Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım sali günü kacta kontrolun ?

Canım randevun nasıl geçti ?
Yeni ciktim canim.cok iyi gecti cokkk sevdimm doktorumu.birsuru test istedi onlarin sonucuna gore tekrar konusacagiz.birde epey vitamin verdi bana.esimin genetigiyle ilgili iki ayri yerde tes yapilmisti biri negatif biri pizitif cikmisti.kaan beyde hangisine inanacagiz simdi biz tekrar yapalim dedi.eger sonuc temiz cikarsa isimiz cok kolaymis.

Çok sevindim canım iyi geçtiğine doktorumuz çok pozitiftir hiç olumsuz düşünmemeni sağlar senin için en iyisini yapacaktır :) hayırlı olsun

ozlem_arica senin transfer 22. gün mü olmuştu, öyle yazmışsın, senin de mi inceydi rahim içi? merak ettim cevaplarsan sevinirim.
Canım benim 11 temmuz adet tarihim. Transferimde 1 ağustosta oldu. 21. gün oldu. Rahim inceydi ilaç kullandık bu süreçte. Transfer tarihinde istediğim boyutta demişti Kaan Bey.

salı 10:00 da. pztis görecekti ama sonra aradılar kaan beyin işi varmış salı ya kaydırdılar, senin de pztsiydi galiba, salı mı ordasın, belki görüşürüz.
evet canım benimde pazartesiydi salıya kaydırdılar ama benimki öğleden sonra 14.30 çok doluymuş o saate verdiler bu durumda görüşemeyiz herhalde

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar ,bugün kontrole gittim rahim kalınlığım 10mm olmuş transferim var salı günü bugünün hürmetine bol bol dua edelim birbirimize.Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.hayırlısıyla cennet kokulu bebeğini kucağına almayan kalmasın inşallah Rabbim, Peygamber efendimizin ve duası geri çevrilmeyen kullarının hürmetine bizim de dualarımızı kabul etsin inşallah.

Amin inşallah sende güzel haberini tez zamanda verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…