- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.261
Evet biraz zor bir durum ama sonucu güzel olunca insanın keyfi yerine geliyor:) ben 4 günde bir yaptırıyordum. Senin aralığın nasıl?Çok teşekkür ederim cevap için.. Hem sevindim hem üzüldüm.. Sevindim sorun bende değil diye, üzüldüm daha bugün başladı iğnemNeyse Olsunda bebişler, yeriz o iğneleri
Transfer olan ya da olmaya yaklaşan arkadaşlar sorum vaaar :) Kaan Bey bantları kullandıktan sonra ilk kontrolde mi transfer tarihini belirliyor yoksa bir kontrol daha oluyor mu. Benim 26'sında reglim başlamıştı. Yarın kalınlaştırma bantlarına başlıyorum. 8 Ocak' ta kontroldü ama iş seyahati söz konusu oldu. İlk kontrol için 1-2 günlük gecikme sıkıntı yaratır mı
Evet biraz zor bir durum ama sonucu güzel olunca insanın keyfi yerine geliyor:) ben 4 günde bir yaptırıyordum. Senin aralığın nasıl?
Merhaba öncelikle hoş geldiniz ve tedaviniz hayırlı olsun. Merak etmeyin Kaan Bey ok dediyse sorun olmaz. Bende kronik faranjit ve akut tonsillit var. Antibiyotik kullandım sorun olmadı çok şükür.Kizlar slmlar bi sorum olucakti size tedaviye baslayali 4 gun oldu yani yumurta gelistrme asamasindayiz..olcak ya 20 lik disim apse yapti agzimi acamiyorum antibiyotik kullnmaktan baska carem kalmadi kaan beye sordum kullnabilirsin dedi ama icim rahat degil aranizda o donemde antibiyotik kullanan oldumu ya gelismessr dye korkuyrm simdiden sagolun
Transfer olan ya da olmaya yaklaşan arkadaşlar sorum vaaar :) Kaan Bey bantları kullandıktan sonra ilk kontrolde mi transfer tarihini belirliyor yoksa bir kontrol daha oluyor mu. Benim 26'sında reglim başlamıştı. Yarın kalınlaştırma bantlarına başlıyorum. 8 Ocak' ta kontroldü ama iş seyahati söz konusu oldu. İlk kontrol için 1-2 günlük gecikme sıkıntı yaratır mı
Kaan bey kullan dediyse ona güven canım ondan iyi kimse bilemez için rahat olsun :)Kizlar slmlar bi sorum olucakti size tedaviye baslayali 4 gun oldu yani yumurta gelistrme asamasindayiz..olcak ya 20 lik disim apse yapti agzimi acamiyorum antibiyotik kullnmaktan baska carem kalmadi kaan beye sordum kullnabilirsin dedi ama icim rahat degil aranizda o donemde antibiyotik kullanan oldumu ya gelismessr dye korkuyrm simdiden sagolun
benim 16. gün 1591 hemen hemen herkesin aynı gidiyor demek bakalım bugün kaç çıkacakCanim.ikinci degerim 766 cikmisti cuma gunu. Kaan bey gayet ii dedi . Bide sali ölctur muayene gunu belirleyelim kese icin dedi. Yarin belli olcak Insallah son degerimiz de ii cikar da görürüz keseyi.
ben bu yazdıkların içinden sadece biesteron kullandım onuda iğnelere başlayınca bırakmıştıkKızlar merhaba. Ben cumartesi gunu kaan beye muayeneye gittim. Reglmin 3. Günüydü. İğnelere başladık hayırlısıyla. Ama sizlerin yazılarınızdan okuduğum kadarıyla opuya kadar biosteron ve estrofeme devam etmişsin iz. Bana bırak dedi. Aranızda iğnelere başlayınca biosteron, estrofem ve testojel bırakan var mı? Kafam karıştı, yardım lütfen
gözün aydın canım inşallah tedavin sorunsuz devam ederEsimin kromozolarla ilgili iki defa genetik test yapildi ikisindede ayni sorun cikmisti ve dusuklere bu sebep oluyor dendi bize.irenbeden refik bey 3 ya once gittigimizde bir daha yaptirin sizi bir arkadasima yonlendirecegim dedi bizde yaptirdik.iyiki dinlemisiz refik beyi cok sukur temiz cikti sonuc
merhaba hoşgeldiniz inşallah çok iyi bir tedavi süreci geçirirsiniz ve bebeğinize kavuşurusunuzMerhaba sevgili yol arkadaşlarım.
Uzun araştırmalar ve sizin yorumlarınız sayesinde kaan bozkurt ta karar kıldım. Yarın muayenem var . Heyecan dorukta resmen :)
Balıkesir den geleceğim. Benim sorunum fsh yüksekliği yani yumurta rezerv azlığı. Bu durumda olan var mı aranızda? nasıl aşamalardan geçeceğim, tedaviye başlamadan önce bunu düşürmeye yönelik ilaç mı verir acaba? Tecrübelerenize ihtiyacım var.
Herkese bol şans
rica ederim canım ne demek. canım böyle düşünmen çok normal ortaya mükemmel bir varlık çıkacak bütün bu işlermlerin sonunda birşey olmasından korkuyor insan.. ama tabi bu düşüncelere o hormonlarında desteriği olmuyor değilTesekkur ederim canim..tuzu azalttim dedigin gibi ödem yapio olabilir..hormon yüklemesinden midir bilmem bu ara böyle herseyi takar oldum aslında cok rahat ve soğukkanlıyimdir ama bu sefer iki opu olmasi da etkiledi sanırım..kısmetse ay sonunda bebeklerimi aldigim da herseyii unutucam:))rabbim hepimizin yardimcisi olsun...cvbin icin tekrar Teşekkürler:)
canım için rahat etsin iğne çok güzel yakıyor helede acele bir şekilde hızlıca yapılırsa dahada çok yakıyor hatta bazen sertlikte oluyor ben sertlik olduğunda kolonyalı pamukla masaj yapmıştım hafif. geçmiş olsun diyeyim ama bebiş için çok önemli bir iğne onlar için katlanmak zorundayızArkadaşlar Günaydınlarrrr...
Bişey sorucam bu proluton iğnesi olan var mı? Varsa yakması normal mi? Benim canım epey acıdı da.. Yandım yandımmmm
merhaba geçmiş olsun kaan bey kullanabilirsin dediyse kullan canım ama aldığın antibiyotiğide bildir kaan beye belki etki eden bir ilaçtır ona göre değiştirirsiniz.Kizlar slmlar bi sorum olucakti size tedaviye baslayali 4 gun oldu yani yumurta gelistrme asamasindayiz..olcak ya 20 lik disim apse yapti agzimi acamiyorum antibiyotik kullnmaktan baska carem kalmadi kaan beye sordum kullnabilirsin dedi ama icim rahat degil aranizda o donemde antibiyotik kullanan oldumu ya gelismessr dye korkuyrm simdiden sagolun
Anladım canım teşekkürler. Tarih ne zaman peki anne adayı :) Yakıcı iğnelere de az kaldı deseneCanım karısıklık olmus yazılarımda kısa ve öz olarak bantı taktından sonra ki kontrolde yani dün transfer gününü belirledi
İtinayla takiptesinya arkadaşlar listede eylem4545 diye yazmışım arkadaşımız sonuç bekliyordu ama etiketleyemiyorum ben adını yanlışmı yazdım ki acaba yada nickinimi değiştirdi ? sonuç ne zaman alacak?
Kızlar bana antibiyotik vermedi acaba opuda sonda takıyorlarmı ben ilk idrarımı yaparken yanmıştı bu baskı hissi ondanda olabilir
canım transfer öncesi rahim kalınlaştırmaya başlanıyor. benim ince olduğu için ,nar suyu rahim kalınlaştırma için kullanılabiliyormuş, saraç oğlu diyo...nar suyu ne ie yarıyor cevaplarsanız sevinirim
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
canım için rahat etsin iğne çok güzel yakıyor helede acele bir şekilde hızlıca yapılırsa dahada çok yakıyor hatta bazen sertlikte oluyor ben sertlik olduğunda kolonyalı pamukla masaj yapmıştım hafif. geçmiş olsun diyeyim ama bebiş için çok önemli bir iğne onlar için katlanmak zorundayız