Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar decapetyl 0,1 verdi doktor , bu ilaç ne kadar. Bulamadık biz bunu siparisle gelecek de

5 .gün embriyosu ne demek . Nede böyle bir şey istedin

Ela!!! Allah sana daha hayırlı daha sağlıklı daha daha daha .... evlatlar nasip etsin. .
Su an hissettiklerini anlamam zor ancak yanında olabilirim. Konuşmak dertledmek istersen bir telefon kadar yakınım. Bu konularda kimse ile konuşmamak da sıkıyor .
Allah yardımcın olsun. Sabır istemek dogru değilmiş . Sabir edecegin farklı konular yasatirmis. Allah im dualarını kabul etsin inşallah. Kendine iyi bak. Allah a emanet ol inşallah

Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canim cok uzuldum ama beterin beteri var ben kendimi hep boyle teselli ettim.allah daha buyuk acilar gostermesin bizlere insallah.

Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
ne denir ne söylenir hangi kelimenin senin için anlamı olur bilmiyorum.. Rabbim sabır versin canım okuyunca çok üzüldüm. ama hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsaydı annesini bırakmazdı.. inşallah sorunu bulup çözüme kavuşturusunuz ve bebeğin en kısa sürede gelir sağlıkla....

Canım benim çok üzüldüm ne yazacağımı bilemiyorum. Sadece Allah'tan umut kesilmez vardır bir bildiği diyorum....

Bu ilaç yerine muadilini kullanan var mı. ?
bulamadık koca şehirde. ..
canım sen onu ne için kullancaksın 0.1 ise çatlatma iğnelerinin yanında vermiş olabilir fiyatı 150 lira değildir decapeptyl depotun fiyatı 180 çünkü kaan beye sor gonapeptyl sanırım muadili oluyor ama ben emin değilim bi sor mesajla.

Evettttt galiba )) ne guzel aynı zamanda aynı seyleri yaşayacak birine rastlamak
Ben salı gunu kontrole gideceğim
Ama korkuyorum iyi gecer
Kesinlikle katiliyorum size :) Benim de ayin 17 de kontrolüm var dusunmemeye çalışıyorum ama bende de korku ve heyecan arası karışım duygular var

esma0917 ben sabaha kadar tup bebek araştırması yapmaktan uyayamayinca ve korkulu rüyalar görünce bebeklerim ölmüş görünce psikoloğa gittim
Iyi geldi 2 buçuk saat konustuk
Simda daha iyiyim
Basen profesyonel yardım almak gerekiyor bence
Bide Allah'a bırakmak gerekiyor bunu biliyoruz ama daha cok Hatırlamak gerekiyor sanırım :)

Evet tatlım çatlatma iğnesi ile beraber vermis kaan bey ile buradaki doktorum. Kaan bey bugün cok yogunmus uzub süre ulaşamadık kendisine. Hayırlısı

P phoyt canım bak şimdi baktım netten decapeptyl ile gonapeptyl muadilmiş fiyatlarıda aynı 0.1 lik 7 li paket 148 liraymış bilgine :)

Cok sagol. Ben ilacı bulamayinca ilk buraya yazmak geldi aklıma. Tuhaf ama nete bakmadım, esime de kızlara sorayım kedin biliyorlardır dedim. Burası benim için kocaman emin bir bilgi havuzu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…