Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım hoşgeldin içini ferah tut kaan bey çok iyi bir doktor decapeptyl ile yumurtlaman baskılanacak ve o değerin düşecektir. kötü düşünme kötüyü çağırma

Canım yalnız kalmak zor valla bende korkuyorum eşim iş için şehir dışına çıkınca ben de kitap okuyarak uykumu getiriyorum iyi ki o anda uyku getiren bir şeylerimiz var
aynen canım ya çok zormuş dediğim gibi eskiden böyle sorunum yoktu şimdi çok korkuyorum çok şükür halimize bazılarının eşleri sürekli gece çalışıyor biz arada bir yalnız kalıyoruz

kızlar ben dün saizen iğneye başladım bu ay 3 taslak gördü doktor bunlarımı geliştircek yoksa adet olunca yeni oluşan taslaklar olursa onlarımı geliştircek ben pek anlamadım
Canım sen şuan daha adet kontrollerin gidiyorsundur iğnelere başlamamışsındır yanlış hatırlamıyorsam saizene başladıktan 1hafta kadar sonra iğnelere başlıyorsun sizin amh kaç acaba?

Bi firsat bulup yazamadim kac gündür..persembe gunu historeskopi yapıldı sukur temiz cikti tüplerim tikali oldugu icin sıvı birikmis olmasından korkuyordum ki neyseki boyle bi durum yokmus:)haaa bu arada ignee gercektennn hic acitmio hemde hic ben kendim o ufacik ignelerle bile canimi daha cok yakiyormusum meger..emine hemsire sagolsun hic hissettirmedi:))bugun de smear sonucu icin aradilar i da temiz çıkmış.tertemiz bi sekilde transfere doğru gidioruz:)su an estrofem kullaniorum muhtemelen ocak bes altı gibi adet gorecegim tekrar..bu süreç biraz sikintili..estrofem zor bi ilac yani en azından beni zorlandığı kesin( fazla duygusal ve fazla agrasif oluyorum estrofem kullanirken bi dee kilo aldirio..yada odem yapıo pek emin diilim(napalim saglik olsun sonu hayirlisiyla guzel haberlerle sonuçlansinda çekeceğimiz bu olsun..tedavide olan arkadaşlarım rabbim hepinizin yardimcisi olsun baslayacak olanlarin da sansi bol olsun:))hepinizi opuyorum

canım çok geçmiş olsun histeroskopiyide etlatmışsın transfere doğru emin adımlarla ilerliyorsun :) inşallah hep böyle devam eder. estrofem seni epey etkilemiş iyi mi algılarsın kötümü algılarsın bilmiyorum ama sen onu inşallah daha 2-2,5 ay kadar kullanacaksın. yediklerine dikkat et istersen. ödem olabilir tuzu kes yani azalt. bana böyle bir etkisi olmadı hatta estrofem başladığım gün çok mutluydum çünkü ben opudan sonra 3 kez ayda bir decapeptyl kullanmıştımonun yüzünden sıcak basmalarım oluyordu östrojen azlığından estrofem bana mucize gibi gelmişti ayrıca 2,5-3 ayda tam 5 kilo almıştım iğneden dolayı kilo almam durdu o tarihten beri hala aynı kilodayım şükür bu aydan sonra alırım herhalde. bizde seni öpüyoruz sık sık gelemeye çalış

kızlaar selam 2 gündür girememiştim.Yalnız bişey dikkatimi çekti.Histereskopi sonrası herkese bir iğne yapılmış.Bana yapılmadı iğne filan.Ne iğnesi ki o?Bana söylemeyi unutmuş olabilirler mi?

opuyla histo arası kaç gündü ki?
canım opu oldum 4-5 gün sonra decapeptyl vuruldum.Kaan Bey yazarken bi daha yumurtla istemiyorum demişti.Onun söylediği tarihte vuruldum.Decapeptyl sonrası 10 gün daha geçti adet oldum.4-5 gün sonra histo oldum.Şimdi de rahim kalınlaştırmaya başladık dün itibariyle.Bu kadar uzun etkili mi acaba bu iğne.

canım ilacın etkisi 28 gün sürüyor vücut kendini ancak toparlayacak ki zaten sen ilaçlara başladın ya sıkıntı olmaz ben 3 ekimde olmuştum yakşaık 3 hafta sonra başlamıştık problem olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…