Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok teşekkür ederim cevap için.. Hem sevindim hem üzüldüm.. Sevindim sorun bende değil diye, üzüldüm daha bugün başladı iğnem Neyse Olsunda bebişler, yeriz o iğneleri
Evet biraz zor bir durum ama sonucu güzel olunca insanın keyfi yerine geliyor:) ben 4 günde bir yaptırıyordum. Senin aralığın nasıl?

Şöyle söyliyim canım 1 sefer tek bantlı 4 günden sonra 2 li bantın 3.günü yani dün kontrolüm vardı ve cumaya te
Evet biraz zor bir durum ama sonucu güzel olunca insanın keyfi yerine geliyor:) ben 4 günde bir yaptırıyordum. Senin aralığın nasıl?

Aynen bana da 4 günde bir verdi canım

Merhaba öncelikle hoş geldiniz ve tedaviniz hayırlı olsun. Merak etmeyin Kaan Bey ok dediyse sorun olmaz. Bende kronik faranjit ve akut tonsillit var. Antibiyotik kullandım sorun olmadı çok şükür.

Canım karısıklık olmus yazılarımda kısa ve öz olarak bantı taktından sonra ki kontrolde yani dün transfer gününü belirledi

Kaan bey kullan dediyse ona güven canım ondan iyi kimse bilemez için rahat olsun :)

Canim.ikinci degerim 766 cikmisti cuma gunu. Kaan bey gayet ii dedi . Bide sali ölctur muayene gunu belirleyelim kese icin dedi. Yarin belli olcak Insallah son degerimiz de ii cikar da görürüz keseyi.
benim 16. gün 1591 hemen hemen herkesin aynı gidiyor demek bakalım bugün kaç çıkacak

ben bu yazdıkların içinden sadece biesteron kullandım onuda iğnelere başlayınca bırakmıştık

gözün aydın canım inşallah tedavin sorunsuz devam eder

merhaba hoşgeldiniz inşallah çok iyi bir tedavi süreci geçirirsiniz ve bebeğinize kavuşurusunuz

rica ederim canım ne demek. canım böyle düşünmen çok normal ortaya mükemmel bir varlık çıkacak bütün bu işlermlerin sonunda birşey olmasından korkuyor insan.. ama tabi bu düşüncelere o hormonlarında desteriği olmuyor değil

Arkadaşlar Günaydınlarrrr...

Bişey sorucam bu proluton iğnesi olan var mı? Varsa yakması normal mi? Benim canım epey acıdı da.. Yandım yandımmmm
canım için rahat etsin iğne çok güzel yakıyor helede acele bir şekilde hızlıca yapılırsa dahada çok yakıyor hatta bazen sertlikte oluyor ben sertlik olduğunda kolonyalı pamukla masaj yapmıştım hafif. geçmiş olsun diyeyim ama bebiş için çok önemli bir iğne onlar için katlanmak zorundayız

merhaba geçmiş olsun kaan bey kullanabilirsin dediyse kullan canım ama aldığın antibiyotiğide bildir kaan beye belki etki eden bir ilaçtır ona göre değiştirirsiniz.

Arkadaslar bisey sorcam ben bir arkadasimida goturecegim cuma gunu kaan beye.onda yumurta olusmuyor.bu durmuda olup sonuc alan varmi acaba

ya arkadaşlar listede eylem4545 diye yazmışım arkadaşımız sonuç bekliyordu ama etiketleyemiyorum ben adını yanlışmı yazdım ki acaba yada nickinimi değiştirdi ? sonuç ne zaman alacak?

Sonda takıp takmadıklarını bilmiyorum ama ben bugün bir ürolokla görüştüm. Dr. Operasyon sırası yada sonrasında enfeksiyon kapmış olabilirsin, idrar tahlili vermen lazım dedi. Kızlar sürekli çişim varmış gibi hissediyorum. Birazcık birikse sancı oluyor mesanede. İdrar tahlilini verecek vaktim yoktu. Kaan bey 'e şikayetimi yazdım biraz önc. O da aynı şihtimalden bahsederse üroloji yolu gözüküyor bana. Yoo normal derse şükür deyip geçmesini bekleyeceğim.
Kızlar bana antibiyotik vermedi acaba opuda sonda takıyorlarmı ben ilk idrarımı yaparken yanmıştı bu baskı hissi ondanda olabilir

Bende içimden hemşire yavaş yapıyor diye kızıyordum hatta elimi iyi değil oldum ama sorun onda değil iğnedeymiş.. Aman jrlar olsunda geresi hiç mühim değil.. Cevap içinde çok tşkler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…