Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

O benim galiba kısmetse cuma günü transferim var... Pek inanamıyorum o yüzden henüz heyecanım da yok

Kalınlık 10mm olmus canim nasipse cumartesi 3 de transferim olucak cok degisik duygular icindeyim heycan merak stres hepsi bir arada

Transferden sonra nekdr istirahat ediyorz merkezde cnm?

inşallah benim ilk opuda embiryom olur 2. toplama için para ayarlayamayabiliriz bu 5. tedavim maddi açıdan çok yıprandık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin.ben gece adet oldum sabah arayıp randevu alcam 3.günmü başlıyo tedaviye kaan bey..

@ozlem_arica cok korkuyorum bugün sabah kasik agrisi ve kanamayla uyandim bebegim gidio mu diye aglayarak doktorumzu aradim igneyi bugunder.yaptir istihrat et olabilir dedi. Senin nasil olmustu nezamn gecti 5.haftagiz daha kirmizi taze kan yaaa olcem korkudan

canım ben dün aradım 3ten sonra herkes çıkmıştı. bugünde tatil. yarın randevu alabiliriz. benimde kırmızılar geldi. inşallah senin durumun benimkine benzemez. ve ilk opunda kaliteli embriyoların olur.

canım endişelenmekte haklısın inşallah daha önce arkadaşlarımızın başına gelen durumla aynıdır. dinlen ve iğneni yaptır. inşallah herşey yoluna girecek. dualarım seninle.

Canım günaydın, benim 2 gündür kahve lekelenmem vardı. Kaan Bey merak etme demişti.bu sabah ilaç saatimde bir kalktım, oluk oluk kırmızı kan boşalıyor. Aklıma ilk özlem- geldi. Ama sakinleşemedim. Kaan beyide rahatsız etmek istemedim. Kalktık acile gittik, karından baktı. Kesem duruyor ama rahmin içi kan dolu. Düşük tehliken var, yat hastanede serum dedi. Kaan beyle konuşmadan bişi yapmadım. Sonra kaan bey mesajıma cevap verdi. Aynen sana dediği gibi. Çok tedirginim bende. Kaan bey kanamadan değil, stresten düşürüceksin şu bebeği dedi. Yılların tecrübesi , normal diyorsa doğrudur. Hadi rahatlayalım ikimizde

Ahhh canim ya ne büyük stres kolay değil ki? Guzel dusunelim insallah iyi olucak bebeislerimiz. Dua edelim bol bol..

günaydın kızlar mutlu yıllar...
kanaması olan arkadaşlar sakin olun lütfen evet kanama olması insanı çok korkutuyor benimde sadece bir gün lekelenmem olmuştu ama çok korkmuştum.. lütfen kaan beyin dediğini yapın öncelikle direkt istirahat durumuna geçin ilaçlarınızı düzenli uygulayın Allah ın izni ile bebişleriniz annecilerini bırakmayacak..

herkese mutlu ve stresten uzak yıllar dilerim bayanlar en kısa zamanda hemizin minik minik melekleri olur inaşllah.kızlar ayın 17 de kaan beyle ilk defa randevum var gitmeden önce yaptırdığınız testler varmı ben muğladan gidicem muğlada yaptırdığım pek test yoktu aşılama yaptırdım 2 defa onlarda da sadece iğne yaypıp yumurtalığım rahmim kontrol edildi bi test yapılmadı uzun zamandır

canım birazdan yolluyorum.

@umutsuzela nehir2308 kızlar sakin olun demek kolay tabi zor bir durum ama dondurulmuş embriyoda bu tür kanamaların olduğunu okumuştum içinizi ferah tutun bebişleriniz 9aysizi bırakmayacaklar

Kozlar ="nehir2308, post: 38626149, member: 632403"]Ahhh canim ya ne büyük stres kolay değil ki? Guzel dusunelim insallah iyi olucak bebeislerimiz. Dua edelim bol bol..[/QUOTE]
Kizlar mrb bende 5+4 de kanamam oldu sizin gibi çok korktum bulunduğumuz yerde kadim dogumcuda yok en yakin ile gittik aglafim üzüldüm korkudan tir tir titreşim hemşire kan alirken o kadar titredimki sedye sallaniyo hemşire deprem oluyor sandi ama şükür hepsigeride kaldi kaan beye ggittiğimizde normal tekrar olursa korkma demişti zor biliyorum ama korkmayin kizlar iinşallah hicbisi olmicak bizde dua ediyoz kaan beyin hastalarinin çoğuyasiyo bunu oolağanbiseymis gibi ddüşünmeye calisin özlem arkadasimiz yazmisti dondurulmuş embriyo transferinde oluyomus kaan bey ole demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…