- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.801
Evet canim bir adet daha geçecek ama kisa bir sure sonra
Günaydın
Kısa süre derken ilaçla yapınormal tarihi beklemeyecek demek istiyorsun sanirim ,öyle mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim bir adet daha geçecek ama kisa bir sure sonra
Merhaba canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. İlk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Sonrasında zaten var olan kist hızla büyüdü. Ameliyat olduğumda yaklaşık 8,5 cm idi. Hem tekrar yenilemesin hem de eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için hemen tüp bebeğe başvurduk.S
canim selam.eger karistirmadiysam sendemi cikolata kisti vardi eger oyleyse sonuc almis olman cok sevindirdi beni.ben bir arkadasimida goturdum guderken kaan beye.onun rahatsixligida cikolata kisti var cunku
İçini ferah tut sakın olumsuz düşünme. Rabbim nasip edecek inşallah.Ya vakit geçmiyor arkadaşlar.. Haftaya bugün belli olacak kısmetse.. Gerildim iyice... Bi kötü düşünüyorum bi iyi.. Aptal oldum.. En zor kısmı transfer sonrası diyordunuz da inanmıyordum.. Haklıymışsınız.. Ne olur bize dua edin bol bol.. Dimi @Mormutfakli arkadaşım???
OOOO ne güzel haberler bunlar maşallah çok sevindim:)Doktordan çıktım. 8 tane saydı 5ini gelistirmek için perşembe gününe kadar cetrotide ve merional 75 devam dedi. 18 mm bile var diğerlerini de duzene sokacakmis. Omega sign i tekrar gördü ama bu sefer rahin buraz kalınlaştığından dondurmanin daha mantikli olacağını söyledi ki kaan bey de öyle yapacaktı. Muhtemelen cumartesi yumurta toplama işlemimi icin kaan beyin yanına gidecegiz. Serüven devam ediyor.
Moralim düzgün geldim. Mart ayi başında transfer olur herhalde. Dualarla hadi bakalım.
Kıyamam ben sana. Yemin ederim çalışmıyor olsam çıkar gelirim. Çok iyi anlıyorum seni ama bana inan bu süreçte kimseye ihtiyacın yok. Yeter ki eşin yanında olabilsin o da kendini yalnız hissetme diye. Çünkü iş tamamen biz hatunlarda bitiyor canım:) Dualarımız seninle. Her şey çok güzel olacak inanıyorum ben. Lütfen boş yere stres yapıp kendini üzme.kızlar yarın transferim var morale ihtiyacım var moralim ve psikolojim bozuldu çok gergin ve stresliyim.canımı sıkan insanlarda cabası eşim iş yerinden izin alıcak bana bakmak için.annem çalışıyor kaynanam altımda oturuyor ama umurunda bile değil hiçbir zaman yardım etmedi yine etmiyecek kendine yardım bekler ama her zaman. asabım bozuk umudum da yok
Çok yok aramızda. Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.Merhaba arkadaslar ara ara formma girip okuyorum yazilarinizi lutfen sabirli olun biz 20 haftalik olduk neredeyse yolu yariladik kanamalar kotu gunler hepsi geride kaldi inanmak basarmanin yarisi olacak deyip inanin dualarim tedavisi devam eden cocuk sahibi olmak istiyenlerle bizde geri kalan 20 haftamizi isallah tamamlayip kucagimiza almayi nasip eder.
Evet canimGünaydın
Kısa süre derken ilaçla yapınormal tarihi beklemeyecek demek istiyorsun sanirim ,öyle mi.
Evet canim
Allah yardımcın olsun canım. Şu an itibariyle hiç bir şey düşünme stres yapma. Bırak 2 gün yemek olmasın evde. Evin pis kalsın hiç sorun değil. Benim transferimde de yanımda eşim vardı sadece. Sen keyfini çıkar bu sürecin. Bebişlerinde sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah.bugün büyük gün benim için çok heyecanlıyım tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum.bol bol dua edin olurmu.12 buçukta yola çıkıyoruz.annem ağlıyor aklı bende en az benim kadar yıprandı oda ee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye hafta sonu gelip iki gün kalıcak yanımda.dünden yemeklerimi yaptım temizliğimi de yaptım.
Evet 2 saat bacakların vücuduna çekik bir şekilde sırt üstü yatıyorsun canım.kızlar hastanede sırt üstü yatırıcaklar dimi birde 10 gün mü yoksa 12 gün sonra mı sonuç alınıcak
hayırlı olsun cnm.. içini ferah tut... evet 2 saat orada sırtüstü dinlendiriyorlar... transferden yarım saat sonra tuvalete gidebiliyorsun.. 12 gün sonra tahlil yaptırmanı istiyorlar, bazen daha erken de sonuç çıkabiliyor ama garanti olsun, erken tarihte çıkmazsa boşuna sinir bozmamak için 12 gün sabret bence.. benim 12. gün pazara geliyordu 13. günü beklemiştir... evet beklemek çok zor ama sonunda güzel haberi alırsın inşallah...kızlar hastanede sırt üstü yatırıcaklar dimi birde 10 gün mü yoksa 12 gün sonra mı sonuç alınıcak
Teşekkür ederim. Yumurtalar iyi. Ama doktor hepen kötüye de alistiriyor beni. Dollenmede olmaz belki olacak diye nir sey yok diyor. Ben toplanan yumurtalar spermle ask yaşayıp birlesecekler sanıyordum. ins sorun cikmaz son andaOOOO ne güzel haberler bunlar maşallah çok sevindim:)
OOOO ne güzel haberler bunlar maşallah çok sevindim:)
Her yeti tutulur insanin o sekilde .Evet 2 saat bacakların vücuduna çekik bir şekilde sırt üstü yatıyorsun canım.
inan en rahat pozisyon o daha önce yüzükoyun yatırdılar beni ve karnımın altında bir yastıkla birlikte sırtım kramp içinde kalmıştı iki saat işkencelerin en beteri.Her yeti tutulur insanin o sekilde .
Ah canım ah nelere katlanmıyor ki insan bu uğurda. Ben ömrüm boyunca yan yatmış biri değilim. Tek uyku pozisyonum yüz üstüdür. Ama şu an bunu aklımdan bile geçiremiyorum. Sürekli yan yattığım için hem her yerim ağrıyor hem de fena uyku problemim var. Her sabah 4 te ayaktayız:)Her yeti tutulur insanin o sekilde .
İçini ferah tut sakın olumsuz düşünme. Rabbim nasip edecek inşallah.