- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.381
Kizlar transfer tarihim belli olduuuuuuu
Nasipse cumartesi günü
Hayırlı olsun canım al gel bebişleri :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar transfer tarihim belli olduuuuuuu
Nasipse cumartesi günü
ozlem_hakaan cok korkuyorum bugün sabah kasik agrisi ve kanamayla uyandim bebegim gidio mu diye aglayarak doktorumzu aradim igneyi bugunder.yaptir istihrat et olabilir dedi. Senin nasil olmustu nezamn gecti 5.haftagiz daha kirmizi taze kan yaaa olcem korkudan
Hayirli haberler verirsin inşallah test tarihinde bizeO benim galiba kısmetse cuma günü transferim var... Pek inanamıyorum o yüzden henüz heyecanım da yok
Hayirli haberler verirsiniz inşallah 2 saat kaliyorsilunuz merkezdeKalınlık 10mm olmus canim nasipse cumartesi 3 de transferim olucak cok degisik duygular icindeyim heycan merak stres hepsi bir arada
Transferden sonra nekdr istirahat ediyorz merkezde cnm?
Hayirli haberler verirsin inşallah test tarihinde bize
İnşallah canım herşey dilediğin gibi olsunSelam kizlar yarin kaan beyle 11de ilk randevum var cokkkk heyecanliyim umarim hersey yolunda gider ve bir an once baslariz tedaviye.benim icin dua edin kizlarrrrr
amin inşallah canım..bende bugün aradım belki birileri çıkar diye çıktıda ama yarın arayın bugün hiçkimse çalışmıyo dedi..cumartesi saaatlerimiz denkgelirse karşılarız belki..canım ben dün aradım 3ten sonra herkes çıkmıştı. bugünde tatil. yarın randevu alabiliriz. benimde kırmızılar geldi. inşallah senin durumun benimkine benzemez. ve ilk opunda kaliteli embriyoların olur.
ben 3.günün gecesi oldum..3 gün sonra olursun demişti kaan bey..Kızlar duphastonu bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?
Kiyamam sana yok kirilmam ama sonuç hala belli değil çok ilginç biliyorum ama hic kimse hic birşey anlamadi bi kaç güne netlesecek bende size yaa mutlu yada kotu haberi vericem.Amin İnşallah Canım.. Bi de yarın kandilmiş.. Hayırlısıyla... Seni sorucam ama korkuyorum seni kırmaktan
Cumartesi saat 16.da randevum. Umarım denk gelirizamin inşallah canım..bende bugün aradım belki birileri çıkar diye çıktıda ama yarın arayın bugün hiçkimse çalışmıyo dedi..cumartesi saaatlerimiz denkgelirse karşılarız belki..
Kiyamam sana yok kirilmam ama sonuç hala belli değil çok ilginç biliyorum ama hic kimse hic birşey anlamadi bi kaç güne netlesecek bende size yaa mutlu yada kotu haberi vericem.
Sağol canım irenbe de yaptırmaya karar çalıştığım için sürekli izin alamıyoruz. diğer testleri devlet hastanesinde yaptırdık. Bir tek d vitamini ve Sperm testi kaldı. Yarın randevumuz.canım araştırma hastaneleri yapıyor. özelde bir kere yaptırdım 75 tl civarında.