- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.281
Anladım canım teşekkürler. Tarih ne zaman peki anne adayı :) Yakıcı iğnelere de az kaldı desene
Kısmetse cuma günü LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkürler. Tarih ne zaman peki anne adayı :) Yakıcı iğnelere de az kaldı desene
"cycas, canım o arkadaş eymen4545 geçen çarş aşılaması olmuştu, ben de kim hangi aşamalar da karıştırmaya başladım. 2015 hepimiz için güzel bebişli bir yıl olsun inşallah...ya arkadaşlar listede eylem4545 diye yazmışım arkadaşımız sonuç bekliyordu ama etiketleyemiyorum ben adını yanlışmı yazdım ki acaba yada nickinimi değiştirdi ? sonuç ne zaman alacak?
"blue-eyes, canım dualarımız seninle, bakalım bizim transfer de yarın belli olabilir. : gelsinKısmetse cuma günü LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
Hadi hayırlısı. Etmez miyiz hiç. Cuma sabah hatırlat ama. Son kontroldeyken yukarıda transfer vardı, orada da dua ettim, sonra da sulugöze dönüştüm birden bire Regl.den mi, bu dönem stresi mi duygusallığın dozajı hızla artıyorKısmetse cuma günü LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
"blue-eyes, canım dualarımız seninle, bakalım bizim transfer de yarın belli olabilir. : gelsin
blue-eyes dualarımız seninle canım allah gönlüne göre versin :)
hayırlısı olsun canım. tebrik ederim. şimdi sıra pıt pıtları dinlemekte. kayıt olabilirse kaydet sonra hep duymak isteyeceksin
Hadi hayırlısı. Etmez miyiz hiç. Cuma sabah hatırlat ama. Son kontroldeyken yukarıda transfer vardı, orada da dua ettim, sonra da sulugöze dönüştüm birden bire Regl.den mi, bu dönem stresi mi duygusallığın dozajı hızla artıyor
Tamam canım, ben buradan duyuyorum. Başladı mı gönderirim duamı sana :)Allah razı olsun canım benim.. Hatt cuma saatİnde edin olur mu? Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Hepinizi seviyorum
oleyy benle aynı gün giden var evet canım telefonla kayıt ediyorum video şeklinde sonrada izliyorum güzel oluyor saat kaçta randevun?kızlar biz de haftaya pzt kalp atışı duymaya gitcez nasıl kaydediyorsunuz? telefona falan mı?
ayy canım sağol çok teşekkür ederim harf hatası yapmışım"cycas, canım o arkadaş eymen4545 geçen çarş aşılaması olmuştu, ben de kim hangi aşamalar da karıştırmaya başladım. 2015 hepimiz için güzel bebişli bir yıl olsun inşallah...
Masallah ne guzelll . Bizde yarin kese gorcez insallah. .kızlar biz de haftaya pzt kalp atışı duymaya gitcez nasıl kaydediyorsunuz? telefona falan mı?
oleyy benle aynı gün giden var evet canım telefonla kayıt ediyorum video şeklinde sonrada izliyorum güzel oluyor saat kaçta randevun?
maşallah canım değerin güzel çıktı sanırım kaç çıktı ?Kizlaaaarr yarin kese gormeye gidiyoruz biz Masallah diyelim...
hadi ya benimki saat 12.30 da ben gelene kadar sen gidersin erken gelme imkanımda yok eşim nöbetten çıkacak yola çıkacağız ama belki kaan bey yoğun olur sizinki geçikir bizde bi ihtimal erken geliriz karşılarız kısmet olursasaat 11 de canım benim seninki kaçta?
ayın yedisinde tahlil günüm inş. olmuştur... daha bişi hissetmiyorum telaşlanmaya başladım(( sadece bacaklarım cok ağrıo oda hamilelik belirtisimidir bilmiom ama değildir heralde"cycas, canım o arkadaş eymen4545 geçen çarş aşılaması olmuştu, ben de kim hangi aşamalar da karıştırmaya başladım. 2015 hepimiz için güzel bebişli bir yıl olsun inşallah...
geçen sefer bi hastanın transfer işlemi vardı yarım saat kadar bekledik bakalım bu sefer de öyle olursa karşılaşırız. adın ne? bir de o gün ne giyeceğimizi yazarız ki tanıyalım birbirimizi :)) kalp atışından sonra bi dahaki kontrole kaç gün sonra çağırmıştı seni kaan bey?hadi ya benimki saat 12.30 da ben gelene kadar sen gidersin erken gelme imkanımda yok eşim nöbetten çıkacak yola çıkacağız ama belki kaan bey yoğun olur sizinki geçikir bizde bi ihtimal erken geliriz karşılarız kısmet olursa