-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.761
Inşallah. Ilk izlenim biraz kötüydü ama sayenizde geçti. Sanki hemen hamile kalacakmisim gibi geliyor. Asilamalardan da umutluydum ama nasip olmadi. En azından denemedigim bir şey jslmafi diyeceğim. Inşallah ben de anne olarak olmayanlara destek olurum
Annen haklı dua et. Ne kadar bilinirse o kadar ksfa karışıyor.Sonuna kadar haklısın kararsız kalmakta canım . Bende senin gibi bir hayli git gel yaşadım. Ama dediğim gibi korktum hakkaten. Çocuğun göz rengine varana kadar belirten bir testte ya bir şey çıkarsa ne yaparım korkusu vardı. Allaha sığındım. Birde benim annem ebe. Eskiden böyle tahlillermi vardı ben seni evde doğurdum çok kurcalama şu çocuğu deyince tamamen vazgeçtim:)
Ayyy ne guzelll inş bizler de o günleri görürüz :)hayırlısı canım yaa.. kız da oğlan da başımızın üstüne.. ama onunla konuşurken artık ona nasıl sesleneceğimi bilmek güzel...
Ayni durum bizde de oldu tüp bebegin aşılamaya gore basari şansı yuksek olduğundan zaman kaybetmek istemedikAyni durum benimde aklimi karistirdi kaan bey tup bebek degil asilama onerdi ama ben cok dusundum tup bebege karar verdim.asilamadaki basari orani cok dusuk okadar ilac igne kullandiktan sonra bana tup bebek daha mantikli geldi bence vakit kaybi ..
Hayırlısı olsun canım, ne mutlu sana. Doktorum ahmet bey iken, tüp bebekler genelde erkekmi oluyor dediğimde çok gülmüştügünaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen...
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...
Çok şükür canım, çok korkuttu beni. Kaan bey ne kadar panik yapma desede mümlün değildi. Şimdi rapor aldık evde yatıyoruz. Cumartesi gece dayanamayıp ege üni acile gittik. Kan idrar testi ve ultrason yaptılar. Gördüm miniğim benimle. Kesenin en dibinde oturmuş pıt pıt kalbi atıyodu. Sesini duymadık, ama o atışı gördüm. Allahım bizi ayırmasın. Kaan beyle randevum perşembe günüUmutdoluela83 nasilsin canim ? Gecti mi ?Kalp atisi duymaya gittin mi? Benim cuma randevum...
Yok canım gayet normal. Ben 2.günü denize gitmiştim:) Çok yorulmadan rutin devam et hayatına.Bgn transferde 3. Gunum. Banyomu yaptim simdide dolmustayim esimle bulusup ymge gtczmalum iki gundur mutfaga giren yok. Cok mu hizliyim kizlar ya
Bende 10 gün rapor almıştım ama kurtlu olduğumdan hiç yatmadım , sürekli dolandım evin içinde. Çamaşır bile astım. Merak etme, günlük hayatına devam et.Bgn transferde 3. Gunum. Banyomu yaptim simdide dolmustayim esimle bulusup ymge gtczmalum iki gundur mutfaga giren yok. Cok mu hizliyim kizlar ya
Geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun kızlar. Yineliyorum panik yok :) Onlar sımsıkı tutunuyorlar annelerine merak etmeyin bırakmazlar bizi Allah'ın izniyle:)Çok şükür canım, çok korkuttu beni. Kaan bey ne kadar panik yapma desede mümlün değildi. Şimdi rapor aldık evde yatıyoruz. Cumartesi gece dayanamayıp ege üni acile gittik. Kan idrar testi ve ultrason yaptılar. Gördüm miniğim benimle. Kesenin en dibinde oturmuş pıt pıt kalbi atıyodu. Sesini duymadık, ama o atışı gördüm. Allahım bizi ayırmasın. Kaan beyle randevum perşembe günü
Bgn transferde 3. Gunum. Banyomu yaptim simdide dolmustayim esimle bulusup ymge gtczmalum iki gundur mutfaga giren yok. Cok mu hizliyim kizlar ya
canim selam.eger karistirmadiysam sendemi cikolata kisti vardi eger oyleyse sonuc almis olman cok sevindirdi beni.ben bir arkadasimida goturdum guderken kaan beye.onun rahatsixligida cikolata kisti var cunkuGeçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun kızlar. Yineliyorum panik yok :) Onlar sımsıkı tutunuyorlar annelerine merak etmeyin bırakmazlar bizi Allah'ın izniyle:)
Gayet beklenen bir ruh halindesin canim.kolay degil cok iyi bilirim 4 defa yasadim.kendini oyalayacak biseyler bul.ben puzzle ve kitapla gecirmistim.bu donemi.ve insallahda gunu gelince cokkk guzel haber alalim sendende.Ya vakit geçmiyor arkadaşlar.. Haftaya bugün belli olacak kısmetse.. Gerildim iyice... Bi kötü düşünüyorum bi iyi.. Aptal oldum.. En zor kısmı transfer sonrası diyordunuz da inanmıyordum.. Haklıymışsınız.. Ne olur bize dua edin bol bol.. Dimi M Mormutfakli arkadaşım???
Gayet beklenen bir ruh halindesin canim.kolay degil cok iyi bilirim 4 defa yasadim.kendini oyalayacak biseyler bul.ben puzzle ve kitapla gecirmistim.bu donemi.ve insallahda gunu gelince cokkk guzel haber alalim sendende.
ultrasonda sayıyorya kaç tane yumurta var diye görünen yumurta keselerine taslak diyo kaan bey..ben folikül diye biliyorumTaslak dediğiniz dollendirilen yumurtalar mi?
Çok sevindim. Bu süreçte en önemli şey moral . Tabi pozitif düşünce gücünü ve duayı da unutmuyoruz. Cumartesi gününü de iyi bir şekilde atlatırsın inşallahDoktordan çıktım. 8 tane saydı 5ini gelistirmek için perşembe gününe kadar cetrotide ve merional 75 devam dedi. 18 mm bile var diğerlerini de duzene sokacakmis. Omega sign i tekrar gördü ama bu sefer rahin buraz kalınlaştığından dondurmanin daha mantikli olacağını söyledi ki kaan bey de öyle yapacaktı. Muhtemelen cumartesi yumurta toplama işlemimi icin kaan beyin yanına gidecegiz. Serüven devam ediyor.
Moralim düzgün geldim. Mart ayi başında transfer olur herhalde. Dualarla hadi bakalım.