Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydııın devlet hastanesinde yyapılıyordur. Ben de devlette yaptıracaktım ancak burada kadın doğum hastanesi kadın doğum uzmanları yılbaşından sonra yaklaşık 1,5 ay kadar randevulu hasta almıyor gözüküyordu. Sinir oldum hastaneye de gidip sizin derdiniz ne diye sormaya sabrım yetmedi. Özelde yaptırdım. Sabah verdim kanı, öğleden sonra aldım.ost: 38546157, member: 622296"]Canım acaba devlet hastanesinde yapılıyormu ki tahliller birde kaç günde aldın sonuçlarını ?[/QUOTE
Canım acaba devlet hastanesinde yapılıyormu ki tahliller birde kaç günde aldın sonuçlarını ?

Kesinlikle irenbe ve kaan bozkurt canım hakkında hayırlısı olsun :)

Tereddütsüz Dr. Kaan BOZKURT.

Gözünaydın canım irenbede çalışan herkes personel hemşireler doktorların hepsi pozitif enerji veriyor :)

günaydın canım bak ne kadar güzel ben sana ne dedim sözüme geldin demek ismail beyi ilk kez transferim sırasında gördüm kaan beyin yanında gelmişti benimki çok eğlenceli bir transferdi yaa

Canım korkmasana yanlız değilsinki bebişin seni korur
günaydın canım ya aslında ben evlenmeden önce hiç bilmediğim bi yerde 3 yılevde tek başıma kaldım normalde kormazdım ama hamilelikte olmaya başladıbirde üstüne kötü bir olay yaşadım bi kaç hafta önce ondan geceleri biraz zor geçiyor eşim nöbetçiyken ama şükür akşam diğer zamanlara göre çokrahattım hatta kapıyı kilitlemeyi bile unutmuşum

Canım acaba devlet hastanesinde yapılıyormu ki tahliller birde kaç günde aldın sonuçlarını ?
devlet hastanesinde yapılıyor ama bir tanesi 220 günde belli olur
devlet hastaneleri yapıyo ama sonuçlar geç çıkıyo zaten.bir tanesinin sonucu 20 gün sonra çıkıcak dediler.

Selam canim h heldin aramiza.bencede irenbe ve kaan bozkurt.hayirli olsun simdiden tedavin canim

günaydın canım bak ne kadar güzel ben sana ne dedim sözüme geldin demek ismail beyi ilk kez transferim sırasında gördüm kaan beyin yanında gelmişti benimki çok eğlenceli bir transferdi yaa

Ben seni dinleyerek gitmiştimki zaten
Transfer demişken ağrı sızı yok demi ya? Bi o spekulum takilana kadar mi acıcakk?
Bide bnm şimdi nar suyu içmem lazım demi?
Oncesi sonrasi önerecegin seyler var mi cnm??

Yok canım ya tuvalete kalkmistim esim evde yok korkuyorum hemen uyuuamiyorum telefina bakinca uykum geliyor iki dk kacamak yaptim

Canım yalnız kalmak zor valla bende korkuyorum eşim iş için şehir dışına çıkınca ben de kitap okuyarak uykumu getiriyorum iyi ki o anda uyku getiren bir şeylerimiz var

Kesinlikle Kaan Bozkurt canım gerçekten çok iyi bir doktor kişiye özel tedavi uyguluyor

Ben seni dinleyerek gitmiştimki zaten
Transfer demişken ağrı sızı yok demi ya? Bi o spekulum takilana kadar mi acıcakk?
Bide bnm şimdi nar suyu içmem lazım demi?
Oncesi sonrasi önerecegin seyler var mi cnm??
evet canım sadece o acıtacak canım oda çok azıtmamıştı beni zaten o sırada çişin oluyor transfer heyecanı falan derken spekulum hak getire farketmiyorsun bile :) birde transferden önce içmen için bir ağrı kesici ilaç veriyorlar iki saat önce içiyon oda iyi geliyo sanırım.
evet nar suyu içebilisin canım ben suyunu içmemiştim kendini yedim sıkacağımız yoktu o basma kollulardan. ben tranfserden sonra evde yatarken kabak çekirdeği yedim iyi geldiğini okumuştum bi yerden eğlencelik olmuştu banada ama çok abartmadan yedim günde bir çorba kaşığı kadar. başka birşey yok bol su iç kendine şimdiden bir meşgale ayarla ben puzzle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…