Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım ya biliyorum payalsinca farkettim bir sonrakinda duzeltirim bilgini :)bir arakaeasida eklemeyi unutmuaum onu farkettim cok kalabalikigiz artik gozumden kaciyor :)
Cancazim brn gorusmeye gittim dun.cok olumlu konustu ve vitaminlere basladik.birde testler istedi.3 hafta sonra tedavi icin yol belirleyecegiz

Canım pozitif sonucu bekliyoruz'u görünce çok heyecanlandım.. Ben hamiş arkadaşlara bisey sorucam dün 3bucuuk gibi transferim oldu.. Tamam yatıyorum ama atıyorum ilaçlarımı almaya kalkıyorum.. Eşim yanımda ama hasta gibi de olmak istemiyorum.. Biraz hareketli gibiyim geldi.. Siz 7/24 yattınızmı? Bebişlerim iyidir demi? Her kalktığımda düşerler mi diye de korkuyorum.. :KK1: Bütün düşüncelerim bir arada :KK45:

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Birden beni anlayan insanların oldugunu hissettim . Ben sizleri okuduktan sonra gittim zaten. Bulunduğum yerde profesör e gidiyorum. O da tavsiye etmişti . Hatta ben kapida ağlarken eşim prof u aradı . O da irenbe nin iyi bir yer olduğunu söyledi ucim rahat. . Bugün E2 için prof a geldim sonucu bekliyorum.
Gittiğim bütün doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Kaan bey de en sevdigim hastasın sorunsuz dedi.
Aslinda kaan beye sizler sayesinde güveniyorum ancak üslubu ters gelmişti. Yüzümüze bakmadan konuşması .konuşurken kapiyi bile kapatmiyorlar. Catalda cok beklemesi vs vs. Ya aslında sonuç pozitif olsun yeter. Can-i gonulden sizler icin de kendim için istediklerimin aynısını istiyorum. Ilginizdeb ötürü teşekkür ederim

blue-eyes blue-eyes canım cok yatnakta iyi eegil kan dolasimi yavasliyormus :KK43: ama ilk iki gun daha dikkatli ol benim cumartesi olmustu transfer pazar esim eve degildi kalkip kahvalti hazilamistim kendime yemke falan hazirlmaistim yani yattim ama kendi isimide kendim yapmistim

3 asilama gecirdim sonuc negatif. Tup bebek ilk defa denenecek. Su an ilac kullanim asamasindayim . Kaan bey ile etkili iletişim kuramadigimiz icin ne olacak pek bilmiyorum. Ama bugun proftan aldigim e2 sureci belirleyecek sanirim. Bir de rahim cizdirme var tabii . Yumurtaliklar dollenip soğumaya birakilcak :KK66:

blue-eyes blue-eyes canım cok yatnakta iyi eegil kan dolasimi yavasliyormus :KK43: ama ilk iki gun daha dikkatli ol benim cumartesi olmustu transfer pazar esim eve degildi kalkip kahvalti hazilamistim kendime yemke falan hazirlmaistim yani yattim ama kendi isimide kendim yapmistim

Tamam cnm.. Hatta hatırlıyorum senin o günlerini diyebilirim.. Sen yazınca hatırladım daha önce yazdıklarını.. Zaten Rabbim ol derse olurmuş.. Kapının arkasında sabahlığım vardı unuttum uzandım aldım.. Sonra bin pişman oldum.. 10 gün kafayı yicem galiba :KK53:

canım aramıza hoşgeldin bende diğer arkadaşların yazdığından farklı birşey yazamcağım..
bazı insanları ilk bakışta çok soğuk sevimsiz buluruz ama onları tadıkça bunda çok yanıldığımızı farkederiz kaan beylede aynen bu durumu yaşayacaksın eğer çok çok eski sayfalara ve irenbenin topiğine bakarsan bir çok kişinin ve benimde ilk başta böyle düşündüğümü görebilirsin ama kesinlikle kaan bey öyle biri değil seni senden daha çok düşünen biri ama bu aralar acayip yoğun ben artık onun yoğun olmasına üzülüyorum.. yılbaşı akşamıda çok hastaymış kendisi Rabbim doktorumuza acil şifalar versin ona ihtiyacı olan birçok anne aday adayı var. sende tanıdıkça fikrin değişecek. tedavin hayırlı olsun :KK70:
Teşekkür ederim ilgine. Ben kaan bey ve irenbe ile ilgili tüm sayfaları okudum zaten veni kendisine yonlendiren de siz oldunuz . Dilerim her şey yolunda gider.

Teşekkür ederim ilgine. Ben kaan bey ve irenbe ile ilgili tüm sayfaları okudum zaten veni kendisine yonlendiren de siz oldunuz . Dilerim her şey yolunda gider.
Mrb cnm bende hatta esimde senin gibi düşünmüştük biraz sert gelmişti kaan bey soru sormaya cekiniyoduk kizar gibi cvpliyodu acikcassi hatta hemsiresine sorardik bazi şeyleri ama boşver sonuca odaklan tedavisi iyi çok iyi bi doktor pozitif sonuç aldiginda hic onemsemezsin tavrini çok yoğuno yyüzden belki deo öyle oluyo bazen

merhaba arkadaşlar,eşimle 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 defa normal yolla hamile kaldım fakat ikiside düşükle sonuçlandı,düşüklerin nedenini bulmak için bir yıldır çekmediğimiz şey kalmadı,yaptığımız onca testler sonucunda eşimde sperm azlığı şekil bozukluğu ve morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik onu düzeltmeye uğraşırken genetik testler yaptık eşimde klinefelter olduğunu buyüzden spermi etkilediğini azosperm olabileceğini söylediler tüp bebekten başka çaremiz olmadığını bunda bile şansımızın çok düşük olduğunu söylediler,iki defa hamile kalmamı ise doktorlar şaşkınlıkla karşıladı,manevi olarak çökmüş durumdayız maddi olarakta pek iyi durumda değiliz,yorumlarınızı okudum içimde bi umut oldu tek çaremizede burda deneyelim istedim fakat çok pahalımı irenbe tüp bebek fiyatları ne kadar ekstadan yapacağımız ödemeler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim,zaman aleyhimize işliyor erkenden karar verip başlamamız gerekiyor:KK43::KK43: Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kucaklarmızı boş bırakmasın inşallah..

merhaba arkadaşlar,eşimle 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 defa normal yolla hamile kaldım fakat ikiside düşükle sonuçlandı,düşüklerin nedenini bulmak için bir yıldır çekme kalmadı,yaptığımız onca testler sonucunda eşimde sperm azlığı şekil bozukluğu ve morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik onu düzeltmeye uğraşırken genetik testler yaptık eşimde klinefelter olduğunu buyüzden spermi etkilediğini azosperm olabileceğini söylediler tüp bebekten başka çaremiz olmadığını bunda bile şansımızın çok düşük olduğunu söylediler,iki defa hamile kalmamı ise doktorlar şaşkınlıkla karşıladı,manevi olarak çökmüş durumdayız maddi olarakta pek iyi durumda değiliz,yorumlarınızı okudum içimde bi umut oldu tek çaremizede burda deneyelim istedim fakat çok pahalımı irenbe tüp bebek fiyatları ne kadar ekstadan yapacağımız ödemeler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim,zaman aleyhimize işliyor erkenden karar verip başlamamız gerekiyor:KK43::KK43: Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kucaklarmızı boş bırakmasın inşallah..
Canım çok geçmiş olsun inşallah evlat özleminiz son bulur ve bebeğinize kavuşursunuz 8bin lirayı biraz geçiyor canım 8-10 bin arası gibi tedavi masrafları kişiye göre değişiyor ancak merkeze 4500 iğneler 1500 civarı vitaminler 1000 histeroskopi 1000 izmir dışındaysan yol masrafı kalıcak yerin yoksa otel masrafı istanbuldaki merkezlerden daha uygun olduğunu söyleyebilirim

X