-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.721
Ayni durum benimde aklimi karistirdi kaan bey tup bebek degil asilama onerdi ama ben cok dusundum tup bebege karar verdim.asilamadaki basari orani cok dusuk okadar ilac igne kullandiktan sonra bana tup bebek daha mantikli geldi bence vakit kaybi ..günaydın kızlar. Bende cmtsi gittim Kaan Bey'e tüm tahlillerimizin gayet güzel olduğunu, daha önce niye tüp bebek denediğimizi sordu, 2 kez aşılama yaptık tutmayınca tüp bebeği denemiştik ona kimyasal oldubu tahlil sonuçlarına göre doğal yolla olması gerekir, aşılama düşünmüyor musun dedi, bende düşünmediğimi söyledim. önümüzdeki adetten sonra yumurta toplamayla başlayacağız inşallah. Eve gelince eşim daha önceki merkezde bu kadar çok vitamin ilaç kullanmamıştık, niye aşılama deneyelim o zaman dedi çok kararsız kaldım.
* Aranızda aşılama ile hamile kalan var mı?
* Peki rahim çizildikten sonra aşılama yapılsa olur mu ki?
* Siz olsanız ne yapardınız?
Aynı yerlerden yapmamaya çalış canım. Birde morarma felan oluyorsa oradan da yapma. Kan geliyor çünkü öyle olunca. Bende her gün pulmoner emboliden dolayı claxcan iğne yapıyorum. Göbeğim mahvoldu artık bacağa geçtim. Aynen dediğin gibi "anne" olma isteği bambaşka bir şey. İnsan ölümü bile göze alıyor...Hep eşim yaptı . Ilk defa yaptım tuhafti. Igneyi çıkarır çıkarmaz azıcık kan geldi.
Vay beeee bu istek neler yaptırıyor adama. .
Ben daha kendim yapamadim ya tebrikler valla :)benim bitti darisa basina insallah yarin buyuk gun toplamam var ..Hep eşim yaptı . Ilk defa yaptım tuhafti. Igneyi çıkarır çıkarmaz azıcık kan geldi.
Geçmiş olsun, kan gelmesi endişelendirmesin. Bende de olmuştu, kılcal damara denk gelmiştir.Hep eşim yaptı . Ilk defa yaptım tuhafti. Igneyi çıkarır çıkarmaz azıcık kan geldi.
Ayni durum benimde aklimi karistirdi kaan bey tup bebek degil asilama onerdi ama ben cok dusundum tup bebege karar verdim.asilamadaki basari orani cok dusuk okadar ilac igne kullandiktan sonra bana tup bebek daha mantikli geldi bence vakit kaybi ..
günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen...
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...
Ben daha kendim yapamadim ya tebrikler valla :)benim bitti darisa basina insallah yarin buyuk gun toplamam var ..
Ben de böyle muhabbet etmek istiyorbanusu35 canim masallah pasaya Allah nazarlardan korusun cuma funu yazmistim.ama. cok kalabalik.olduk görmemiş sindir mesaji bende iki test nasil gecti diye soracaktim :) benimde yarin heyecan dorukta peki erkek oldu kesin herhalde dimi :) prigestani birakiyormuyuz ? Onun icin ne dedi ?
Bizde birkere denedik asilamayi malesef olumsuz bizde de bi sorun gozukmuyo ama olmuyoda..ben asilama surecindede ayni seyleri yasadim oda hic kolay degil..Allahim hakkimizda hayirlisini versin ...Ben 3 kere aşılama yaptırdım. Hic sorunumuz yok şükür. Ama 3 . Asilamayi yaptırmasaymisim olurmus çünkü ayni haplar ayni stress ama tup bebek daha etkili . Çünkü tüm işi yapıp rahime koyacaklar . Ben su an tüp bebek yapım asamasindayim , bakalım sonuca göre kiyaslayacagim
Canım ben bu bebeğimden önce aşılama ile gebe kaldım. Ama yaşamadı 10 haftalıkken kalbi durdu öldü. Tabiki hepsi bu şekilde sonlanacak diye bir durum söz konusu olamaz. Nasip işi bu her şeyden önce. Ama 9. evlilik yılında nasipse anne olabileceğim için ben derim ki zaman kaybetme. Yaşını bilmiyorum ama yaş faktöründe ilerdeyse kesinlikle aşılamayla vs yöntemlerle zaman kaybetme. Bana eşim hep gel tüp bebek yaptıralım dedi inatla aşılama dedim. Ondan sonrada çikolata kisti oluştu. Haydi birde ameliyat sonuç hüsran ve paşa paşa tüp bebek yaptırdık. 33 yaşıma gircem şubatta. Eşimi dinlesem belki de daha erken anne olabilecektim. Hakkında hayırlısı en doğru kararı vercek olan sensin tabiki. Sevgiler.
kaan bey yok mu nerden öğrendin yarın benim transferim var yarın ama e kim yapcak pekiCanim yarin kaan bey yok senmiydin baska doktora gidip haberlestiren aman kizlar kafam karisti
kaan bey yok mu nerden öğrendin yarın benim transferim var yarın ama e kim yapcak peki
Canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Anne olamamak ne demek nasıl bir psikoloji çok iyi bilirim. 2 yaş küçük kardeşimin bile (benden 5 yıl sonra evlendi) çocuğu olunca hem çok sevinmiş hem de bir köşede sessiz sessiz ağlamıştım. Bu nedenle azcıkta olsa birilerine yön gösterip yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. doktor seçimin kesinlikle mükemmel. Geriye rabbimin nasip etmesi kalıyor. İnşallah tez zamanda güzel haberler ver bize:)çok sağol canım bende biran önce anne olmak istiyorum zaten yeterince zaman kaybına uğradım 36 yaşındayım. Doktor seçimi çok önemli, yanlış seçimler maddi manevi yıkıma uğratıyor insanı. Sizlerin sayesinde ve Özellikle Özlem senin sayende(yazdıklarını okudum o kadar içten ve samimi anlatımlarınla) Kaan Bey'i buldum. Geç olsun güç olmasın derler yaa inşallah bu sefer olacağına canı yürekten inanıyorum. Rabbim herkesi evladına kavuştursun.
12 den sonra msjın yazdığın için salı günü yok sandım evet randevum saat 2 de ,kardan bebeklerimi alıcamCanim.ben mesaji aksam yazmistim kaan bey bugun yok benim randwvum bugun arayip yarina cektiler bu arafa senin transfer ogleden sonrasidir dimi benimde randevu 14.30 karsilasabiliriz :)
çok teşekkür ederim.. amin, Allah hepimize nasip etsin...Tebrik ederim canım.. Allah Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin Oğluşunuzu
çok teşekkürler canım... sizlerden de güzel haberler bekliyorum...Merhaba :) Haftasonu çok bakma fırsatım olmadı. Hızla büyüyoruz anlaşılan, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Allah Kaan Bey' e yardım etsinUmarım hepimize anne olmak nasip olur.
banusu35 çok sevindim canım, oğluş geliyormuuş :) Sağlıkla doğsun paşanız inşallah. Sağlıkla kalın hepiniz :)
sağol canım.. ben de hiç giremedim ve eski mesajları okuyamadım... valla direkt pipisini gösterdi minnoş... çok erken daha söylemek için dedi ama o kadar net göründü ki... kız olsaydı zor anlaşılırdı ama herhalde... inşallah yarın sen de mutlu haberlerle çıkarsın ordan... ama bu tarama olduğu için uzun uzun bakıyorsun bebişine, elleri ayakları organları... eşim telefonla videoya çekti, arada seyrediyorum bi daha bi daha...progestana biraz daha devam dedi, 14. haftada bir daha görecek, onda da detaylı organlara bakacak, kalbin şekli vs...haftaya cumaya yine randevumuz var yani...banusu35 canim masallah pasaya Allah nazarlardan korusun cuma funu yazmistim.ama. cok kalabalik.olduk görmemiş sindir mesaji bende iki test nasil gecti diye soracaktim :) benimde yarin heyecan dorukta peki erkek oldu kesin herhalde dimi :) prigestani birakiyormuyuz ? Onun icin ne dedi ?