Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ya arkadaşlar listede eylem4545 diye yazmışım arkadaşımız sonuç bekliyordu ama etiketleyemiyorum ben adını yanlışmı yazdım ki acaba yada nickinimi değiştirdi ? sonuç ne zaman alacak?
"cycas, canım o arkadaş eymen4545 geçen çarş aşılaması olmuştu, ben de kim hangi aşamalar da karıştırmaya başladım. 2015 hepimiz için güzel bebişli bir yıl olsun inşallah...

Allah razı olsun canım benim.. Hatt cuma saatİnde edin olur mu? Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Hepinizi seviyorum

kızlar merhaba,
bnm yrn rahim kalınlığı kontrolü için randewum vardı fakat hala refik bey işbaşi yapamamış bende o yüzden randevumun kaan beye kaydırılmasını rica ettim
yarın 12.15 gibi bnmde randevum

"cycas, canım o arkadaş eymen4545 geçen çarş aşılaması olmuştu, ben de kim hangi aşamalar da karıştırmaya başladım. 2015 hepimiz için güzel bebişli bir yıl olsun inşallah...
ayın yedisinde tahlil günüm inş. olmuştur... daha bişi hissetmiyorum telaşlanmaya başladım(( sadece bacaklarım cok ağrıo oda hamilelik belirtisimidir bilmiom ama değildir heralde

geçen sefer bi hastanın transfer işlemi vardı yarım saat kadar bekledik bakalım bu sefer de öyle olursa karşılaşırız. adın ne? bir de o gün ne giyeceğimizi yazarız ki tanıyalım birbirimizi :)) kalp atışından sonra bi dahaki kontrole kaç gün sonra çağırmıştı seni kaan bey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…