-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.081
150 TL civarı bir şey olması lazım canım...Arkadaşlar decapetyl 0,1 verdi doktor , bu ilaç ne kadar. Bulamadık biz bunu siparisle gelecek de
canım evet progesteron testi yapıldı.Neyse ki yumurtlamamışım.Transfer günüm önümüzdeki salıydı fakat 5.gün embriyosu istedim.Perşembe olacak o yüzden.Salı çözdürülüp perşembe transfer olacak nasipse.Rahim kalınlığı 9 mm olmuş,perşembeye kadar daha da kalınlaşacak haliyle.Son düzlüğe geldim nihayet.Bu kısım çok heyecanlı
Arkadaşlar decapetyl 0,1 verdi doktor , bu ilaç ne kadar. Bulamadık biz bunu siparisle gelecek de
inş. canım... sizlerin duasıyla olcak inş.:)))Dualarım seninle canım inşallah çok güzel haberler vereceksin bize
Bende ilaç kullanıyorum yarından itibaren bantları kullanmaya baslayacagim sanırım sizinle ayni zamanlarda transferimiz :)Yok canım transfer bekliyorum
Haftaya kontrolüm var
Ilaç ve bant kullanıyorum su an
Evettttt galibaBende ilaç kullanıyorum yarından itibaren bantları kullanmaya baslayacagim sanırım sizinle ayni zamanlarda transferimiz :)
Canim cok uzuldum ama beterin beteri var ben kendimi hep boyle teselli ettim.allah daha buyuk acilar gostermesin bizlere insallah.Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
ne denir ne söylenir hangi kelimenin senin için anlamı olur bilmiyorum.. Rabbim sabır versin canım okuyunca çok üzüldüm. ama hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsaydı annesini bırakmazdı.. inşallah sorunu bulup çözüme kavuşturusunuz ve bebeğin en kısa sürede gelir sağlıkla....Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
canım sen onu ne için kullancaksın 0.1 ise çatlatma iğnelerinin yanında vermiş olabilir fiyatı 150 lira değildir decapeptyl depotun fiyatı 180 çünkü kaan beye sor gonapeptyl sanırım muadili oluyor ama ben emin değilim bi sor mesajla.Bu ilaç yerine muadilini kullanan var mı. ?
bulamadık koca şehirde. ..
Rabbim Sabırlar versin herşeyin hayirlisiCumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Ben irenbenin karsisindaki eczaneden aldim sali gunu o igneye 2 vitamin ilacina 185 odedik..140-150 faln olabilirArkadaşlar decapetyl 0,1 verdi doktor , bu ilaç ne kadar. Bulamadık biz bunu siparisle gelecek de
Kesinlikle katiliyorum size :) Benim de ayin 17 de kontrolüm var dusunmemeye çalışıyorum ama bende de korku ve heyecan arası karışım duygular varEvettttt galiba)) ne guzel aynı zamanda aynı seyleri yaşayacak birine rastlamak
Ben salı gunu kontrole gideceğim
Ama korkuyorum iyi gecer
canım sen onu ne için kullancaksın 0.1 ise çatlatma iğnelerinin yanında vermiş olabilir fiyatı 150 lira değildir decapeptyl depotun fiyatı 180 çünkü kaan beye sor gonapeptyl sanırım muadili oluyor ama ben emin değilim bi sor mesajla.