-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.021
Rahat ol canım hicbir belirti olmayabiliyor Benimde 14 çarsamba histom var banada decapeptly vermişti seninle aynı zamanlar transferimiz olacak gibi insallah burdan hamileyim yazabiliriz belki seninle karşılasabiliriz bile hazirlik aşaşmasındayken
canım hergün takip ediyorum zaten topiği gelime oldukça o gün eklmeye çalışıyorum zaten evde boş boş oturuyorum kocam transferden bu yana işe yollamıyor beni evde uğraşım oldu bunlarcycas cım süpersin. Nasıl takip ediyosun bu kadar kişiyi,şaştım doğrusu.
progesteron testi yapılacak canım eğer 1in altındaysa transfer gününe şafak sayıcaksınkızlaaaarr bi süredir yine yazdıklarınızı sadece okuyabiliyorum.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış,hamişlerimiz gün geçtikçe artıyor,hamile arkadaşlarımızın da çok şükür herşeyi yolunda.Maşallah diyelim İnşallah hep böyle gider.Benim Yarın transfer öncesi kontrolüm var.Merak ettiğim bu kontrolde rahim kalınlığının yanında çeşitli hormon tahlilleri de yapılıyor mu?E2,progesteron gibi? 3-4 gün önce yumurtlama akıntısına benzer bişey yaşadım da,merak ediyorum.Opu sonrası vurulduğum decapeptyl e rağmen yine de yumurtlamış olabilir miyim diye.Çok kafama takıldı.Hormon tahlili yapılacaksa onda çıkar en azından
canım benim çok teşekkür ederimÇok marifetlidir o bu formun muhtarıdır ayrıca olmasa biz napardık
maşallah canım sabrınıza hayranım sabırsız biri olarak hayatta bekleyemem son güne kadar herhalde inşallah Rabbim müfakatını verirSlm kizlar dualarini eksik etmeyin benden cunku daha test yaptirmadim... cumartesi gunu yaptirmayi dusunuom esimde yanimda olsun istiorum cunku... İns. hersey guzek olacak
iyigeceler bayanlar. yarın güne yeni güzel haberlerle başlayalım inşallah...
Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
yayınlarım tabi canım ama benimde kafam karışıyor arkadaşlar durum güncellemesi yaparsa daha doğru yayınlarım
Slm kizlar dualarini eksik etmeyin benden cunku daha test yaptirmadim... cumartesi gunu yaptirmayi dusunuom esimde yanimda olsun istiorum cunku... İns. hersey guzek olacak
Dualarımız seninle canım :)eymen4545 .!.:Slm kizlar dualarini eksik etmeyin benden cunku daha test yaptirmadim... cumartesi gunu yaptirmayi dusunuom esimde yanimda olsun istiorum cunku... İns. hersey guzek olacak
Burasi karsiyaka -5de bizden . Gunaydin canim-7 li bir sabahtan sıcacık bir günaydın olsun güzel topiğimize:)
Amin canım.GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....Kemalpaşa'da -4 aslında burası İzmir merkezden her zaman 1-2 derece daha düşük olur ama? dışarıdaki havuza bakıyorum buzzzzzzzz tutmuşşşş....Rabbim bu soğukta dışarıda kalanların, dışarıda çalışanların yardımcısı olsun...Rabbimin ilahi sıcaklıkları üzerinde olsun ,onları korusun...çok şükür halimize..Allah bu günlerimizi aratmasın..