Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım korkma ve panik yapma. Cok iyi anlıyorum seni. Bende is yerindeydim kanamam oldugunda. Lavaboya gideyim diye kalkinca bir anda resmen su gibi bisey geldi. Lavaboya gittim Afedersin klozet kıpkırmızıydi. Hatta birde kan parçası düştü kocaman ben onu bebek sanmistim. Telefon yanimdaydi hemen mudurumu aradim kadın geldi sagolsun lavaboya. Hadi kalk cabuk gidiyoruz diye irenbeye götürdü beni. 7 haftalikti sanırım. Yokda aradım Kaan Beyi panik yapma olabilir dedi. Nitekim gittiğimde bisey çıkmadı hatta kalp atisini gorduk. Sana tavsiyem uzat ayaklarını yat dinlen. Gidebiliyosanda Kaan Beyi ara ve kontrole git icin rahat etsin. Sakin üzülme bebeginide üzme. Ben tecrübe ettim çünkü.

canım ben dün aradım 3ten sonra herkes çıkmıştı. bugünde tatil. yarın randevu alabiliriz. benimde kırmızılar geldi. inşallah senin durumun benimkine benzemez. ve ilk opunda kaliteli embriyoların olur.
amin inşallah canım..bende bugün aradım belki birileri çıkar diye çıktıda ama yarın arayın bugün hiçkimse çalışmıyo dedi..cumartesi saaatlerimiz denkgelirse karşılarız belki..

Amin İnşallah Canım.. Bi de yarın kandilmiş.. Hayırlısıyla... Seni sorucam ama korkuyorum seni kırmaktan
Kiyamam sana yok kirilmam ama sonuç hala belli değil çok ilginç biliyorum ama hic kimse hic birşey anlamadi bi kaç güne netlesecek bende size yaa mutlu yada kotu haberi vericem.

Kiyamam sana yok kirilmam ama sonuç hala belli değil çok ilginç biliyorum ama hic kimse hic birşey anlamadi bi kaç güne netlesecek bende size yaa mutlu yada kotu haberi vericem.

Öncelikle Herkese Hayırlı Kandiller..

Canım benim tüm dualarımız seninle.. Umarım o muhteşem haberi benden önce sen verirsin bende hala inanamıyorum büyük gün bugün...

Günaydın arkadaşlar. Öncelikle tekrar herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı ve bebişli bir 2015 diliyorum. Ayrıca cumamız ve kandilimizde mübarek olsun. Rabbim bu güzel günün hürmetine burdaki bütün arkadaşlarıma annelik duygusunu nasip etsin. Hamile olanları da sağ salim evlatlarına kavuştursun. nehir2308 canım inşallah iyisindir. Dün çok geç gördüm mesajını yazdım ama ne durumdasın merak ediyorum. İnşallah her şey yolundadır. Lütfen kanaması olan arkadaşlarım panik yapmasınlar. Bebekle ilgili olmayabiliyor çünkü. Boş yere hem kendinizi hem de bebeğinizi üzmeyin. Bizi haberdar edin. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…