim kalınlığı 9 mm olmuş,perşembeye kadar daha da kalınlaşacak haliyle.Son düzlüğe geldim nihayet.Bu kısım çok heyecanlıprogesteron testi yapılacak canım eğer 1in altındaysa transfer gününe şafak sayıcaksın
Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canım ne desek ne söylesek boş kendini sakın bırakma hep hayırlısını dilemiyormuyuz vardır bundada bir hayır rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize önünde anne olabilmek için daha zamanın var kaan bey seni eninde sonunda anne yapıcak tabi önce yüce rabbimin izniyle ..Umutdolust: 38748120 .!.:Baska doktora baktirmayi hic dusunmedim. Kaan bey e guvenim tam. Zaten kendide cok uzuldu. Cok ugrasti gorecegim diye, ama yok. 1-2 gunluk bisi. Isyan etmiyorum , kimseyi uzmemeye calisiyorum. Ama bu kisacik surede cok alistirmux kendine. Simdi en bastan genetik testlerimuz yapilacak, ki umarim sorun cikmaz, sonra tekrar transfer . Ama once benim kendimi toparlamam lazim. Zaten daha kurtajim olacak haftaya. Offf , sizleride uzdum ama sizden baska kimse anlayamaz suan beni
Canim su an ne söylesek yetersiz kalir yasadigin acinin yaninda. Kisa zamanda olsa ona hemen alisiyorsun evet ama iste takdiri ilahi... seni çok iyi anliyorum 6 sene önce benimde 3 aylikken kalbi durmuştu ve doktorun söylediği daha dun gibi aklimda bu hayatta güçlü olan kazanir sakin üzülme saglikli olsa yaşar di sagliksiz bir çocuk dünyaya getirmek daha mi iyi demişti. Çok zor günler geçirdim sonra... seninde zor geçecek ama zaman herşeyin ilaci bana inan. Allahim saglikli evlatlar kucagimiza almayi nasib etsin inşallahCumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum