- 4 Ocak 2015
- 140
- 438
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.001
Yok canım transfer bekliyorumİgneler ilaclar yapıyor canım sen yumurta toplama asamasındaydın demi ?
Haftaya kontrolüm var
Ilaç ve bant kullanıyorum su an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım transfer bekliyorumİgneler ilaclar yapıyor canım sen yumurta toplama asamasındaydın demi ?
Rahat ol canım hicbir belirti olmayabiliyor daTamam sevgili arkadaşlarım.. Kafayı yicem ondan soruyorum yanlıs anlamayın beni.. Çünkü regl öncesi migrenim olurdu simdi yine başladı da tırsaklık geldi.. Ama normal devam etseydi 2 gün sonra regliydim.. Alışkanlıktan mı migrenim oldu anladım.. Onun dısında kasıkta ve karında batmalarım ama cok az oluyo gögüs ağrım var.. Hakkımızda hayırlsıı
Benimde 14 çarsamba histom var banada decapeptly vermişti seninle aynı zamanlar transferimiz olacak gibi insallah burdan hamileyim yazabiliriz belki seninle karşılasabiliriz bile hazirlik aşaşmasındaykenCevabını görünce çok sevindim kaderdaşım. Decapeptyl verdi. Vurduk. Adet oldum şuan 3.günümdeyim. 12.si pzt. Histo var. Demek ki hemen kalınlaştırmaya geçilecek. Hadi hayırlısı bakalım.
Cevabını görünce çok sevindim kaderdaşım. Decapeptyl verdi. Vurduk. Adet oldum şuan 3.günümdeyim. 12.si pzt. Histo var. Demek ki hemen kalınlaştırmaya geçilecek. Hadi hayırlısı bakalım.[/QUOTE
sana bol şans diliyorum insallah hersey gönlünce olurYok canım transfer bekliyorum
Haftaya kontrolüm var
Ilaç ve bant kullanıyorum su an
Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?[/QUOCunku bizim hikayemiz zor ...
Bizim eşimle Talasemi tasiyicisiyiz, hasta değiliz sadece kan değerlerimiz düşük ama iki taşıyıcısının cocuğu % 25 hasta oluyor ve Onur boyu kan nakli vs. Hastenede gecen bir omur...
Iki yolu var ya tup bebek yaptırıp bir suru embriyondan genetik test ile hasta olanlar tespit edilip sagliklilar konulacak( ki biz bu yolu tercih ettik) ya da normal yolla hamile kalıp 3. Ayda yapılacak test ile hastaysa kürtajla alincak bu yolu hic istemedim. Koskoca uç ay alışirim nasıl kıyarım bebeğime ... Cok embriyo Olmalı ki genetikte elenecek bide 5. Gun transferi olacak oraya gelene kadar kac tane kalacak kim bilir? Bu Say'ı bile az yani... Elimizde sağlam embriyo kalacak mı düşünmekten uyuyamiyorum. Kaan bey bir kere daha toplayalım dedi ama ben istemedim. Cok yoruldum artık
Hayırlısı nasipte varsa olacak
cycas cım süpersin. Nasıl takip ediyosun bu kadar kişiyi,şaştım doğrusu.
Canım ne güzel bebişlerine kavuşmana az kaldı bizde senin arkandan geliyoruz hiç endişelenme tedavi o kadar planlı ilerliyor ki bir sorun olucağını sanmıyorum doktorumuz ayarlıyordur canımkızlaaaarr bi süredir yine yazdıklarınızı sadece okuyabiliyorum.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış,hamişlerimiz gün geçtikçe artıyor,hamile arkadaşlarımızın da çok şükür herşeyi yolunda.Maşallah diyelim İnşallah hep böyle gider. Benim Yarın transfer öncesi kontrolüm var.Merak ettiğim bu kontrolde rahim kalınlığının yanında çeşitli hormon tahlilleri de yapılıyor mu?E2,progesteron gibi? 3-4 gün önce yumurtlama akıntısına benzer bişey yaşadım da,merak ediyorum.Opu sonrası vurulduğum decapeptyl e rağmen yine de yumurtlamış olabilir miyim diye.Çok kafama takıldı.Hormon tahlili yapılacaksa onda çıkar en azından
Canim benim hic belirtim yoktu test gunune kadar sakin uzme belirti.yok diye kendi butun hamilelik belirtileri gogus acimalari sismeler hafif bulanti hepsi yeni yeni cikio ortaya daha bugun 6.haftamin son günüTamam sevgili arkadaşlarım.. Kafayı yicem ondan soruyorum yanlıs anlamayın beni.. Çünkü regl öncesi migrenim olurdu simdi yine başladı da tırsaklık geldi.. Ama normal devam etseydi 2 gün sonra regliydim.. Alışkanlıktan mı migrenim oldu anladım.. Onun dısında kasıkta ve karında batmalarım ama cok az oluyo gögüs ağrım var.. Hakkımızda hayırlsıı
agapocum evet hemen arkamdan geliyorsunuz İnşallah arka arkaya güzel haberler veririz birbirimize.Haklısın canım ama akıntı o kadar barizdi ki şüphelenmeden edemedim.Biraz da kasık ağrısı olunca eyvah dedim yımırtlıyorum galibaCanım ne güzel bebişlerine kavuşmana az kaldı bizde senin arkandan geliyoruz hiç endişelenme tedavi o kadar planlı ilerliyor ki bir sorun olucağını sanmıyorum doktorumuz ayarlıyordur canım
Canim benim hic belirtim yoktu test gunune kadar sakin uzme belirti.yok diye kendi butun hamilelik belirtileri gogus acimalari sismeler hafif bulanti hepsi yeni yeni cikio ortaya daha bugun 6.haftamin son günü
Tamam canım elimden geldigi kadar kendimi dinlemek istemiyorum ama migrenimin tutması beni gerdi biraz. Dediğim gibi regl öncesi belirtidir benim icin.. Umarım alışkanlığından dolayı uğramıştır migrenim :)
boswer kendini hiç dinleme cnm ben öyle yapıyorum şimdiden kendimide negetif sonuca alıştırmaya çalışıyorum yıkım yaşamaktan korkuyorum.
sen onu bunu boşwerde kahvaltıda ne içiyosun onu söyle içim kurudu bnm çaysız yeşilçaysız kahvaltı etmekten
kızlaaaarr bi süredir yine yazdıklarınızı sadece okuyabiliyorum.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış,hamişlerimiz gün geçtikçe artıyor,hamile arkadaşlarımızın da çok şükür herşeyi yolunda.Maşallah diyelim İnşallah hep böyle gider. Benim Yarın transfer öncesi kontrolüm var.Merak ettiğim bu kontrolde rahim kalınlığının yanında çeşitli hormon tahlilleri de yapılıyor mu?E2,progesteron gibi? 3-4 gün önce yumurtlama akıntısına benzer bişey yaşadım da,merak ediyorum.Opu sonrası vurulduğum decapeptyl e rağmen yine de yumurtlamış olabilir miyim diye.Çok kafama takıldı.Hormon tahlili yapılacaksa onda çıkar en azından
Mrb cnm migren bende de var ilk uc ay cok turmustu yani hamileykende tutabiliyo onu kotuye yorma birde bende ananas kabak cekirdegi tuketmistim bunun yaninda bi cay bardagi taze sikilmis havuc suyu iciyodum ibrahim saracoglunun tavsyesiymis ne kadar fayda ettiler bilmem ama aklinda bulunsun insallah hayirlisiyla guzel sonuclar alin[/QUOTE]MEBOTE="blue-eyes, post: 38730302, member: 624168"]Süpersin sen ya 2 gündür icmedim ama ballı süt iciyordum. Yarın yine devam edicem.. 1 kücük bardak cay iciyorum ara sıra gün icinde veya aksam hee bi de araştırmalarımın sonucunda kabak cekirdeği, ananas, dut kurusu tüketiyorum..
Arkadaslar bu kadar kendinizi yipraymayin oluruna birakin Rabbim ol derse olucak bakiyorum herseyi kafaniza takmissiniz uzmeyin kendinizikızlar irenbede embryoların tutunmasını kolaylaştırmak için labarotuarda hangi işlemler yapılıyor bilen varmı.mesela bebeğin dış kabuğuna kesik atılıyormu kabuğundan çıkmasını kolaylaştırmak için.
merhaba, tedaviniz hayırlı olsun. zaten kaan bey en doğru tedaviyi uygulayacaktır. anestesiz çok ağrılı oluyormuş okuduğuma göre. ama rahim filmi çektiren arkadaşlar daha iyi bilirler tabi.
Hadi bakalım hayırlısı inş darısı bizim başımıza:)Ağzından bal damlıyo balll.. Allah razı olsun senden... Bazen ümitsizliğe kapılıyorum bazende ikiz diyorum.. Ne olur dua edin.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün AMİN ... Bu arada her dediğini de yapıyorum canım
bana sorarsan kesinlikle anesteziyi öneririm ben anestezi olmadan yaptırdım eşim odaya dalacaktı neredeyseMerhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve übenim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
anestezili kesinlikle ben baya zorlandım çünkü çok acılı bir filmdiMerhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?