- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.421
Duyduğumda gönderdiğim dualarımı canım. Sağlıkla yerleşsin, doğsun inşallah :)Çok teşekkürler canım.. Cuma saatinde hepinizin dualarını bekliyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
dualarımız seninle, inşallah bebişlerin de seninle olsun. bu mübarek günde herşey gönlünce olsun.
benim transfer tarihim daha belli olmadırahim kalınlaştırma uzun sürecek gibi. salı tekrar kontrolüm var belki haftaya cuma cmtsi transferim olur, hakkımızda hayırlısı...
Yeni ciktim canim.cok iyi gecti cokkk sevdimm doktorumu.birsuru test istedi onlarin sonucuna gore tekrar konusacagiz.birde epey vitamin verdi bana.esimin genetigiyle ilgili iki ayri yerde tes yapilmisti biri negatif biri pizitif cikmisti.kaan beyde hangisine inanacagiz simdi biz tekrar yapalim dedi.eger sonuc temiz cikarsa isimiz cok kolaymis.Canım randevun nasıl geçti ?
Çok sevindim canım iyi geçtiğine doktorumuz çok pozitiftir hiç olumsuz düşünmemeni sağlar senin için en iyisini yapacaktır :) hayırlı olsunYeni ciktim canim.cok iyi gecti cokkk sevdimm doktorumu.birsuru test istedi onlarin sonucuna gore tekrar konusacagiz.birde epey vitamin verdi bana.esimin genetigiyle ilgili iki ayri yerde tes yapilmisti biri negatif biri pizitif cikmisti.kaan beyde hangisine inanacagiz simdi biz tekrar yapalim dedi.eger sonuc temiz cikarsa isimiz cok kolaymis.
Senin içinde bol bol dua ediceğiz herşey dilediğin gibi olsun :)
salı 10:00 da. pztis görecekti ama sonra aradılar kaan beyin işi varmış salı ya kaydırdılar, senin de pztsiydi galiba, salı mı ordasın, belki görüşürüz.Canım sali günü kacta kontrolun ?
Canım benim 11 temmuz adet tarihim. Transferimde 1 ağustosta oldu. 21. gün oldu. Rahim inceydi ilaç kullandık bu süreçte. Transfer tarihinde istediğim boyutta demişti Kaan Bey.ozlem_arica senin transfer 22. gün mü olmuştu, öyle yazmışsın, senin de mi inceydi rahim içi? merak ettim cevaplarsan sevinirim.
evet canım benimde pazartesiydi salıya kaydırdılar ama benimki öğleden sonra 14.30 çok doluymuş o saate verdiler bu durumda görüşemeyiz herhaldesalı 10:00 da. pztis görecekti ama sonra aradılar kaan beyin işi varmış salı ya kaydırdılar, senin de pztsiydi galiba, salı mı ordasın, belki görüşürüz.
benim 10.30da randevum malesef karşılaşamıcaz bidahaki sefere inşallahCumartesi saat 16.da randevum. Umarım denk geliriz
Dualarımız seninle canım o güzel pıtpıtları doya doya dinle bize güzel haberler verben de yarın gidiyorum kalp atışı duymaya. bu hayırlı günde bana da dua edin arkadaşlar...
Dinlemeye doyulmayan dünyanın en güzel sesi:) İnşallah hayırlı haberler alırsın.ben de yarın gidiyorum kalp atışı duymaya. bu hayırlı günde bana da dua edin arkadaşlar...
Ne guzel rabbim hepimize yasatsin bu duyguyu. Dualarimiz tüm annelele ve anne adaylariyla...ben de yarın gidiyorum kalp atışı duymaya. bu hayırlı günde bana da dua edin arkadaşlar...
ben de yarın gidiyorum kalp atışı duymaya. bu hayırlı günde bana da dua edin arkadaşlar...
Amin inşallah sende güzel haberini tez zamanda verirsin bize.hepinizin kandili mübarek olsun kızlar ,bugün kontrole gittim rahim kalınlığım 10mm olmuş transferim var salı günü bugünün hürmetine bol bol dua edelim birbirimize.Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.hayırlısıyla cennet kokulu bebeğini kucağına almayan kalmasın inşallah Rabbim, Peygamber efendimizin ve duası geri çevrilmeyen kullarının hürmetine bizim de dualarımızı kabul etsin inşallah.