Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet karşılasabiliriz. İnşallah agapo. Allah emekleri boşa çıkarmasın.
Rahat ol canım hicbir belirti olmayabiliyor Benimde 14 çarsamba histom var banada decapeptly vermişti seninle aynı zamanlar transferimiz olacak gibi insallah burdan hamileyim yazabiliriz belki seninle karşılasabiliriz bile hazirlik aşaşmasındayken

kızlaaaarr bi süredir yine yazdıklarınızı sadece okuyabiliyorum.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış,hamişlerimiz gün geçtikçe artıyor,hamile arkadaşlarımızın da çok şükür herşeyi yolunda.Maşallah diyelim İnşallah hep böyle gider.:nazar: Benim Yarın transfer öncesi kontrolüm var.Merak ettiğim bu kontrolde rahim kalınlığının yanında çeşitli hormon tahlilleri de yapılıyor mu?E2,progesteron gibi? 3-4 gün önce yumurtlama akıntısına benzer bişey yaşadım da,merak ediyorum.Opu sonrası vurulduğum decapeptyl e rağmen yine de yumurtlamış olabilir miyim diye.Çok kafama takıldı.Hormon tahlili yapılacaksa onda çıkar en azından :KK17:
progesteron testi yapılacak canım eğer 1in altındaysa transfer gününe şafak sayıcaksın :KK70:

Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?

Hayırlı olsun canım tedavin ben anestezisiz yaptırmış biri olarak kesinlikle anesteziliyi öneriyorum herkese umarım herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun

yayınlarım tabi canım ama benimde kafam karışıyor arkadaşlar durum güncellemesi yaparsa daha doğru yayınlarım :KK70:

Valla çok iyi güncelliyorsun takip süper ben çok karıştırırdım, sayende listeden takip ediyoruz bizde ellerine sağlık. Testlerde iyi çıkmış gözün aydın inşallah hep böyle güzel gitsin :KK68:

filozof29, post: 38738031, member: 640276"]yarın ilk tahlillere başlıyorum bu bile sanki ilk defa yaptırıyormuşum gibi heyecan yarattı ki 2 yıldır tüm tahllilleri filmleri çektirdim burda ama kaan beyin tedavisi için bir hazırlığa girmek heyecan yarattı :)[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım tedavin umarım istediğin gibi ilerler :KK66:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....Kemalpaşa'da -4 aslında burası İzmir merkezden her zaman 1-2 derece daha düşük olur ama? dışarıdaki havuza bakıyorum buzzzzzzzz tutmuşşşş....Rabbim bu soğukta dışarıda kalanların, dışarıda çalışanların yardımcısı olsun...Rabbimin ilahi sıcaklıkları üzerinde olsun ,onları korusun...çok şükür halimize..Allah bu günlerimizi aratmasın..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....Kemalpaşa'da -4 aslında burası İzmir merkezden her zaman 1-2 derece daha düşük olur ama? dışarıdaki havuza bakıyorum buzzzzzzzz tutmuşşşş....Rabbim bu soğukta dışarıda kalanların, dışarıda çalışanların yardımcısı olsun...Rabbimin ilahi sıcaklıkları üzerinde olsun ,onları korusun...çok şükür halimize..Allah bu günlerimizi aratmasın..
Amin canım.

Arkadaşlar günaydın.. Transferimin 6.günü kasıklarımın kasılıyor.regl olacak gibiyim.. Umarım olmam da benim asıl sorum Allah korusun tutmadı ben regl olabiliyor muyum? Yoksa Kaan bey ilaç verecek öylemi regl olunuyor.. Sonucta yumurta falan yok.. Bunu bilen var mı?

Gunaydinlar herkese:) arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla tupleriniz tikaliysa ya da tüplerde yapisikliklar varsa anestezisiz hsg ck aci veriyor.ancak tupleriniz aciksa daha rahat geçiyor. Yani tüplerin durumuna bagli. Tüplerin durumunu da önceden bilemeyeceğimiziiiçin ben anezteziliyi tavsiye ederim. Ben de aneztezili oldum.zaten çok az narkoz aliyorsun.10 dk da uyuyup uyanıyor sun.

X