Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sağol canım.. ben de hiç giremedim ve eski mesajları okuyamadım... valla direkt pipisini gösterdi minnoş... çok erken daha söylemek için dedi ama o kadar net göründü ki... kız olsaydı zor anlaşılırdı ama herhalde... inşallah yarın sen de mutlu haberlerle çıkarsın ordan... ama bu tarama olduğu için uzun uzun bakıyorsun bebişine, elleri ayakları organları... eşim telefonla videoya çekti, arada seyrediyorum bi daha bi daha...progestana biraz daha devam dedi, 14. haftada bir daha görecek, onda da detaylı organlara bakacak, kalbin şekli vs...haftaya cumaya yine randevumuz var yani...

hayırlı olsun oğlun canım, rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. ikili tarama göbekten ultrason mu yoksa diğer türlü mü?

hayırlı olsun oğlun canım, rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. ikili tarama göbekten ultrason mu yoksa diğer türlü mü?
Sağol canım... Vajinal ultrasonla bakılıyor, daha net ve detaylı görüntü alınabiliyormuş bu şekilde.. 14. haftadaki kontrolde organları kontrol etmek için de vajinal bakılacak. Organlar normalde 24. haftada bakılıyormuş göbekten ancak bu şekilde çok daha erken tespit edilebiliyormuş bir sorun varsa...

Sağol canım... Vajinal ultrasonla bakılıyor, daha net ve detaylı görüntü alınabiliyormuş bu şekilde.. 14. haftadaki kontrolde organları kontrol etmek için de vajinal bakılacak. Organlar normalde 24. haftada bakılıyormuş göbekten ancak bu şekilde çok daha erken tespit edilebiliyormuş bir sorun varsa...
Evet canım aynen öyle yapıyor. 15 haftadan sonra vajinal bakılmazmış zaten. Annem ebe o söylemişti banada.

sağol canım.. ben de hiç giremedim ve eski mesajları okuyamadım... valla direkt pipisini gösterdi minnoş... çok erken daha söylemek için dedi ama o kadar net göründü ki... kız olsaydı zor anlaşılırdı ama herhalde... inşallah yarın sen de mutlu haberlerle çıkarsın ordan... ama bu tarama olduğu için uzun uzun bakıyorsun bebişine, elleri ayakları organları... eşim telefonla videoya çekti, arada seyrediyorum bi daha bi daha...progestana biraz daha devam dedi, 14. haftada bir daha görecek, onda da detaylı organlara bakacak, kalbin şekli vs...haftaya cumaya yine randevumuz var yani...
oyy oyy maşallah ona :) inşallah dediğin gibi bende yarın odadan mutlu ayrılırım bebişim sağlıklı olsunda :KK70: hayırlısı bakalım canım

oyy oyy maşallah ona :) inşallah dediğin gibi bende yarın odadan mutlu ayrılırım bebişim sağlıklı olsunda :KK70: hayırlısı bakalım canım
zaten yarın kan da vereceksin, onun da sonucunu ultrason verileriyle birleştirip tam sonuca varılıyor. Kan sonucunu da ya yarın ya da öbür gün sabahtan almış olurlar. muhtemelen yarın akşama net olarak öğrenirsin bebişin durumunu... hayırlısıyla çok sağlıklıdır, içini ferah tut...bu sadece bir orantı veriyor, sorun olma ihtimali nedir diye, zaten kesin bir şey yok, eğer şüphelenilecek bir şey olursa da daha detaylı tahliller var zaten...

merhaba güzel anneler ve 2015'in yeni anne adayları;

Öncelikle hepimizin yeni yıl kutlu,kucakları bebeklerle dolsun:)

Uzun süredir işlerden vakit ayırıp yazamadım ama genel anlamda yazılanları okumaya çalışıyorum. banusu35 banusu35 oğluşun sağlıkla büyüsün,kucağına gelsin inşallah.
Birşey sormak istiyorum,bu ikili test sonrası Kaan bey prenatal tanı testlerinden bahsetti mi sana da? Bir de genel anlamda bu testler hakkında ne düşünüyorsunuz? ozlem_hakaan ozlem_hakaan canım sen yaptırdın mı bu ileri tetkik testlerini?
Benim bayağı bir kafam karıştı daaa:)

Uzun süredir işlerden vakit ayırıp yazamadım ama genel anlamda yazılanları okumaya çalışıyorum. banusu35 banusu35 oğluşun sağlıkla büyüsün,kucağına gelsin inşallah.
Birşey sormak istiyorum,bu ikili test sonrası Kaan bey prenatal tanı testlerinden bahsetti mi sana da? Bir de genel anlamda bu testler hakkında ne düşünüyorsunuz? ozlem_hakaan ozlem_hakaan canım sen yaptırdın mı bu ileri tetkik testlerini?
Merhaba canım. Benim ikili tarama sonucum sıfır riske yakındı. Ultrason verileri de çok güzel çıkmıştı şükürler olsun. Kaan Bey bana "Panorama" testi diye detaylı bir testten bahsetmişti. Bebeğin dna sı inceleniyormuş. Amerika kökenli bir tarama ve yaklaşık 2 haftada sonucu gelir denilmişti. 1350 usd idi fiyatı. Hem korktum bu denli detaylı bir testten hem de maddi açıdan yüklü gelmişti. Allah korusun ikili taramanın sonucu iyi çıkmasaydı düşünürdüm ama iyi çıkınca yaptırmadım açıkçası.

Merhaba canım. Benim ikili tarama sonucum sıfır riske yakındı. Ultrason verileri de çok güzel çıkmıştı şükürler olsun. Kaan Bey bana "Panorama" testi diye detaylı bir testten bahsetmişti. Bebeğin dna sı inceleniyormuş. Amerika kökenli bir tarama ve yaklaşık 2 haftada sonucu gelir denilmişti. 1350 usd idi fiyatı. Hem korktum bu denli detaylı bir testten hem de maddi açıdan yüklü gelmişti. Allah korusun ikili taramanın sonucu iyi çıkmasaydı düşünürdüm ama iyi çıkınca yaptırmadım açıkçası.

Canım benim de ikili test sonuçlarım güzel şükür ki..Ama Kaan Bey,benim eşim olsa yaptırırdım Panoramayı deyince bir kafam karıştı benim de..Düşünme aşamasındayız..Ucuz bir test te değil ..Kararsızım:KK43:(

Çok sağol canım...
Ben de ozlem_hakaan ozlem_hakaan gibi düşünüyorum cnm.. Kaan Bey bana da bahsetti, tüm kromozomlar tek tek inceleniyor dedi ama aynı zamanda pahalı bir test olduğu için şart tutmuyorum dedi. Bana fiyatın 1500-2000 arası değiştiğini söyledi. 2li tarama sonucuna göre bir sonraki gelişinde karar veririz dedi. 2li tarama çok önemli bir veri bu anlamda, benim de sonucum iyi çıkmasaydı kesinlikle yaptırırdım ama risk görülmediği taktirde yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten daha 3 l ve 4 lü tarama da var. Eğer panoramayı yaptırırsak onlara gerek kalmıyormuş. 3 lü ve 4 lüyü de yaptırırım gerekirse.

günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen... :oops:
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...

Canım bende Aranıza yeni katıldım
Bebek haberi Alınca cok mutlu oldum
Inşallah buradaki herkes senin yaşadığın Mutluluğu yaşar
Ben bisey sormak istiyorum
Rahim Çizme'den sonra 3 gun gecti hala az az kanaman var seninde olmus muydu???
Bol bol dinlen hamileliğin tadını çıkar
Olgusuna benden slm

Canım benim de ikili test sonuçlarım güzel şükür ki..Ama Kaan Bey,benim eşim olsa yaptırırdım Panoramayı deyince bir kafam karıştı benim de..Düşünme aşamasındayız..Ucuz bir test te değil ..Kararsızım:KK43:(
Sonuna kadar haklısın kararsız kalmakta canım . Bende senin gibi bir hayli git gel yaşadım. Ama dediğim gibi korktum hakkaten. Çocuğun göz rengine varana kadar belirten bir testte ya bir şey çıkarsa ne yaparım korkusu vardı. Allaha sığındım. Birde benim annem ebe. Eskiden böyle tahlillermi vardı ben seni evde doğurdum çok kurcalama şu çocuğu deyince tamamen vazgeçtim:)

Canım bende Aranıza yeni katıldım
Bebek haberi Alınca cok mutlu oldum
Inşallah buradaki herkes senin yaşadığın Mutluluğu yaşar
Ben bisey sormak istiyorum
Rahim Çizme'den sonra 3 gun gecti hala az az kanaman var seninde olmus muydu???
Bol bol dinlen hamileliğin tadını çıkar
Olgusuna benden slm
Çok sağol canım... darısı tüm isteyenlere inşallah... o kadar kanama olması normal canım, sıkma canını, çok bir şey takılırsa da kafana Kaan Bey'e sor mutlaka.. her türlü soruyu anlayışla karşılayıp cevap verir...

Sonuna kadar haklısın kararsız kalmakta canım . Bende senin gibi bir hayli git gel yaşadım. Ama dediğim gibi korktum hakkaten. Çocuğun göz rengine varana kadar belirten bir testte ya bir şey çıkarsa ne yaparım korkusu vardı. Allaha sığındım. Birde benim annem ebe. Eskiden böyle tahlillermi vardı ben seni evde doğurdum çok kurcalama şu çocuğu deyince tamamen vazgeçtim:)
bence de arkadaşlar çok ta kurcalamayalım, eskiden ultrason bile yoktu, şimdi her detayını görüyoruz ekranda çok şükür...

ozlem_hakaan ozlem_hakaan canım benim eşimde aynen annen gibi düşünüyor:) Bizi annelerimiz testlerle mi dünyaya getirdi diyor,Aslında asıl neden bizim bebeklerimizin çok nazlı gelmeleri belki de..En güzeli Yaradana sığınıp dua etmek,hayırlısını dilemek.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar banusu35 banusu35 ozlem_hakaan ozlem_hakaan
Kesinlikle canım. Allah hepimize evlalarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ozlem_hakaan ozlem_hakaan bencede canım şana Katılıyorum biraz Allah'a Tevekkül etmeliyiz Özlem'le beklediğimiz bebeğimizicin bol bol dua etmeliyiz
Annelerimiz hangimize bu testi yaptırmış
Risk taşırsa o ayrı o zaman bakılır tabi ayrıntısıyla
Bence kendimizi bosuna telaşlandırmamaliyiz
Kesinlikle canım. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

X