Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım benim bugün bendede aynısı oldu gaz varmışta omu sıkıştırıyor acaba dedim bana ağrı kesicide yazmadılar gerçi ağrım yokta bence normaldir orda işlem yapıldı off offf kadın olmak ne kadar zormuş ama rabbim en güzel duyguyuda kadınlara nasip etmiş inşallah burda anne olmayan kalmıyacak

Canim ben yeni olmadim ama iki defa yapildi daha onceden.onlem olarak veriliyor antibiyotik merak etme ve soyledigin sikayetler bendede olmustu.icini ferah tut.

canım biz seninle aynı anda başlamışız. benimde maalesef amh düşük. adetin gelir yakında. yeni yumiler ile büyük bir ihtimal başlar. bu arada en son kontrolün ne zamandı?
10 ocakta gittim en son, adetin 3. günüydü..şimdi adet olmayı bekliyorum..rezerv az olunca tedavide çok sıkıntı oluyo heran olumsuz bişey olcak diye korkuyo insan..birde estrofemi nezamana kadar kullanıyoruz sürekli kullancan demişti bana..iğnelere başlayıncada kullanılıyomu..

Ben antibiyotik yerine ağrı kesici yazmışım yanlışlıkla. Ayy normaldir inşallah. Valla ben kadın olduğumu, bunun zorluğunu bu tedavilere başladıktan sonra daha iyi kavradım. Çok zormuş gerçekten. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Kimsenin kucağı boş kalmasın.

İçimi rahatlattınız Allâh her ikinizden de razı olsun. Kaç gündür diken üstündeyim. Bu gece rahat uyurum bari. Ben artık biraz istirahate çekileyim. Herkese iyi geceler, iyi uykular.
Canim ben yeni olmadim ama iki defa yapildi daha onceden.onlem olarak veriliyor antibiyotik merak etme ve soyledigin sikayetler bendede olmustu.icini ferah tut.

Merhaba sevgili yol arkadaşlarım.
Uzun araştırmalar ve sizin yorumlarınız sayesinde kaan bozkurt ta karar kıldım. Yarın muayenem var . Heyecan dorukta resmen :)
Balıkesir den geleceğim. Benim sorunum fsh yüksekliği yani yumurta rezerv azlığı. Bu durumda olan var mı aranızda? nasıl aşamalardan geçeceğim, tedaviye başlamadan önce bunu düşürmeye yönelik ilaç mı verir acaba? Tecrübelerenize ihtiyacım var.
Herkese bol şans

canım benim sorunda aynı sizden tahliller isteyecektir gelmeden yaptırabilseydiniz iyi olurdu..sonra kalite ve sayıiçin vitaminler veriyo bikaçay kullanıyosun sonra tekrar kontrol tedaviye başlamadan önceki ay hormon ilaçları veriyo daha sonra gerçek iğnelere başlanıyo ben bukadarına geldim şimdilik 1 haftaya başlarız kısmetse iğnelere..allah yardımcın olsun..

Tesekkur ederim canim..tuzu azalttim dedigin gibi ödem yapio olabilir..hormon yüklemesinden midir bilmem bu ara böyle herseyi takar oldum aslında cok rahat ve soğukkanlıyimdir ama bu sefer iki opu olmasi da etkiledi sanırım..kısmetse ay sonunda bebeklerimi aldigim da herseyii unutucam:))rabbim hepimizin yardimcisi olsun...cvbin icin tekrar Teşekkürler:)

Kızlar bana antibiyotik vermedi acaba opuda sonda takıyorlarmı ben ilk idrarımı yaparken yanmıştı bu baskı hissi ondanda olabilir

Tedavin hayırlı olsun benimde yaşa göre biraz düşüktü rezervim ancak bizde asıl sorun eşimden kaynaklı ilk görüşmede tahliller veriyor birde biesteron kaliteyi arttırıyor vitaminler beni 3 adetimde görmüştü yumurta taslaklarını sayıyordu amh testide istiyor sonra testojel estrofem daha sonra saizen ve menegon fostimon gibi yumurta arttırıcı hormon iğneleri ve yumiler toplanıyor şu an histeroskopi için bekliyorum :)

Canım sonda takmış olabilirler benim ilk idrarımda yanma oldu o yüzden idrar geldiğinde sancı oluyor olabilir bence

Teşekkürler bilgi için arkadaşım benim ilginç bir durum var amh 4.29 yani iyi ama fsh hep 15 in üstü yani bu iki test tutarsız. Bakalım doktor ne diyecek bu duruma.

Merhaba cnm benim diğer opularımda iğnelere başladığımda biosteron ve testojel vermişti ve bıraktırmıştı. Merak etme kaan beyin kişiye özel tedavisi var. Eğerki kafanda soru işareti devam ediyorsa sor istersen. Hayırlısı olsun canım tedavin. Umarım kaliteli yumilerin olur

Seni görmüştüm sanırım çünkü o gün isim söylenince 2 kişi kalktı isim benzerliğinden. Herhalde sendin. neyse benim 3. Opum olacak. O korkular bende de oldu ama Kaan beyin pozitif yaklaşımı tecrübesi bu korkularımdan uzaklaştırdı. Tabi önce Rabbime sığındım. Şimdi 2 kardan bebeğim var ve inşallah bu opuda da kardan bebeğim olur. Kaan bey söylemiştir belki arı sütü bal polen kullan bulabilirsen. Estrofemi ise şuan bırakmayacağız ama randevuda sorarsın. Ben genelde soruyorum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…