Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

S

canim selam.eger karistirmadiysam sendemi cikolata kisti vardi eger oyleyse sonuc almis olman cok sevindirdi beni.ben bir arkadasimida goturdum guderken kaan beye.onun rahatsixligida cikolata kisti var cunku
Merhaba canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. İlk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Sonrasında zaten var olan kist hızla büyüdü. Ameliyat olduğumda yaklaşık 8,5 cm idi. Hem tekrar yenilemesin hem de eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için hemen tüp bebeğe başvurduk.

İçini ferah tut sakın olumsuz düşünme. Rabbim nasip edecek inşallah.

OOOO ne güzel haberler bunlar maşallah çok sevindim:)

Kıyamam ben sana. Yemin ederim çalışmıyor olsam çıkar gelirim. Çok iyi anlıyorum seni ama bana inan bu süreçte kimseye ihtiyacın yok. Yeter ki eşin yanında olabilsin o da kendini yalnız hissetme diye. Çünkü iş tamamen biz hatunlarda bitiyor canım:) Dualarımız seninle. Her şey çok güzel olacak inanıyorum ben. Lütfen boş yere stres yapıp kendini üzme.

Çok yok aramızda. Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.

bugün büyük gün benim için çok heyecanlıyım tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum.bol bol dua edin olurmu.12 buçukta yola çıkıyoruz.annem ağlıyor aklı bende en az benim kadar yıprandı oda ee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye hafta sonu gelip iki gün kalıcak yanımda.dünden yemeklerimi yaptım temizliğimi de yaptım.

kızlar hastanede sırt üstü yatırıcaklar dimi birde 10 gün mü yoksa 12 gün sonra mı sonuç alınıcak

Allah yardımcın olsun canım. Şu an itibariyle hiç bir şey düşünme stres yapma. Bırak 2 gün yemek olmasın evde. Evin pis kalsın hiç sorun değil. Benim transferimde de yanımda eşim vardı sadece. Sen keyfini çıkar bu sürecin. Bebişlerinde sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah.

kızlar hastanede sırt üstü yatırıcaklar dimi birde 10 gün mü yoksa 12 gün sonra mı sonuç alınıcak
hayırlı olsun cnm.. içini ferah tut... evet 2 saat orada sırtüstü dinlendiriyorlar... transferden yarım saat sonra tuvalete gidebiliyorsun.. 12 gün sonra tahlil yaptırmanı istiyorlar, bazen daha erken de sonuç çıkabiliyor ama garanti olsun, erken tarihte çıkmazsa boşuna sinir bozmamak için 12 gün sabret bence.. benim 12. gün pazara geliyordu 13. günü beklemiştir... evet beklemek çok zor ama sonunda güzel haberi alırsın inşallah...

Teşekkür ederim. Yumurtalar iyi. Ama doktor hepen kötüye de alistiriyor beni. Dollenmede olmaz belki olacak diye nir sey yok diyor. Ben toplanan yumurtalar spermle ask yaşayıp birlesecekler sanıyordum. ins sorun cikmaz son anda

Her yeti tutulur insanin o sekilde .
Ah canım ah nelere katlanmıyor ki insan bu uğurda. Ben ömrüm boyunca yan yatmış biri değilim. Tek uyku pozisyonum yüz üstüdür. Ama şu an bunu aklımdan bile geçiremiyorum. Sürekli yan yattığım için hem her yerim ağrıyor hem de fena uyku problemim var. Her sabah 4 te ayaktayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…