Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

:KK43::KK43:[
QUOTE="blue-eyes, post: 38693884, member: 624168"]Ya vakit geçmiyor arkadaşlar.. Haftaya bugün belli olacak kısmetse.. Gerildim iyice... Bi kötü düşünüyorum bi iyi.. Aptal oldum.. En zor kısmı transfer sonrası diyordunuz da inanmıyordum.. Haklıymışsınız.. Ne olur bize dua edin bol bol.. Dimi @Mormutfakli arkadaşım??? :KK61:

Ben galiba korkuyorum tarihin yaklaşmasindan negatif sonuc almaktan. HakkimiZda hayirlisi cnm yaaa[/QUOTE]

Aynen canım bende aynı duygular içindeyim.. Amin canım Amin, Hakkımızda Hayırlısı.. :KK57:

kızlar yarın transferim var morale ihtiyacım var moralim ve psikolojim bozuldu çok gergin ve stresliyim.canımı sıkan insanlarda cabası eşim iş yerinden izin alıcak bana bakmak için.annem çalışıyor kaynanam altımda oturuyor ama umurunda bile değil hiçbir zaman yardım etmedi yine etmiyecek kendine yardım bekler ama her zaman. asabım bozuk :cry: umudum da yok

günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen... :oops:
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...

Yaaa çok sevindim canım yakışıklı bir erkek annesi olacaksın demek :KK68:

Merhaba arkadaslar ara ara formma girip okuyorum yazilarinizi lutfen sabirli olun biz 20 haftalik olduk neredeyse yolu yariladik kanamalar kotu gunler hepsi geride kaldi inanmak basarmanin yarisi olacak deyip inanin dualarim tedavisi devam eden cocuk sahibi olmak istiyenlerle bizde geri kalan 20 haftamizi isallah tamamlayip kucagimiza almayi nasip eder.

Hep eşim yaptı . Ilk defa yaptım tuhafti. Igneyi çıkarır çıkarmaz azıcık kan geldi.
Vay beeee bu istek neler yaptırıyor adama. .

Benimde hep eşim yapmıştı iş için şehir dışına çıkacaktı iş başa düştü çok korktum :) yaptıktan sonra ya bu kadarmıymış ben yaparım bundan sonra dedim ve kendim yaptım hep olsun da tek o iğnelerin hiç önemi kalmıyor :KK45:

kızlar yarın transferim var morale ihtiyacım var moralim ve psikolojim bozuldu çok gergin ve stresliyim.canımı sıkan insanlarda cabası eşim iş yerinden izin alıcak bana bakmak için.annem çalışıyor kaynanam altımda oturuyor ama umurunda bile değil hiçbir zaman yardım etmedi yine etmiyecek kendine yardım bekler ama her zaman. asabım bozuk :cry: umudum da yok

Kiyamam ben sana
Sıkma canını, gergin olursan hormonların etkileniyor biliyorsun
O yüzden bence sadece bebeğinle buluşacağın anın güzelliğini duşun
Kayınvalideni de takma, bisver kendi haline bırak esin sana yeter..
Benim rahim çizildi transfer icin 10-15 gun var sanırım sana boyle diyorum bakalım ben napcam:110:
Bol bol komik bebek videosu izle iyi gelecektir

Çok sevindim. Bu süreçte en önemli şey moral . Tabi pozitif düşünce gücünü ve duayı da unutmuyoruz. Cumartesi gününü de iyi bir şekilde atlatırsın inşallah
Inşallah tatlım. Moralim düzgün bakalım . Insnc var içimde. Bir de ikiz olursa muhteşem olacak. Eşim 8 yasindayken camide ikiz erkek bebeklerim olsun diye dua etmiş, 23 yıldır ayni dua. Belki olur. Rabbim büyük

Kiyamam ben sana
Sıkma canını, gergin olursan hormonların etkileniyor biliyorsun
O yüzden bence sadece bebeğinle buluşacağın anın güzelliğini duşun
Kayınvalideni de takma, bisver kendi haline bırak esin sana yeter..
Benim rahim çizildi transfer icin 10-15 gun var sanırım sana boyle diyorum bakalım ben napcam:110:
Bol bol komik bebek videosu izle iyi gelecektir
Esracim kimseyi kafana takma. Kimseden medet ummadiginda hayat daha kolay oluyor. Sen sadece bebeklerine geleceğine odaklan. Allah büyüktür yardimi sadece ondan iste yüreğini ferah tut.

Güzelim neden kendini strese sokuyorsun ki gereksiz yere. Ne güzel insanın eşinin yanında olması yeter de artar bile, kaynanan yardım etmesin boşver bence daha iyi. İki gün sonra şunu yaptım bunu yaptım diyerek sinirini bozmasından iyidir hiç bir şey deme bile. Heyecanının olması çok normal ben uyuyamamıştım transferimden önceki gece :) İnşallah bebeklerini alıp geleceksin kolay değil ki uzun zamandır hasretini çektiğin bebeğine kavuşacaksın :*

Güzelim neden kendini strese sokuyorsun ki gereksiz yere. Ne güzel insanın eşinin yanında olması yeter de artar bile, kaynanan yardım etmesin boşver bence daha iyi. İki gün sonra şunu yaptım bunu yaptım diyerek sinirini bozmasından iyidir hiç bir şey deme bile. Heyecanının olması çok normal ben uyuyamamıştım transferimden önceki gece :) İnşallah bebeklerini alıp geleceksin kolay değil ki uzun zamandır hasretini çektiğin bebeğine kavuşacaksın :*
kaynanamdan medet ummuyorum tabiki yıllardır altlı üslü oturduğumuz için ve tabi çocuksuz tek gelin benim herkesin düşüncesi şu benim hiç bir işim gücüm yok,herkesin çoluk çocukla eviyle meşgul herkesin bahanesi olabilir ama ben göze batıyorum mecburum herşeye misafir gelir in aşağıya diye kaba bir uslupla çağırılıyorum.bahar temizliği bayram temizliği tahmin edersiniz yine ben göze batıyorum görümcelerin eltilerin içinde sap gibi kaldım.birde görümcelerim arıyor yetmezmiş gibi annemize yardım et benim çocuğumun okulu var diye ve daha neler neler.en kötüsüde eşim arkamda değil.

kaynanamdan medet ummuyorum tabiki yıllardır altlı üslü oturduğumuz için ve tabi çocuksuz tek gelin benim herkesin düşüncesi şu benim hiç bir işim gücüm yok,herkesin çoluk çocukla eviyle meşgul herkesin bahanesi olabilir ama ben göze batıyorum mecburum herşeye misafir gelir in aşağıya diye kaba bir uslupla çağırılıyorum.bahar temizliği bayram temizliği tahmin edersiniz yine ben göze batıyorum görümcelerin eltilerin içinde sap gibi kaldım.birde görümcelerim arıyor yetmezmiş gibi annemize yardım et benim çocuğumun okulu var diye ve daha neler neler.en kötüsüde eşim arkamda değil.

Canım neden çocuksuzum ve bana böyle davranıyorlar diye düşünüyorsun kendini üzüyorsun bak transfer öncesi moralini bozuyorsun bunları hiç düşünme lütfen yani bugün aklına getirmemen gereken durumlar. Kim ne düşünürse düşünsün herkesin vicdanı rahatsa diyebilecek hiçbir şey yok. Bırak hepsini bir kenara sen hayatına girecek o minicik kalbi ve yapacağınız güzel şeyleri düşün. :KK66:

allah y
Canım neden çocuksuzum ve bana böyle davranıyorlar diye düşünüyorsun kendini üzüyorsun bak transfer öncesi moralini bozuyorsun bunları hiç düşünme lütfen yani bugün aklına getirmemen gereken durumlar. Kim ne düşünürse düşünsün herkesin vicdanı rahatsa diyebilecek hiçbir şey yok. Bırak hepsini bir kenara sen hayatına girecek o minicik kalbi ve yapacağınız güzel şeyleri düşün. :KK66:
sağol canım allah yardımcımız olsun zaten stres var üstüne tuz biber ekiyorlar allahından bulsun beni üzenler.bu sefer kavuşurum inşallah bu son olsun rabbim nolur.

allah y

sağol canım allah yardımcımız olsun zaten stres var üstüne tuz biber ekiyorlar allahından bulsun beni üzenler.bu sefer kavuşurum inşallah bu son olsun rabbim nolur.

İnşallah kavuşacaksın güzelim yarın bebekleri alıp geleceksin Allahın izniyle bol bol dua et kızlar Allahın isimlerini okuyorlardı sürekli bunları okuyarak güzel bir uyku geçir. Dualarım seninle güzel anne :KK68:

ya müsavvir, ya şafi, ya bari, ya varis

canım hiç başkaları yüzünden canını sıkma.. önemli senin minik ailen, kocan sen ve bebeğin, siz birbirinize yetersiniz... bak benim ailem ne evlendiğimi biliyordu ne transferi... sadece eşim vardı yanımda ve böylesi inan çok daha huzurlu... stres yapıp kendini de bebişi de zora sokma..

Günaydın arkadaşlar. Benim histeroskopi tarihim netleşti. 12 Ocak ta olacak. Tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istedim. Histeroskopiden 20 gün sonra ya da yeniden adet olmadan mı transfer yapılıyor. Şöyle ki benim Ocak 24-25 tarihlerinde sınav görevim var. Ona göre görev iptali yapmam gerekecek. Hastaneyi arayamadım. Toplamadan sonra zaten kaan bey'e birkaç kere ağrıdan dolayı rahatsızlık verdim zaten. Yeniden birşey sormaya utanıyorum.

Günaydın arkadaşlar. Benim histeroskopi tarihim netleşti. 12 Ocak ta olacak. Tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istedim. Histeroskopiden 20 gün sonra ya da yeniden adet olmadan mı transfer yapılıyor. Şöyle ki benim Ocak 24-25 tarihlerinde sınav görevim var. Ona göre görev iptali yapmam gerekecek. Hastaneyi arayamadım. Toplamadan sonra zaten kaan bey'e birkaç kere ağrıdan dolayı rahatsızlık verdim zaten. Yeniden birşey sormaya utanıyorum.
Evet canim bir adet daha geçecek ama kisa bir sure sonra

X