Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bisey sorcam birde canime pko var ve baska sorun gorunmuyor simdilik.kaan beyin tedavi sureci ve izledigi yol hakkinda bilgi verirmisin.yani basladiktan ne kadar sonra transfer yapiyor.
Canım pkolulara nasıl bir tedavi uyguluyor bilmiyorum benim rezervim azdı ekimde başladı tedavim ocak sonuna doğru transferim olucak kısmetse

Kızlar merhaba. Ben cumartesi gunu kaan beye muayeneye gittim. Reglmin 3. Günüydü. İğnelere başladık hayırlısıyla. Ama sizlerin yazılarınızdan okuduğum kadarıyla opuya kadar biosteron ve estrofeme devam etmişsin iz. Bana bırak dedi. Aranızda iğnelere başlayınca biosteron, estrofem ve testojel bırakan var mı? Kafam karıştı, yardım lütfen:KK43:
Biesteron ve testojeli kesmiştik estrofeme ve diğer vitaminlere devam etmiştim opudan sonra ilaçlar tamaman değişti

Merhaba sevgili yol arkadaşlarım.
Uzun araştırmalar ve sizin yorumlarınız sayesinde kaan bozkurt ta karar kıldım. Yarın muayenem var . Heyecan dorukta resmen :)
Balıkesir den geleceğim. Benim sorunum fsh yüksekliği yani yumurta rezerv azlığı. Bu durumda olan var mı aranızda? nasıl aşamalardan geçeceğim, tedaviye başlamadan önce bunu düşürmeye yönelik ilaç mı verir acaba? Tecrübelerenize ihtiyacım var.
Herkese bol şans:KK25:
Merhaba arkadaşım. Bende tedaviye başladığımda aynı sorunlarla başlamıştım. Yani fsh:21 amh:0.13 fsh için özel birşey vermedi kaan bey bana hatta sordum verecekmisiniz diye onlar için önemli olanın yumurta kalitesi olduğundan bahsetti. Belki kullanılan ilaçların iğnelerin düşürücü etkisi vardır ama ben ilaçları çok fazla araştırmadım etkilenmeyeyim diye. Ama sayı ve kalite için vitamin ve hormon kullanıyorsun. Birkaç ay Kaan beyin istediği duruma gelinceye kadar. Benim haziranda başladı yaklaşık 3,5ay vitamin ve hormon kullandım. Tabi öncesinde bir sürü tahlil istiyor kaan bey. Eşinde dahil. Çoğunu devlette yaptırabilirsin. Zaten kaan beyin uygun gördüğü zamanda iğneler başlıyor sonra opu ve sırayla histo ve transfer sabır çok önemli. Allah yardımcın olsun. Biraz uzun oldu sanırım.:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Günaydınlarrrr...

Bişey sorucam bu proluton iğnesi olan var mı? Varsa yakması normal mi? Benim canım epey acıdı da.. Yandım yandımmmm :KK61::KK61::KK61:

Transfer olan ya da olmaya yaklaşan arkadaşlar sorum vaaar :) Kaan Bey bantları kullandıktan sonra ilk kontrolde mi transfer tarihini belirliyor yoksa bir kontrol daha oluyor mu. Benim 26'sında reglim başlamıştı. Yarın kalınlaştırma bantlarına başlıyorum. 8 Ocak' ta kontroldü ama iş seyahati söz konusu oldu. İlk kontrol için 1-2 günlük gecikme sıkıntı yaratır mı :KK35:

Kizlar slmlar bi sorum olucakti size tedaviye baslayali 4 gun oldu yani yumurta gelistrme asamasindayiz..olcak ya 20 lik disim apse yapti agzimi acamiyorum antibiyotik kullnmaktan baska carem kalmadi kaan beye sordum kullnabilirsin dedi ama icim rahat degil aranizda o donemde antibiyotik kullanan oldumu ya gelismessr dye korkuyrm simdiden sagolun

X