Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba cnm benim diğer opularımda iğnelere başladığımda biosteron ve testojel vermişti ve bıraktırmıştı. Merak etme kaan beyin kişiye özel tedavisi var. Eğerki kafanda soru işareti devam ediyorsa sor istersen. Hayırlısı olsun canım tedavin. Umarım kaliteli yumilerin olur

Çok teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın.amin inşallah kaliteli yumilerimm olurrr:))

Ya kalcamla bel arasi yapistrdim ama sanki beceremedim:KK43:
Hava kabarcigi kaldi gibi bide sanki egilip kalktikca acilcak gibi geliyo
Bilemedim ben bi yardim edermisiniz??
canım bize kaan bey ilk başlarda kürek kemiğinin üstüne yapıştırın demişti ama benim orada çok kalkmıştı birdebirsüre sonra allerji gibi kaşınmaya başlamıştı. sormuştum belime yapıştırmıştım orda hiç kalkmadı gayet rahat oldu kalçana doğru değilde sırtına yakın kısımlara yapıştır ilk yapıştığında kalkacak gibi hissediyorsun ama kalkmıyor merak etme :KK70: birde sayılı günler kaldı transferine kalınlık kaç olmuş canım? cuma günü bir arkadaşın daha vardı trasnferi çok kalabalığız adını hatırlayamadım ama oda yazar seni gçrünce beraber şafak sayacaksınız

Teşekkür ederim canım. Benim transferden sonra 10. Günde baya kanamam olmuştu, hemen test yaptık. Hamile olduğum çıktı. Kaan bey, kimisinde normal dedi. 3 aya kadar olabilir dedi. Ama o kadar çok uğraştıkki hepimiz istemeden en ufak şey korkutuyor. Yarın 6 haftalık olucaz, lekelenmem dünden beri var. Bide bel ağrısı sanki adet olacağım gibi. 10 gün sonra dediğin bildiğimiz adet kanaması gibimiydi? Off gelde tedirgin olma
evet canım aynen. hatta müdürümü çağırdım lavaboya. kadın düşük yapıyorum diye götürdü beni irenbeye ama çok şükür iyiydi bebek hatta kalp atışlarını görmüştük:) korkma sakın ama dikkat et muhakkak kendine.

X