Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet karşılasabiliriz. İnşallah agapo. Allah emekleri boşa çıkarmasın.

progesteron testi yapılacak canım eğer 1in altındaysa transfer gününe şafak sayıcaksın

Slm kizlar dualarini eksik etmeyin benden cunku daha test yaptirmadim... cumartesi gunu yaptirmayi dusunuom esimde yanimda olsun istiorum cunku... İns. hersey guzek olacak
maşallah canım sabrınıza hayranım sabırsız biri olarak hayatta bekleyemem son güne kadar herhalde inşallah Rabbim müfakatını verir

Hayırlı olsun canım tedavin ben anestezisiz yaptırmış biri olarak kesinlikle anesteziliyi öneriyorum herkese umarım herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun

yayınlarım tabi canım ama benimde kafam karışıyor arkadaşlar durum güncellemesi yaparsa daha doğru yayınlarım

Valla çok iyi güncelliyorsun takip süper ben çok karıştırırdım, sayende listeden takip ediyoruz bizde ellerine sağlık. Testlerde iyi çıkmış gözün aydın inşallah hep böyle güzel gitsin

filozof29, post: 38738031, member: 640276"]yarın ilk tahlillere başlıyorum bu bile sanki ilk defa yaptırıyormuşum gibi heyecan yarattı ki 2 yıldır tüm tahllilleri filmleri çektirdim burda ama kaan beyin tedavisi için bir hazırlığa girmek heyecan yarattı :)[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım tedavin umarım istediğin gibi ilerler

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....Kemalpaşa'da -4 aslında burası İzmir merkezden her zaman 1-2 derece daha düşük olur ama? dışarıdaki havuza bakıyorum buzzzzzzzz tutmuşşşş....Rabbim bu soğukta dışarıda kalanların, dışarıda çalışanların yardımcısı olsun...Rabbimin ilahi sıcaklıkları üzerinde olsun ,onları korusun...çok şükür halimize..Allah bu günlerimizi aratmasın..

Amin canım.

Arkadaşlar günaydın.. Transferimin 6.günü kasıklarımın kasılıyor.regl olacak gibiyim.. Umarım olmam da benim asıl sorum Allah korusun tutmadı ben regl olabiliyor muyum? Yoksa Kaan bey ilaç verecek öylemi regl olunuyor.. Sonucta yumurta falan yok.. Bunu bilen var mı?

Gunaydinlar herkese:) arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla tupleriniz tikaliysa ya da tüplerde yapisikliklar varsa anestezisiz hsg ck aci veriyor.ancak tupleriniz aciksa daha rahat geçiyor. Yani tüplerin durumuna bagli. Tüplerin durumunu da önceden bilemeyeceğimiziiiçin ben anezteziliyi tavsiye ederim. Ben de aneztezili oldum.zaten çok az narkoz aliyorsun.10 dk da uyuyup uyanıyor sun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…