- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.361
canım bize kaan bey ilk başlarda kürek kemiğinin üstüne yapıştırın demişti ama benim orada çok kalkmıştı birdebirsüre sonra allerji gibi kaşınmaya başlamıştı. sormuştum belime yapıştırmıştım orda hiç kalkmadı gayet rahat oldu kalçana doğru değilde sırtına yakın kısımlara yapıştır ilk yapıştığında kalkacak gibi hissediyorsun ama kalkmıyor merak etmebirde sayılı günler kaldı transferine kalınlık kaç olmuş canım? cuma günü bir arkadaşın daha vardı trasnferi çok kalabalığız adını hatırlayamadım ama oda yazar seni gçrünce beraber şafak sayacaksınız
canım bize kaan bey ilk başlarda kürek kemiğinin üstüne yapıştırın demişti ama benim orada çok kalkmıştı birdebirsüre sonra allerji gibi kaşınmaya başlamıştı. sormuştum belime yapıştırmıştım orda hiç kalkmadı gayet rahat oldu kalçana doğru değilde sırtına yakın kısımlara yapıştır ilk yapıştığında kalkacak gibi hissediyorsun ama kalkmıyor merak etmebirde sayılı günler kaldı transferine kalınlık kaç olmuş canım? cuma günü bir arkadaşın daha vardı trasnferi çok kalabalığız adını hatırlayamadım ama oda yazar seni gçrünce beraber şafak sayacaksınız
Canım gözünaydın insallah bebegine sağsağlim kavuşursun :)Kizlarr kesemi gordük cok şükür., Tek bebiş anne adayiyim yeni yila ilk resmi ile giricez herkese mutlu yillar
inşallah benim ilk opuda embiryom olur 2. toplama için para ayarlayamayabiliriz bu 5. tedavim maddi açıdan çok yıprandık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin.ben gece adet oldum sabah arayıp randevu alcam 3.günmü başlıyo tedaviye kaan bey..görülen 3-4taslak. ilk opuda 1 yumi toplandı ve ne yazıkki döllenmedi. 2.opumda 2 yumi toplandı ve 2.de 2 oldu. ama her opudan sonra yeni taslaklarım gelişti. kaan bey iğnelerden sonra açıldı demişti şimdi adet görmeyi bekliyorum. hem maddi hem manevi olarak çok zorlayıcı bizim durumumuz. Allah güç sabır versin. ben bir yerde okudum arısütü kaliteyi artırıyor diye. burda da bazı arkadaşlarımız kullanmıştı. ben polen bal da karıştırıyorum tadı kötü olmuyor. istersen birde böyle dene. Allah yardımcımız oldu. senin adetin geldi mi? bende işaret vardı ama o da yok bugün
canım araştırma hastaneleri yapıyor. özelde bir kere yaptırdım 75 tl civarında.mrb kızlar.ben bişey sormak istiyordum ben ve eşim Dvitamini testi yaptırcaz, siz nerde yaptırdınız? fiyatı ne kadar?
canım ben dün aradım 3ten sonra herkes çıkmıştı. bugünde tatil. yarın randevu alabiliriz. benimde kırmızılar geldi. inşallah senin durumun benimkine benzemez. ve ilk opunda kaliteli embriyoların olur.inşallah benim ilk opuda embiryom olur 2. toplama için para ayarlayamayabiliriz bu 5. tedavim maddi açıdan çok yıprandık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin.ben gece adet oldum sabah arayıp randevu alcam 3.günmü başlıyo tedaviye kaan bey..
canım endişelenmekte haklısın inşallah daha önce arkadaşlarımızın başına gelen durumla aynıdır. dinlen ve iğneni yaptır. inşallah herşey yoluna girecek. dualarım seninle.@ozlem_arica cok korkuyorum bugün sabah kasik agrisi ve kanamayla uyandim bebegim gidio mu diye aglayarak doktorumzu aradim igneyi bugunder.yaptir istihrat et olabilir dedi. Senin nasil olmustu nezamn gecti 5.haftagiz daha kirmizi taze kan yaaa olcem korkudan
Canım günaydın, benim 2 gündür kahve lekelenmem vardı. Kaan Bey merak etme demişti.bu sabah ilaç saatimde bir kalktım, oluk oluk kırmızı kan boşalıyor. Aklıma ilk özlem- geldi. Ama sakinleşemedim. Kaan beyide rahatsız etmek istemedim. Kalktık acile gittik, karından baktı. Kesem duruyor ama rahmin içi kan dolu. Düşük tehliken var, yat hastanede serum dedi. Kaan beyle konuşmadan bişi yapmadım. Sonra kaan bey mesajıma cevap verdi. Aynen sana dediği gibi. Çok tedirginim bende. Kaan bey kanamadan değil, stresten düşürüceksin şu bebeği dedi. Yılların tecrübesi , normal diyorsa doğrudur. Hadi rahatlayalım ikimizde@ozlem_arica cok korkuyorum bugün sabah kasik agrisi ve kanamayla uyandim bebegim gidio mu diye aglayarak doktorumzu aradim igneyi bugunder.yaptir istihrat et olabilir dedi. Senin nasil olmustu nezamn gecti 5.haftagiz daha kirmizi taze kan yaaa olcem korkudan
Ahhh canim ya ne büyük stres kolay değil ki? Guzel dusunelim insallah iyi olucak bebeislerimiz. Dua edelim bol bol..Canım günaydın, benim 2 gündür kahve lekelenmem vardı. Kaan Bey merak etme demişti.bu sabah ilaç saatimde bir kalktım, oluk oluk kırmızı kan boşalıyor. Aklıma ilk özlem- geldi. Ama sakinleşemedim. Kaan beyide rahatsız etmek istemedim. Kalktık acile gittik, karından baktı. Kesem duruyor ama rahmin içi kan dolu. Düşük tehliken var, yat hastanede serum dedi. Kaan beyle konuşmadan bişi yapmadım. Sonra kaan bey mesajıma cevap verdi. Aynen sana dediği gibi. Çok tedirginim bende. Kaan bey kanamadan değil, stresten düşürüceksin şu bebeği dedi. Yılların tecrübesi , normal diyorsa doğrudur. Hadi rahatlayalım ikimizde
canım birazdan yolluyorum.herkese mutlu ve stresten uzak yıllar dilerim bayanlar en kısa zamanda hemizin minik minik melekleri olur inaşllah.kızlar ayın 17 de kaan beyle ilk defa randevum var gitmeden önce yaptırdığınız testler varmı ben muğladan gidicem muğlada yaptırdığım pek test yoktu aşılama yaptırdım 2 defa onlarda da sadece iğne yaypıp yumurtalığım rahmim kontrol edildi bi test yapılmadı uzun zamandır
günaydın kızlar mutlu yıllar...
kanaması olan arkadaşlar sakin olun lütfen evet kanama olması insanı çok korkutuyor benimde sadece bir gün lekelenmem olmuştu ama çok korkmuştum.. lütfen kaan beyin dediğini yapın öncelikle direkt istirahat durumuna geçin ilaçlarınızı düzenli uygulayın Allah ın izni ile bebişleriniz annecilerini bırakmayacak..[/QUOT
Slm cnm gecen yazmistin cvp yazamadim kusura bakma listeye ekliyim demissin ekle tabi cnm inşallah hepimiz hayirlisiyla sagliklaaluriz beislerimizi kucagimiza
günaydın kızlar mutlu yıllar...
kanaması olan arkadaşlar sakin olun lütfen evet kanama olması insanı çok korkutuyor benimde sadece bir gün lekelenmem olmuştu ama çok korkmuştum.. lütfen kaan beyin dediğini yapın öncelikle direkt istirahat durumuna geçin ilaçlarınızı düzenli uygulayın Allah ın izni ile bebişleriniz annecilerini bırakmayacak..
İnşallah bol bol kaliteli embriyoların olur :)Teşekkür ederim canım bana estrofemi de bıraktırdı. cumartesi kontrolüm var.bakalımm ne durumda olacak benim yumurtalarım:)