- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.341
hayırlısı olsun canım. aramızda yeni yılın ilk transferi senin olacak. inşallah güzel haberler verirsin.Kizlar transfer tarihim belli olduuuuuuu
Nasipse cumartesi günü
hayırlısı olsun canım. aramızda yeni yılın ilk transferi senin olacak. inşallah güzel haberler verirsin.
Merhaba cnm benim diğer opularımda iğnelere başladığımda biosteron ve testojel vermişti ve bıraktırmıştı. Merak etme kaan beyin kişiye özel tedavisi var. Eğerki kafanda soru işareti devam ediyorsa sor istersen. Hayırlısı olsun canım tedavin. Umarım kaliteli yumilerin olur
Biesteron ve testojeli kesmiştik estrofeme ve diğer vitaminlere devam etmiştim opudan sonra ilaçlar tamaman değişti
ben bu yazdıkların içinden sadece biesteron kullandım onuda iğnelere başlayınca bırakmıştık
Canim ben kalca ust tarafa yapistirmistim birde bacaklarima baldir kismina.yapistirdigin yer nemli olmasin tammYa kalcamla bel arasi yapistrdim ama sanki beceremedim
Hava kabarcigi kaldi gibi bide sanki egilip kalktikca acilcak gibi geliyo
Bilemedim ben bi yardim edermisiniz??
canııım tebrik ederim darısı kalp atışına sonrada kucağını aldığın günleri görmeneKizlarr kesemi gordük cok şükür., Tek bebiş anne adayiyim yeni yila ilk resmi ile giricez herkese mutlu yillar
canım bize kaan bey ilk başlarda kürek kemiğinin üstüne yapıştırın demişti ama benim orada çok kalkmıştı birdebirsüre sonra allerji gibi kaşınmaya başlamıştı. sormuştum belime yapıştırmıştım orda hiç kalkmadı gayet rahat oldu kalçana doğru değilde sırtına yakın kısımlara yapıştır ilk yapıştığında kalkacak gibi hissediyorsun ama kalkmıyor merak etmeYa kalcamla bel arasi yapistrdim ama sanki beceremedim
Hava kabarcigi kaldi gibi bide sanki egilip kalktikca acilcak gibi geliyo
Bilemedim ben bi yardim edermisiniz??
ben bi kez devlette yaptırdım bir kezde irenbede irenbede 75-100 gibi bir fayatı vardı hatırlayamadım ama araştıma hastaneleri yada büyük devlet hastaneleri yaparmrb kızlar.ben bişey sormak istiyordum ben ve eşim Dvitamini testi yaptırcaz, siz nerde yaptırdınız? fiyatı ne kadar?
Cok sagol canim amin hepimiz görürüz o gunleri insallah. ..canııım tebrik ederim darısı kalp atışına sonrada kucağını aldığın günleri görmene
Süper haber. Albümün ilk fotoğrafı çıktı .şimdi sıra kalp atışı. Sağlıkla kucağına al inşallahKizlarr kesemi gordük cok şükür., Tek bebiş anne adayiyim yeni yila ilk resmi ile giricez herkese mutlu yillar
evet canım aynen. hatta müdürümü çağırdım lavaboya. kadın düşük yapıyorum diye götürdü beni irenbeye ama çok şükür iyiydi bebek hatta kalp atışlarını görmüştük:) korkma sakın ama dikkat et muhakkak kendine.Teşekkür ederim canım. Benim transferden sonra 10. Günde baya kanamam olmuştu, hemen test yaptık. Hamile olduğum çıktı. Kaan bey, kimisinde normal dedi. 3 aya kadar olabilir dedi. Ama o kadar çok uğraştıkki hepimiz istemeden en ufak şey korkutuyor. Yarın 6 haftalık olucaz, lekelenmem dünden beri var. Bide bel ağrısı sanki adet olacağım gibi. 10 gün sonra dediğin bildiğimiz adet kanaması gibimiydi? Off gelde tedirgin olma
blue-eyes rabbim yeni yılda kalbindekini verir inşallah" çabalarının karşılığını alır ve güzel haberler verirsin bizlere. dualarımız seninle canım.